ocak ayında hamilelik düşünenler

Benim goguslerimde siskinlik var ama acı yok inşallah su ay sonu bi gelsin artık ya

O kadar sabirsizlastik ki kızlar son on gunum kaldı keşke belli olsa artık negatif veya pozitif bisey bilsem psikolojim gitti resmen ya

Kizlar onemli bisy sorucm..bizde dusunuyoruz ve korunmuyoruz en son ki cinsel iliski sirasnda kahverengi akintim geldi szce neden olabilr. Hic bile bisi basima gelmemisti. Ayrica hamile olup olmadgmi bilmiorum bir bucuka y oldu korunmayali belki

Kizlar onemli bisy sorucm..bizde dusunuyoruz ve korunmuyoruz en son ki cinsel iliski sirasnda kahverengi akintim geldi szce neden olabilr. Hic bile bisi basima gelmemisti. Ayrica hamile olup olmadgmi bilmiorum bir bucuka y oldu korunmayali belki
Canım valla ben hiç duymadım bole bisey ama hiç test yapmamış miydin

tutunma aşamasında olabiliyor diye duydum ama test yaptı mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…