ocak ayında hamilelik düşünenler

Kızlar sonunda çatladı galiba yumurtammm hadi hayırlısı

Eklentiler

• 20160117_095317.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 22
üzüldüm tatlım üzme kendini gelecek ay olur benimde adetime 9 gün kaldı son bugünüde değerlendirelim dedik ama şimdiden heyecan bastı valla
İnşallah güzel haber alirsin canım benim inan insan çok uzuluyo bkliyoruz güzel haberlerini

Hayır doktora gitmedim bir Şubat sabahı gidicem ama randevu aldım. Aletten on dört gün önce yumurtlamiyormuyuz herkes için böyle diye biliyorum adetten on dört gün önce yumurtlama gunudur. Ben onaltisinda adet oldum on dört çık ocak iki benim adetim aralık 30 da bitti

canım o belli olmuyor benim yumurtlama hep adetten 12 gün önce oldu hemde dr. la takip etmiştik geçen hamileliğimde

canım kürt
ajdan sonra düzenli olmuyor ama işte o ben mesela adetin 18.günü yumurtladım normalde de adetin 14. yada 15. günü diye biliyorum doktorun dediği o bana

Hmmm anladım kızlar saolun doktora yumurtlama gunumu takip edelim deme şansım varmi sizce

Tamam dir o zaman bir Şubat'ta randevum var iyi bir doktora gidicem inşallah yumurtlama takibi yapalim derim inşallah bidaki ay olur sizinde bu ay alırız güzel haberlerinizi insallah
ben öbür aya canım inşallah olursa arı sütü falan da aldım ya adet olayım çörek otunu yapacağım

Birde folik asitim bitmek üzere sence ne kullanayim. Canım bide ben arı sütü almicam ari poleni geldi bize memleketten onu kullanacagim bu ay

E
Canım ben tatlı kaşığı bal çörek otu karistirip agzima atiyorum doğru degilmi
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
  • böyle yaparsan daha faydalı olur çörek otunun ezilmiş olması gerekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…