İnşallah canımInsallah hep beraber güzel haberler aliriz canım: )
Merhaba arkadaslarben burda yeniyim inwAllah Allahin izniyle ben de adetim biter bitmez bu ay için takibr basliycam
BENİM DE 26 :) HEPİMİZ YAKINIZ SANIRIM :)Benim bat 23 :)
Evet canim 5aylik evliyimHOŞGELDİN CANIM SENİN İLK GEBELİĞİN Mİ OLACAK İNŞALLAH ALIRIZ HAYIRLI HABERLER
Evet canım o hafta hepimizin belli olur inşallah :)BENİM DE 26 :) HEPİMİZ YAKINIZ SANIRIM :)
Bende oyle biliyorum canım rahim kendini hazirliyo o yüzden gecikiyo inşallah bu ay bebis gelir: )Evet canim 5aylik evliyimiki aydir gecikmeyle adet goruyorum))rahim kendini hazirliyo dediler bu konuda bi bilgin varmi?
Evet canim 5aylik evliyimiki aydir gecikmeyle adet goruyorum))rahim kendini hazirliyo dediler bu konuda bi bilgin varmi?
InwAllah canim Allah isteyen her kese nasip etsinBende oyle biliyorum canım rahim kendini hazirliyo o yüzden gecikiyo inşallah bu ay bebis gelir: )
Evet canım o hafta hepimizin belli olur inşallah :)
InwAllah canim Allah isteyen her kese nasip etsin
Amin canım insallah: )InwAllah canim Allah isteyen her kese nasip etsin
Amin canım insallah: )
Beklemek çok zor ya önümüzdeki hafta içi belki test yaparim ben ayin yirmisi gibi: )amin inşallahhhh
Ayy cok rahatladim tesekkur ederim canimAYNEN ÖYLE OLABİLİR BENDE 3 VE 5 GÜN GECİKMEYLE ADET OLUYORUM İKİ AYDIR DOKTOR ÖYLE DEDİ
Ayy banada haber ver inşallah bugün kopkoyu bi çizgi olur :)bugünkü testim ne diyecek bakalım :)))
Ayy banada haber ver inşallah bugün kopkoyu bi çizgi olur :)
Bekliyoruz canım haberlerini: )inşallah canım atarım buraya zaten :))) beklemek zor tabi ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?