senin ikinci çocuğunmu olacak tatlımANLADIM CANIM BENDE ARI SÜTÜ ALDIM BUGÜN SADECE ONU KULLANACAĞIM İLKİNDE DE KULLANMIŞTIM
ANLADIM CANIM BENDE ARI SÜTÜ ALDIM BUGÜN SADECE ONU KULLANACAĞIM İLKİNDE DE KULLANMIŞTIM
senin ikinci çocuğunmu olacak tatlım
Arı sütü ne işe yarıyor canım
Arı sütü ne işe yarıyor canım
Üzüldüm tatlım umarım bu sefer herşey yolunda gider.İLKİNDE GEBELİĞİM KÜRTAJLA SONUÇLANDI 8.HAFTADA GELİŞMEDİĞİ İÇİN AMA DOKTOR ÜZÜLME %80 İLK GEBELİKTE OLUYORMUŞ
Üzüldüm tatlım umarım bu sefer herşey yolunda gider.
Ben ilk gebeligimde goguslerim çok agrimisti onun dışında birşey hissetmemiştim canım o dediğin olmadıSelam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim;
Benim kasık batması var ara ara vajina üstü ağrı giriyor
Sağ gogusume usten usten ağrı sancı giriyor
Mide yanması,baş ağrısı,bel ağrısı var
Ama goguslerimde degisiklik yok
Vajinaya alttan alta arada batmageliyo oturamiyorum hatta
Kokusuz akıntım var bir kerede ilk defa uzayan bir akıntım oldu
Var mı benim gibi olan
Canım bence en iyisi kan testi yap o sana net sonucu verirSelam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim;
Var mı benim gibi olan
Ben de hiç bir belirti yok bende bu ay çok istiyorum bat 23 ocak ama hiç bir belirti yasamiyorum sanırım benimde bu ay gecti yani soyleyebilecegim tek bir belirti bile yokSelam arkadaşlar benim adet gecikelide iki gün oldu adet bir gün öncesi idrar test negatif çıktı yarın da olmazsam test tekrarlayacagim benim belirtilerim;
Var mı benim gibi olan
Ben de hiç bir belirti yok bende bu ay çok istiyorum bat 23 ocak ama hiç bir belirti yasamiyorum sanırım benimde bu ay gecti yani soyleyebilecegim tek bir belirti bile yok
Insallah faydasini gorursun canım ya :) ne kadara aldın peki :)CANIM NASILSIN ARI SÜTÜ SİPARİŞİ VERDİM YARIN GELECEK :) GİTTİM KAN VERDİM BUGÜNDE BAKACAĞIM ARI SÜTÜ NE KADAR DEĞİŞİKLİK YAPACAK
Insallah faydasini gorursun canım ya :) ne kadara aldın peki :)
Insallah faydasini gorursun canım ya :) ne kadara aldın peki :)
Canım bende bu ay olmazsam eğer arı sütü alicam bende çörek otu yapicam ve adetim biter bitmez ovulsyon testine baslicam sabah aksam sıkı caliscam yani beraber ilerleriz yine o zaman: )İNŞALLAH CANIM SANA DEDİĞİM ÇÖREK OTU BALI DA YAPACAĞIM ADET OLUNCA
Sağlıklı yaşama basladin yani canım ne guzel: )FİYATLARI DEĞİŞİYOR AMA YÜKSEK DEĞERLİ OLANI ALDIM 170 TL 235 GR DÜNDE EVDE SPOR YAPMAYA BAŞLADIM
Canım bende bu ay olmazsam eğer arı sütü alicam bende çörek otu yapicam ve adetim biter bitmez ovulsyon testine baslicam sabah aksam sıkı caliscam yani beraber ilerleriz yine o zaman: )
Sağlıklı yaşama basladin yani canım ne guzel: )
Tamam tatlim bi kesinlessin herseyde: ) bisey kalmadı az kaldı bakalım nolcakAYNEN canım şaşırdım ama geldi ara sütü başlıyorum ben :)) testleri de aynı saatte yaparız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?