Ne güzel valla bende yapmicam tamam :)
17. Günüm bugünBEKLE CANIM
Ooo super bugün tam günün senin değerlendir bugunu mutlaka: )17.
17. Günüm bugün
Dün oldu ışte bugün de olsa mi acabaOoo super bugün tam günün senin değerlendir bugunu mutlaka: )
Bilemedim riske atmasan mi acaba dün olması da yeterli olur mu ki peki bugün yumurtlama gununseDün oldu ışte bugün de olsa mi acaba
Işte yinede riske atmayayim değil miBilemedim riske atmasan mi acaba dün olması da yeterli olur mu ki peki bugün yumurtlama gununse
Bencede kesinlikle atma ama ben senden bu ay kesin umutluyum canım hadi insallah: ) bu arada sol kasiginda agri varmiIşte yinede riske atmayayim değil mi
Bende vazgeçtim sana söylediğim o şeyden beklicem sonuna kadar canım gerek yokBencede kesinlikle atma ama ben senden bu ay kesin umutluyum canım hadi insallah: ) bu arada sol kasiginda agri varmi
Yok canım şimdilik sizi oluyordu sabahBende vazgeçtim sana söylediğim o şeyden beklicem sonuna kadar canım gerek yok
Anldm canimYok canım şimdilik sizi oluyordu sabah
Sende iyi yapmışsın canım bu arada bekleyelim :)Bende vazgeçtim sana söylediğim o şeyden beklicem sonuna kadar canım gerek yok
Evet ya beklemek en güzeli tam ve net sonuç verir kafa kurcalamaya gerek yok :)Sende iyi yapmışsın canım bu arada bekleyelim :)
Aynen canım :)Evet ya beklemek en güzeli tam ve net sonuç verir kafa kurcalamaya gerek yok :)
Evet ya beklemek en güzeli tam ve net sonuç verir kafa kurcalamaya gerek yok :)
Kızlar bugün dr. a gittim adetimin 12. günü yumurtam 14mm olmuş. perşembe tekrar çağırdı gelişimine bakacakmış duruma göre çatlatma iğnesi verecek. Bu arada ben günü kaçırmayayım diye ovulasyon testlerine devam ediyorum. bugün tek çizgi.
Kızlar bugün dr. a gittim adetimin 12. günü yumurtam 14mm olmuş. perşembe tekrar çağırdı gelişimine bakacakmış duruma göre çatlatma iğnesi verecek. Bu arada ben günü kaçırmayayım diye ovulasyon testlerine devam ediyorum. bugün tek çizgi.
ama artık controlle aynı koyulukta değil açılmaya başlamış bu artık yumurtan çatladı demek son bir değerlendirme yap bence sonrası Allaha kalmış .hayırlısı olsun inşallah canım benim bugün yine çift çizgi normal mi sence
Hayırlısı olsun inşallah canım benim yine çift çizgi çıktı bugün 2.gün
ama artık controlle aynı koyulukta değil açılmaya başlamış bu artık yumurtan çatladı demek son bir değerlendirme yap bence sonrası Allaha kalmış .
İnşallah canım =) Bakalım ben ne zaman yakalıcam çift çizgiyibugun akşamı değerlendirmeyi düşünüyoruz Allah inşallah nasip eder :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?