Hmmm yani yumurtlama olmuş demek mi bu canim
Anladım canım benim elimde iki tane vardı adet günü ovulasyon var dedi doktor o sebepten almıştım adet bitiminde bakayim diye bi tane kalmıştı dün aklıma geldi yapim atayim dedim silik çıktı bende bilmediğim için bi danışayım dedim teşekkür ederim :) o zaman benim tahminime göre cumartesi yumurtlamam olacak ins eminimdir: )HAYIR CANIM İLK BAŞTA ÇIKANLARDA DAHA OLMAMIŞTIR SIVI ALIMINA DİKKAT ETMEN GEREKİYOR ADETTEN SONRA 13.GÜN BENİM DÜN YAPTIĞIMDA ÇOK SİLİKTİ MESELA DAHA OLMAMIŞ DEDİLER
,İNŞALLAH CANIM BENİ HESAPLARIMA GÖRE DE AYNI TABİ AMA BİZ BU AY ES GEÇECEĞİZ GİBİ GÖRÜNÜYORAnladım canım benim elimde iki tane vardı adet günü ovulasyon var dedi doktor o sebepten almıştım adet bitiminde bakayim diye bi tane kalmıştı dün aklıma geldi yapim atayim dedim silik çıktı bende bilmediğim için bi danışayım dedim teşekkür ederim :) o zaman benim tahminime göre cumartesi yumurtlamam olacak ins eminimdir: )
Hala bi değişim yokmu canım ya,İNŞALLAH CANIM BENİ HESAPLARIMA GÖRE DE AYNI TABİ AMA BİZ BU AY ES GEÇECEĞİZ GİBİ GÖRÜNÜYOR
Hala bi değişim yokmu canım yaneden bole olur ki anlamadım yardımcı olmakta isterim ama yapabilecgim bisey de yok bunu çözmek gerekir ama nasil
Insallah canim insallah oyle bi zamana gelir ki esin duzeldigi an ovulasyon gunun olurHAFTAYA KADAR DÜZELİRİM HERHALDE DEDİ KEÇİ BOYNUZU FALAN ALACAĞIZ ARTIK YAPACAK BİRŞEY YOK YANİ İNŞALLAH O DÜZELMEDEN YUMURTA ÇATLAMAZ TEK DİLEĞİMİZ BU OLABİLİR VALLA
Aayyyyyyy inşallah canım yaaaa :) olmadı öbür aya olur zaten :)) ama senin ki bu ay olsun inşallahhhInsallah canim insallah oyle bi zamana gelir ki esin duzeldigi an ovulasyon gunun olur
Insallah lazim insallah Allah biran önce hepimize nasip etsin :)Aayyyyyyy inşallah canım yaaaa :) olmadı öbür aya olur zaten :)) ama senin ki bu ay olsun inşallahhh
Insallah lazim insallah Allah biran önce hepimize nasip etsin :)
Ooo benimde bu ay olmassa bende alırım arı sütü ama inşallah ikimizde gerek kalmaz: )inşallah canım :) bu ayı es geçersek öbür ay arı sütü alacağım zaten :))
Ooo benimde bu ay olmassa bende alırım arı sütü ama inşallah ikimizde gerek kalmaz: )
inşallah canımmm
Ooo benimde bu ay olmassa bende alırım arı sütü ama inşallah ikimizde gerek kalmaz: )
Saniirim düzeldi :)))CANIM bugün öğrendim yumurta gelişmesi için fayda sağlıyormuş
bir kaşık bal tarçık çörek otu karıştırıp içince faydası oluyormuış
Iyim lazim sen nasılsın iyi gidiyo sen nasilsin: )
Duzeldi derken: )Saniirim düzeldi :)))
Iyim lazim sen nasılsın iyi gidiyo sen nasilsin: )
Kac gun içmek gerekiyomus peki canim bunuCANIM bugün öğrendim yumurta gelişmesi için fayda sağlıyormuş
bir kaşık bal tarçık çörek otu karıştırıp içince faydası oluyormuış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?