ocak ayında hamilelik düşünenler

Tamam canım teşekkür ederim

Birde folik asitim bitmek üzere sence ne kullanayim. Canım bide ben arı sütü almicam ari poleni geldi bize memleketten onu kullanacagim bu ay
İnofolic çok övülmüş hem yumurtlamaya da yardımcı diyorlar ama dr. una danış yine de. Hem yumurta takibi de yaptırırsan inşallah gelecek aya seviniriz seninle

Melek1212 canım ya benim bir Şubat evlilik yıl donumumum sence ona yapabilirim varmi güzel fikrin: )

bizimde öyle işte ilk bebeğimi mayıs ayında kaybedince yenisini düşünmek istemedim testlerin peşinden koştum bu ilk denememiz bakalım hakkımızda hayırlısı

Allah inşallah tekrar yaşatmasın ama ben bu ay pek umutlu değilim açıkçası:)

Allah inşallah tekrar yaşatmasın ama ben bu ay pek umutlu değilim açıkçası:)
bilmiyorum içimden bir ses bana da bu ay olmayacak diyor ama ben onu dinlemeyip olacak diye düşünmeyi tercih ediyorum. Daha hamilelik boyuncada pıhtılaşma için stres yaşayacağım şimdiden başlamamak lazım=) sende olumlu düşün =)

Onda. Değil canım bende umutluydum ama çalışmalar düzenli olmayınca umutlanmayi bıraktım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…