ocak ayında hamilelik düşünenler

inşallah canım bende umutlandım artık valla :) inşallah çabalarımızın karşılığını alırız
Insalalh canim benim: ) bende adetim biteli bi hafta olmasa hamileyim diye suphelencem kiz bi akintim var kasiklarimda bi kiprasim anlatamam ama yumurtlama olabilr: )

Insalalh canim benim: ) bende adetim biteli bi hafta olmasa hamileyim diye suphelencem kiz bi akintim var kasiklarimda bi kiprasim anlatamam ama yumurtlama olabilr: )

HADİ İNŞALLAH CANIM YA VALLA ÇOK İSTİYORUM SANA DA OLSUN İNŞALLAH İKİMİZ AYNI KALSAK NE GÜZEL OLUR DEVAMLI PAYLAŞIM İÇİNDE OLURUZ :)

HADİ İNŞALLAH CANIM YA VALLA ÇOK İSTİYORUM SANA DA OLSUN İNŞALLAH İKİMİZ AYNI KALSAK NE GÜZEL OLUR DEVAMLI PAYLAŞIM İÇİNDE OLURUZ :)
Evet ne güzel olur beraber takip ederiz her seyi yol arkadasi gibi ayy böyle konusunca heycanlaniyorum ya.: )

Evet ne güzel olur beraber takip ederiz her seyi yol arkadasi gibi ayy böyle konusunca heycanlaniyorum ya.: )

SENİN AĞRIN YUMURTADAN DA OLABİLİR AMA YUMURTA OLURKENDE YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTI OLUYORMUŞ İNŞALLAH ÖYLEDİR VE YAKALARSIN CANIM :)

İnşallah bizde bu aksam biseyler yapicaz o gün bugundur umarım: )

İNŞALLAH CANIM :) ALLAH HAYIRLISI NEYSE VERSİN İKİMİZ İÇİNDE :))) DEDİĞİMİ SENDE İÇ İSTERSEN YUMURTA KALİTESİ İÇİNMİŞ :) EŞİME DE KEÇİ BOYNUZU KAYNATMAYA BAŞLADIM SPERM KALTESİNİ ARTIRIYORMUŞ

Tamam canım bende baslicam bu aksam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…