ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

canım moral o kadar önemli ki bu işte. allah a sığın, bol bol dua et. ben hemen olsun demiyodum hayırlı zamanda olsun allahım diyodum. kısmet bu zamanmış. öyle düşün. gerçekten vardır bi hayır. allah sana ve eşine sağlık versin elbet olucak. şimdi yeni ay yeni umutlar. hep dualarımdasınız...

canım yanımda olduğun,destek olduğun için çok teşekkür ederim.bende ne zaman hayırlıysa o zaman olsun diorum hep.sürekli dua ediyorum.ama doktor bu ay bebek bekliyorum sizden dedi.bende haliyle umutlandım.üstelik bu ay olmazsa rahim filmi çektirmem gerekiyordu.ondan kurtulmak için çok istemiştim.ama nasip değilmiş.ağrısada acısada çektireceğim o filmi.film çektiğimiz ay klomen kullanmayacağız dedi doktorum.yani bu ay tamamen nasip.kendiliğinden bir yumurtam gelişir ve döllenirse olur.yoksa ilaç da olamdığı için pek umut yok.bende soğan kürü meryem suresi vs denemeyi düşünüyorum.geçtiğimiz aylara göre daha dirençliyim bu ay.tek çizgiyi gördüm biraz üzüldüm ve attım kafamdan.sadece filme konsantre olmaya çalışıyorum.nasip herşey canım

ahh ahh cookk zor gecti benimmm
ama arkadaslar hic agrım olmadı demisler topiğimdee ..
Sanırım kişiden kişiye değişiyoo.. Benimde asılama cok basittii .. /B]

canım sen rahim filmi çektirdin mi ? çektirdiyesen nasıl geçti biraz anlatırmısın bana.sanırım bende önümüzdeki hafta çektireceğim

Gripte oldugum icin acaip bi mide bulantisi var arkadaslar. Bazen oksuruyorum. Sanki midem cikacakmis gibi oluyor. Hayra alamettir ins. Bunlar. Benimde az gunum kaldi. Dua edin nolur.RAbbim hepimizin kucagini doldursun ins.

Canim sen baya ilac kullanmissinda ya. Ben klomen ve folik asit kullandim sadece foligide ccogu zaman icmeyi unuttum. Bi arkadas rahim filmini anestezili cektirdigini soylemisti. Sende bir ogren olmazsa nasil oluyor. Bende allah korusun cektirmem gerekirse oyle cektiririm heealde. cok tirsiyorum cunku

ahh ahh cookk zor gecti benimmm
ama arkadaslar hic agrım olmadı demisler topiğimdee ..
Sanırım kişiden kişiye değişiyoo.. Benimde asılama cok basittii .. /B]

yaa ayy benim nasıl geçecek acaba ? çok tırsıyorum ama mecburum çektirmeye.aşılama nın da mı zoru var canım.ben onu hep kolaydır die düşünmüştüm.belki haziran ayında bende yaptırabilirim aşılama düşünüyorum henüz.tabi tüplerim açık çıkarsa

5 dakikalık bir işlem için anestezi almak istemiyorum canım ben.zaten adetim korkunç ağrılı geçiyor.kıvranıyorum acillik oluyorum her defasında.daha fazla nasıl ağrıyabilir ki.zaten ağrı en fazla 5 dakika sürüyomuş.öle okudum forumlarda.bakalım nasıl geçecek.çektirince paylaşırım deneyimlerimi buradan

Tamam canim. Insallah sikintisiz cektirebilirsin. Benim reglimde cok agrili olur. Igne yaptirmadan rahatlamam cogu zamanm hakkimizda hayirlisi olsun bakalim

amin canım.allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder niş.bizlere de dua etmeyi unutma.beklemek çok zormuş.sabır çok zormuş.

Amin Allah razi olsun cnm evet beklemek gercekten cok zor ama inaniyorum ki zamani var Allahim aratmasin insaallah isteyene herkese nasip eylesin

Adet sancisina benzer agrim var. Cok korkuyorum hasta olcam diye. Su mubarek gunun hurmetine RAbbim yuzumuzu guldursun insallah. Aminnn

Tamam canim. Insallah sikintisiz cektirebilirsin. Benim reglimde cok agrili olur. Igne yaptirmadan rahatlamam cogu zamanm hakkimizda hayirlisi olsun bakalim

amin canım haklısın.inş sen gerek kalmadan hamile kalırsın.filmi çektirip ağustosa kadar tedaviye ara vermeye karar verdik eşimle.bu süre içinde soğan suyu nicir kürü vs denemeyi meryem suresi okumayı ve oruç tutuluyormuş 7 gün hamile kalmak için onu yapmayı düşünüyorum

Arkadasimin biri nisan yagmurununda faydali oldugunu soyledi. Yagmur yagarsa biriktiricem insallah canim ben. Imkanin olursa sende birktirde ayrintilarini ogrenyim ben sonra. Dua edwlim insallah canim

günaydın kızlar, moral bozmak yok. meryem suresi okuyun bende okumuştum. dün gece sizin için de dua ettim. allah kabul eder inşallah...

günaydın kızlar, moral bozmak yok. meryem suresi okuyun bende okumuştum. dün gece sizin için de dua ettim. allah kabul eder inşallah...

Allah razi olsun canim. Meryem suresini okumustum ama az okuyabilmistim
Adetim bitince yine basliyim ins
Ruh gibiyim resmen. Bi yandan grip bi yndan adet. Doktorla degilde sekreterle konustum pazartesi gel dedi. Dojtor 3. Gunu demisti ama yarinmi gitsem napsam ya. Her an her an izin almak .okuldaki herkes sorup duruo.sinir olutorum

cumartesiyi beklemeden oldun demek sende canım.başka zaman olsa yolunu gözlerdik bir adet olsam gecikmese die.şimdi gecikse hamile olsak dioruz erkenden başlıo.neyse biz böle sınanıyoruz.isyan yok dua var bizim için.bende sabahtan beri hastanedeyim.ancak gelebildim.bulunduğum yerin tıp fakültesine gittim.muayene ettiler ilk kez spekulumla tanıştım.
canım acımadı hemen belirteyim.önümüzdeki hafta rahim filmim var.yepyeni ve tertemiz bir hastane.inş iyi geçer.ağrısız krampsız dua edin kızlar lütfen bana bu konuda.hormon testlerini ve spermiogramı yenilemek istiyorlar haliyle.kan verdim bu sebeple.hakkımızda hayırlısı olsun inş.
bu arada üzüldüm adet olmana canım ama moralini bozma lütfen.inş bu ay için ümitlenelim

Normalde gunu bugundu. Ama ben garanti olsun diye cumartesiye saartlamistim kendimi. Ama evdeki hesap carsida tutmadi yine. Geceninn bi yarisi oldum. Rabbim hayirlisini versin insallah. Eahat bi film cektirirsin insallah canimda. Bizede gevseme olur biraz
Yarin doktora gitcem yine. Muhtemelen yine klomen ve catlatma. Insallah kistimde olusmamistir. Rabbim hayirlisini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…