Yok kizlar test yapmadm cnku adet olmustum 29 aralikta filan temizlendim 24 ocakta filan adet olmayi bekliordum. Ben ilk bebegmi kaybettgmde de boyle lekelenme olmustu ama hic cinsel ilski esnasinda degil su an da moralm cok bozuk. Doktora gdcm otobus bekliorumtutunma aşamasında olabiliyor diye duydum ama test yaptı mı hiç
aynen canımOff varya kesin olcaz biz seninle adet canim sende ayni seyi yasiyosun bende sonuçta adetim duzensizlesti benim heran olabilirim o zaman ben
Yok kizlar test yapmadm cnku adet olmustum 29 aralikta filan temizlendim 24 ocakta filan adet olmayi bekliordum. Ben ilk bebegmi kaybettgmde de boyle lekelenme olmustu ama hic cinsel ilski esnasinda degil su an da moralm cok bozuk. Doktora gdcm otobus bekliorum
Canim naptin gittinmi doktoraYok kizlar test yapmadm cnku adet olmustum 29 aralikta filan temizlendim 24 ocakta filan adet olmayi bekliordum. Ben ilk bebegmi kaybettgmde de boyle lekelenme olmustu ama hic cinsel ilski esnasinda degil su an da moralm cok bozuk. Doktora gdcm otobus bekliorum
Gittimmm canm smdi hastanedym. Doktor muayene etti erken adet olmusum megerseCanim naptin gittinmi doktora
Üzülme canım ya her seyde bi hayır vardır rabbim en kısa zamanda güzel haberler aldirsin sanaGittimmm canm smdi hastanedym. Doktor muayene etti erken adet olmusum megersedoktor stres veya uzuntuden olabilr dedi. Cok sasirdm cunku hic adetm sasmazdi
Gittimmm canm smdi hastanedym. Doktor muayene etti erken adet olmusum megersedoktor stres veya uzuntuden olabilr dedi. Cok sasirdm cunku hic adetm sasmazdi
Nasılsın canım benim dün sol kasigimda müthiş bi ağrı vardı catlamadandir belki diye düşünüp biseyler yaptım inşallah doğrudur: )üzülme canım inşallh beklediğin haberi en yakın zaman da alırsın neden erken olmuş peki
Günaydın canım hadi inşallah :) bende iyiyim aynı canım değişiklik yok bu ay geçti zaten benim :)Nasılsın canım benim dün sol kasigimda müthiş bi ağrı vardı catlamadandir belki diye düşünüp biseyler yaptım inşallah doğrudur: )
Hiç belli olmaz canım bakalım ne olacak.dGünaydın canım hadi inşallah :) bende iyiyim aynı canım değişiklik yok bu ay geçti zaten benim :)
İnşallah canım :))) testi bıraktım zaten çatlama oldu geçti diye yapmadım :)Hiç belli olmaz canım bakalım ne olacak.d
Kızlar ne alemdesiniz ben test yapmadım ama göğüs hassasiyetim var sabırsızlıkla bekliyorum
Bugün yumurta kontrolü için dr'a gittim yeterince büyümediğini söyledi belki kendilğinden büyüyebilirmiş. testlere devam ediyorum bu ay tutmazsa gelecek ay ilaç kullanacağım yumurtanın büyümesi için hayırlısı bakalım. Hala çift çizgiyi göremedim yani büyümemişki çatlasın
bal çörek otu tarçın
arı sütü bal polen
ve incir kürü yaptım bu ay zaten
çabuk büyüsünler diye çünkü geçen yılki hamileliğimde hep 17. gün yeterince büyüyüp çatlamıştı İlk seferinde 4. ayda olmuştu ne yazıkki 10. haftada kalbi durdu. Bu sefer beklemeden olsun istemiştim ama gene beklicez galiba Dr. zamanında olursa gebeliğin daha kolay olacağından bahsetti ilacı takviye için veriyorum yoksa birkaç aya kendiliğindende olabilir dedi.
BENDE BİRŞEY YOK CANIM BU AYA ÜMİDİM DE YOK AÇIKÇASI AMA İNŞALLAH SENİN OLUR :))
Kısmet tabi canım hayırlısı hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?