Bekliyoruz canım haberlerini: )
Benim akintim çok diyordum ya kesildi akintim sence o yumurtlama akintasimiydi: )
En güzeli bi gün arayla çalışmak garantiye almış gibi oluyor bizimde oyle oluyo ama benim kafama takılan tek şey Perşembe günü çünkü o gün akintim çoktu o gunde bisey olmadi ama rahatim ya ben takmiyrm artık içimden bi ses ben bu ay regli olucam diyo hatta :)yine de bir gün arayla ilişki oluyor canım testte ne diyecek merak ediyoruz :)
Önemli olan yumurtanin catlamasi demi yanlış bilmiyorumyumurta çatladında iki gün kuruluk oluyormuş sonra akıntı oluyormus
Biz de bir gun arayla calisinca ya calismadogimiz gun yumurtladiysam dige dusunmuyor degilim haniEn güzeli bi gün arayla çalışmak garantiye almış gibi oluyor bizimde oyle oluyo ama benim kafama takılan tek şey Perşembe günü çünkü o gün akintim çoktu o gunde bisey olmadi ama rahatim ya ben takmiyrm artık içimden bi ses ben bu ay regli olucam diyo hatta :)
Oylede aslında sperlemler üç gün yasayabiliyo rahimde yumurtlama olduysa tutunur diyo herkes ama dedigin gibi insanin aklına takiliyo ama her gün calismakta olmaz yazık değil mi bize :)Biz de bir gun arayla calisinca ya calismadogimiz gun yumurtladiysam dige dusunmuyor degilim hani
Oylede aslında sperlemler üç gün yasayabiliyo rahimde yumurtlama olduysa tutunur diyo herkes ama dedigin gibi insanin aklına takiliyo ama her gün calismakta olmaz yazık değil mi bize :)
Tamam canimmmm çok teşekkür ederim :)tabi ki öyle canım :) inşallah olur valla sen ötü düşünme :) Akintin oldugu sürece catlama olmamistir demektir. Cünkü catladiktan 1 gün sonra 2 gün kuru oluyosun. Sonra akinti devam ediyor
Tamam canimmmm çok teşekkür ederim :)
Benim gecen hamileligim adetimin bitiminde tutmustu hesaplara göre bazen diyorum ki acaba yine oylemi olur bi test yapsam mi ben niye bole sabirsizim ya
Adet günü hcg 765 di bende baya oncesinde tutmustu yani
Evet haklısın ya offf oyle psikolojiye girdim ki allah yardimcimiz olsun yaTEST YAPMA BENCE CANIM EĞER POZİTİF OLMAZSA MORALİN BOZULACAK
Valla diyorum ya pek umutlu değilim aslında ama bazen acaba diyorum acikcasiSEN NE HİSSEDİYORSUN PEKİ
Valla diyorum ya pek umutlu değilim aslında ama bazen acaba diyorum acikcasi
Test için bugün çok erken ama onumuzdeki hafta içi kesinlikle yapcam Pazartesi Salı yaparim yani dediğin gibi şimdi negatif olursa ki oyle olacak ben birakirim herseyiİçindeki şüpheden kurtulmak istiyorsan yap derim ama sonra üzülüp umutsuzluğa kapılıp bırakacaksan yapma bence
Test için bugün çok erken ama onumuzdeki hafta içi kesinlikle yapcam Pazartesi Salı yaparim yani dediğin gibi şimdi negatif olursa ki oyle olacak ben birakirim herseyi
Ne güzel valla bende yapmicam tamam :)o zaman yapma canım bekle biraz daha sen sonra yap mesela ben hiç yapmayı düşünmüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?