Ohhhhhh ohhhhh vallahi çok sevindim iyi bakalım o zaman bu aydan unutluyuz yasasinn: ))))bende iyiyim canım dün bizde başladık :)))
Kac gun içmek gerekiyomus peki canim bunu
Ohhhhhh ohhhhh vallahi çok sevindim iyi bakalım o zaman bu aydan unutluyuz yasasinn: ))))
Insalalh canim benim: ) bende adetim biteli bi hafta olmasa hamileyim diye suphelencem kiz bi akintim var kasiklarimda bi kiprasim anlatamam ama yumurtlama olabilr: )inşallah canım bende umutlandım artık valla :) inşallah çabalarımızın karşılığını alırız
Insalalh canim benim: ) bende adetim biteli bi hafta olmasa hamileyim diye suphelencem kiz bi akintim var kasiklarimda bi kiprasim anlatamam ama yumurtlama olabilr: )
Evet ne güzel olur beraber takip ederiz her seyi yol arkadasi gibi ayy böyle konusunca heycanlaniyorum ya.: )HADİ İNŞALLAH CANIM YA VALLA ÇOK İSTİYORUM SANA DA OLSUN İNŞALLAH İKİMİZ AYNI KALSAK NE GÜZEL OLUR DEVAMLI PAYLAŞIM İÇİNDE OLURUZ :)
Evet ne güzel olur beraber takip ederiz her seyi yol arkadasi gibi ayy böyle konusunca heycanlaniyorum ya.: )
İnşallah bizde bu aksam biseyler yapicaz o gün bugundur umarım: )SENİN AĞRIN YUMURTADAN DA OLABİLİR AMA YUMURTA OLURKENDE YUMURTA AKI KIVAMINDA AKINTI OLUYORMUŞ İNŞALLAH ÖYLEDİR VE YAKALARSIN CANIM :)
İnşallah bizde bu aksam biseyler yapicaz o gün bugundur umarım: )
Tamam canım bende baslicam bu aksam :)İNŞALLAH CANIM :) ALLAH HAYIRLISI NEYSE VERSİN İKİMİZ İÇİNDE :))) DEDİĞİMİ SENDE İÇ İSTERSEN YUMURTA KALİTESİ İÇİNMİŞ :) EŞİME DE KEÇİ BOYNUZU KAYNATMAYA BAŞLADIM SPERM KALTESİNİ ARTIRIYORMUŞ
Tamam canım bende baslicam bu aksam :)
Bence bizim hafta sonu olacak yumurta oyle hissediyorum ben :):) TAMAM CANIM BENİM TESTLERİM DAHA NEGATİF ZATEN AHA OLMADI YUMURTA
İnşallah canım :))) mutlu bir haber alalım :)) birazdan test yapacağım yine bakalım ne olmuş :)Bence bizim hafta sonu olacak yumurta oyle hissediyorum ben :)
Banada haber ver canim: )İnşallah canım :))) mutlu bir haber alalım :)) birazdan test yapacağım yine bakalım ne olmuş :)
Banada haber ver canim: )
Yaptin mi kuzum testi: )TAMAM CANIM VERİRİM :)
Yaptin mi kuzum testi: )
Tamam canım bende merak ediyorum baya :)YOK CANIM YA ODA DA KİMSE YOK ŞİMDİ BIRAKIP GİDEMİYORUM DA :) GELSİNLER İNİP YAPACAĞIM
Yaptım canımTamam canım bende merak ediyorum baya :)
Silik cikmis yani negatif oluyo dimi bence yaklasinca bole negatif oluyorYaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?