İnşallah canım =) Bakalım ben ne zaman yakalıcam çift çizgiyi
benim daha 12. gün ben de genelde 16 da görüyorum bakalım.ben 17.günde gördüm canım
Canım iyim ya giremedim hiç firsatim olmadi sen nasılsınben 17.günde gördüm canım
Benim goguslerimde siskinlik var ama acı yok inşallah su ay sonu bi gelsin artık ya
Insalaalh canimda inan benim hiç umudum yok ama bu ay sanki bu ay bisey olmicak bana inşallah sana olur da ona seviniriminşallah hayırlısı olsun canım valla olursan çok sevinirim :))
Insalaalh canimda inan benim hiç umudum yok ama bu ay sanki bu ay bisey olmicak bana inşallah sana olur da ona sevinirim
Demi cok seviyorum ben ya :) umut kaybetmek degilde inanmiyorum bu ay insan hisseder ya o yok bende kaç gündür biseyde olmuyo koyverdim bendehalbuki ne umutlarımız vardı ama sen umudunu kaybetme ciddennn
Demi cok seviyorum ben ya :) umut kaybetmek degilde inanmiyorum bu ay insan hisseder ya o yok bende kaç gündür biseyde olmuyo koyverdim bende
O kadar sabirsizlastik ki kızlar son on gunum kaldı keşke belli olsa artık negatif veya pozitif bisey bilsempsikolojim gitti resmen ya
Offf offf gecmiyor yaa su hafta bi bitse sonraki hafta gelsezamanı gelince öğreneceksin canım stres yapma kendine inan oda etkiliyorr
Offf offf gecmiyor yaa su hafta bi bitse sonraki hafta gelse
Evetttt ayy dusunsene burda hepimiz diyoruz ki hamileyiz ne seviniriz ya :)az kaldı canım çarşamba bugün :)))
Canım valla ben hiç duymadım bole bisey ama hiç test yapmamış miydinKizlar onemli bisy sorucm..bizde dusunuyoruz ve korunmuyoruz en son ki cinsel iliski sirasnda kahverengi akintim geldi szce neden olabilr. Hic bile bisi basima gelmemisti. Ayrica hamile olup olmadgmi bilmiorum bir bucuka y oldu korunmayali belki
Kizlar onemli bisy sorucm..bizde dusunuyoruz ve korunmuyoruz en son ki cinsel iliski sirasnda kahverengi akintim geldi szce neden olabilr. Hic bile bisi basima gelmemisti. Ayrica hamile olup olmadgmi bilmiorum bir bucuka y oldu korunmayali belki
Kizlar benimde sol kasigimda batmalar başladı bugün hafif agri gibi acaba adet mi olcam ben âdetin duzensizlesti ya kurtejdan sonratutunma aşamasında olabiliyor diye duydum ama test yaptı mı hiç
Kizlar benimde sol kasigimda batmalar başladı bugün hafif agri gibi acaba adet mi olcam ben âdetin duzensizlesti ya kurtejdan sonra
Off varya kesin olcaz biz seninle adet canim sende ayni seyi yasiyosun bende sonuçta adetim duzensizlesti benim heran olabilirim o zaman benbenimde var canım dünden beri inana bende olacak gibi hissediyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?