ocak ayında hamilelik düşünenler

Bu aralar olacak demek bu hayirli olur inşallah rabbim bizim yuzumuzu guldursun bu ay su mübarek cuma gununun yüzü suyu hürmetine..

amin inşallah canım ya Allah bizi de bu ay güldürür inşallah akşam gidip dua edeceğim çıkınca işten :)

amin inşallah canım ya Allah bizi de bu ay güldürür inşallah akşam gidip dua edeceğim çıkınca işten :)
Kiyamam: ) bana da et olur mu :) bende ederim aksam söz bu arada ilişkiden sonra ya musavvir çek canım hem esinle arandaki muhabbet artar hemde rabbim dualarini kabul eder inşallah :)

Kiyamam: ) bana da et olur mu :) bende ederim aksam söz bu arada ilişkiden sonra ya musavvir çek canım hem esinle arandaki muhabbet artar hemde rabbim dualarini kabul eder inşallah :)

ederim tabi ki etmem mi :))) tamam canım onu da yaparım :)

Tamam canım teşekkür ederim: )

canım şimdi araştırdım bu şekilde yapmak gerkiyormuş

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

12.gün bırakmak lazımmış o yüzden başlamayalım sende başlama

Folikasit istah acarmi ya ben hiç doymuyorum zaten zayifim ama bu ara iyi yiyorum: )

Hmm tamam canim bu ay olmazsa oyle baslariz

Canım ya benim dün akintim çok fazlaydı acaba yumurta catladimi dün beraberlikte olmadi yani gectimi sence yumurtlama olayı kacidim mi

Bugün kesin birliktelik olur bizde ama dün kacirdim mi kafama çok takıldı çünkü dün çok akintim vardi dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…