ocak ayında hamilelik düşünenler

Arı sütü ne işe yarıyor canım

Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir. Önerilen kürün naturel gebelik veya tedavi yöntemlerinin başarı ihtimalini3.3 kat civarında artırdığı hesaplanmıştır. Normal gebelikte gerçekleşme ihtimali kat kat artırılmış olurken, tedavi sürecinde ürünlerin kullanımı ise sonuç alma ihtimalini yüzde 46'lara çıkarmaktadır. Oysa, sadece tedavi yöntemlerinin uygulanmasının net başarı şansı ise yüzde 14 (embriyonun tutunması ardından gerçekleşmeyen doğumlar çıkarıldığında) olarak hesaplanmaktadır.

Hamilelik sürecinde düşük riskinin yaşanması ihtimali de arı ürünlerinin kullanılmaya devam edilmesiyle önemli oranda azalmaktadır. Zira, yumurta ve sperm kalitelerinin belirgin yükselişi embriyo'nun tutunması ve sağlıklı gelişimi istikametinde en avantajlı başlangıcı oluşturmaktadır. Ayrıca, anne karnında embriyonun gelişmesinde, bebeğin zihin gelişimi ve fiziksel gelişiminde de etkindir.

Selam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim;
Benim kasık batması var ara ara vajina üstü ağrı giriyor
Sağ gogusume usten usten ağrı sancı giriyor
Mide yanması,baş ağrısı,bel ağrısı var
Ama goguslerimde degisiklik yok
Vajinaya alttan alta arada batmageliyo oturamiyorum hatta
Kokusuz akıntım var bir kerede ilk defa uzayan bir akıntım oldu
Var mı benim gibi olan

Ben ilk gebeligimde goguslerim çok agrimisti onun dışında birşey hissetmemiştim canım o dediğin olmadı

Canım bence en iyisi kan testi yap o sana net sonucu verir

Ben de hiç bir belirti yok bende bu ay çok istiyorum bat 23 ocak ama hiç bir belirti yasamiyorum sanırım benimde bu ay gecti yani soyleyebilecegim tek bir belirti bile yok

Ben de hiç bir belirti yok bende bu ay çok istiyorum bat 23 ocak ama hiç bir belirti yasamiyorum sanırım benimde bu ay gecti yani soyleyebilecegim tek bir belirti bile yok

CANIM NASILSIN ARI SÜTÜ SİPARİŞİ VERDİM YARIN GELECEK :) GİTTİM KAN VERDİM BUGÜNDE BAKACAĞIM ARI SÜTÜ NE KADAR DEĞİŞİKLİK YAPACAK

İNŞALLAH CANIM SANA DEDİĞİM ÇÖREK OTU BALI DA YAPACAĞIM ADET OLUNCA
Canım bende bu ay olmazsam eğer arı sütü alicam bende çörek otu yapicam ve adetim biter bitmez ovulsyon testine baslicam sabah aksam sıkı caliscam yani beraber ilerleriz yine o zaman: )

Canım bende bu ay olmazsam eğer arı sütü alicam bende çörek otu yapicam ve adetim biter bitmez ovulsyon testine baslicam sabah aksam sıkı caliscam yani beraber ilerleriz yine o zaman: )

AYNEN canım şaşırdım ama geldi ara sütü başlıyorum ben :)) testleri de aynı saatte yaparız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…