Tamam tatlim bi kesinlessin herseyde: ) bisey kalmadı az kaldı bakalım nolcak
İnşallah kuzum insallah sende alirsin sok olursun ve çok mutlu olursun: )AMA İNŞALLAH HAYIR HABERİ ALIRSIN BU AY CANIMMM
Ben adet oldum bu aydan geçti kızlar
Evet canım başladım dün ben bi hafta önce oldum adet ve yumurtlama gunum ocak ikiye denk geliyo adetim bitmis iki gün sonra yumurtlamisim çok entesan degulmibenimde 8 günüm var canım sen başladın mı çörek otuna
üzüldüm tatlım üzme kendini gelecek ay olur benimde adetime 9 gün kaldı son bugünüde değerlendirelim dedik ama şimdiden heyecan bastı vallaBen adet oldum bu aydan geçti kızlar
İnşallah güzel haber alirsin canım benim inan insan çok uzuluyo bkliyoruz güzel haberleriniüzüldüm tatlım üzme kendini gelecek ay olur benimde adetime 9 gün kaldı son bugünüde değerlendirelim dedik ama şimdiden heyecan bastı valla
Evet canım başladım dün ben bi hafta önce oldum adet ve yumurtlama gunum ocak ikiye denk geliyo adetim bitmis iki gün sonra yumurtlamisim çok entesan degulmi
canım o belli olmuyor benim yumurtlama hep adetten 12 gün önce oldu hemde dr. la takip etmiştik geçen hamileliğimdeHayır doktora gitmedim bir Şubat sabahı gidicem ama randevu aldım. Aletten on dört gün önce yumurtlamiyormuyuz herkes için böyle diye biliyorum adetten on dört gün önce yumurtlama gunudur. Ben onaltisinda adet oldum on dört çık ocak iki benim adetim aralık 30 da bitti
ajdan sonra düzenli olmuyor ama işte o ben mesela adetin 18.günü yumurtladım normalde de adetin 14. yada 15. günü diye biliyorum doktorun dediği o banaHayır doktora gitmedim bir Şubat sabahı gidicem ama randevu aldım. Aletten on dört gün önce yumurtlamiyormuyuz herkes için böyle diye biliyorum adetten on dört gün önce yumurtlama gunudur. Ben onaltisinda adet oldum on dört çık ocak iki benim adetim aralık 30 da bitti
var tabiki neden olmasınHmmm anladım kızlar saolun doktora yumurtlama gunumu takip edelim deme şansım varmi sizce
Tamam dir o zaman bir Şubat'ta randevum var iyi bir doktora gidicem inşallah yumurtlama takibi yapalim derim inşallah bidaki ay olur sizinde bu ay alırız güzel haberlerinizi insallahvar tabiki neden olmasın
ben öbür aya canım inşallah olursa arı sütü falan da aldım ya adet olayım çörek otunu yapacağımTamam dir o zaman bir Şubat'ta randevum var iyi bir doktora gidicem inşallah yumurtlama takibi yapalim derim inşallah bidaki ay olur sizinde bu ay alırız güzel haberlerinizi insallah
Canım ben tatlı kaşığı bal çörek otu karistirip agzima atiyorum doğru degilmiben öbür aya canım inşallah olursa arı sütü falan da aldım ya adet olayım çörek otunu yapacağım
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın MacunuCanım ben tatlı kaşığı bal çörek otu karistirip agzima atiyorum doğru degilmi
tamam canım inofolic al istersenBirde folik asitim bitmek üzere sence ne kullanayim. Canım bide ben arı sütü almicam ari poleni geldi bize memleketten onu kullanacagim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?