Bugün kesin birliktelik olur bizde ama dün kacirdim mi kafama çok takıldı çünkü dün çok akintim vardi dun
Değilim ama normalde bu kadar akintim olmuyordu dün çok fazla olunca herhalde yumurta dedim insallah kacirmamisimdir: (NORMALDE KAÇINCI GÜNDE OLUYORDU Kİ BENİM Kİ DAH OLMADI BUGÜN YİNE TEST YAPACAĞIM...BUGÜNÜ KAÇIRMA O ZAMAN 24 SAAT ÖMRÜ OLUYORMUŞ SANIRIM AMA AKINTININ YUMURTA DAN OLDUĞUNA EMİN MİSİN
Değilim ama normalde bu kadar akintim olmuyordu dün çok fazla olunca herhalde yumurta dedim insallah kacirmamisimdir: (
Inan birden umudumu kaybettim biliyomusun bu ay adina ama bugünü degerlendircem insaallah canım her şey güzel olurİNŞALLAH CANIM DEĞİLDİR AMA SEN YİNE DE BU GÜNÜ DEĞERLENDİR CANIM BİZDE ÖYLE YAPACAÜIZ Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA EĞER AMA SAKIN ÜZÜLÜP KENDİNE STRES YAPMA BAK HERŞEY GÜZEL OLACAK :)
Inan birden umudumu kaybettim biliyomusun bu ay adina ama bugünü degerlendircem insaallah canım her şey güzel olur
İnşallah canım ya gorcez artik ay sonuYOK BAK KAYBETME SAKIN BELKİ YUMURTLAMA DEĞİLDİ YUMURTA OLDUKTAN SONRA 2 GÜN İÇİNDE ÇATLIYORMUŞ SANIRIM ÇATLAYINCA DA 24 SAAT ÖMRÜ VARMIŞ SPERMLERİNDE 36 SAATMİŞ BELKİ ÖNCEKİ İLİŞKİDEN YAŞAYAN SPERM VARDI
İnşallah canım benim testler negatif yeni yaptimİnşallah canım ya gorcez artik ay sonu
Gunaydin canım testkerde degisiklik varmi
Arkadaşlar bende bu ay istiyorum. Bat27 ocak
Arkadaşlar ben ilk gebeliğimde ovulasyon testi kullandım 3 ay denedim testte çift çizgiyi gördükten sonra ilk ay gün aşırı ikinci ay hergün üçüncü ay 1,5 gün arayla üçüncüsünde tuttu ne yazıkki kalbi durdu şimdi tekrar deneyeceğim 1,5 günü aynı dönemlerdeyiz sanırım bende işe yaradı belki sizdede yarar diye yazmsk istedim
Canım kişiye göre değişiyor benim adetim çok düzenli 28 günde ama yumurtam 14.gün değil 16.gün çatlıyor seninkide bu aralar çatlar çatladığı günü ve 1,5 gün sonrasını değerlendirin hayırlusıyla bu ay isteğimize kavuşacağız. Bu arada benim dr um yumurta takibi yapıyor istersen sende dr una sorabilşrsin hem tam kaçıncı gün yumurtluyorsun öğrenmiş olursunben ilk gebeliğimde birşey kullanmadım sadece arı sütü kullandım ama oda gelişmediği için kürtaj oldum 18 eylül de bu ay ilk defa test kullanıyorum ama daha henüz pozitifi göremedim ama inşallah tutturabiliriz
Canım kişiye göre değişiyor benim adetim çok düzenli 28 günde ama yumurtam 14.gün değil 16.gün çatlıyor seninkide bu aralar çatlar çatladığı günü ve 1,5 gün sonrasını değerlendirin hayırlusıyla bu ay isteğimize kavuşacağız. Bu arada benim dr um yumurta takibi yapıyor istersen sende dr una sorabilşrsin hem tam kaçıncı gün yumurtluyorsun öğrenmiş olursun
Tam aynı koyulukta olması lazım sabah ilk idrara yapma yaklaşık 3 saat fazla sıvı alma öğleye doğru yap en doğru sonuç öyle çıkıyormuş. Bugün yarın çatlar yumurtan:)Benim de kurtajdan sonra 28 30 arasında değişiyor 16.gün testimi dün yaptım melela ama daha olmamış sanırım
Iyim bende canım calismalara devam: )Günaydın canım dün biraz daha belliydi çizgi bugün tekrar yapacağım yine de demeleri yapıyoruz :) sen ne yaptın nasılsın
Tam aynı koyulukta olması lazım sabah ilk idrara yapma yaklaşık 3 saat fazla sıvı alma öğleye doğru yap en doğru sonuç öyle çıkıyormuş. Bugün yarın çatlar yumurtan:)
Iyim bende canım calismalara devam: )
Insallah hep beraber güzel haberler aliriz canım: )Arkadaşlar bende bu ay istiyorum. Bat27 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?