canım moral o kadar önemli ki bu işte. allah a sığın, bol bol dua et. ben hemen olsun demiyodum hayırlı zamanda olsun allahım diyodum. kısmet bu zamanmış. öyle düşün. gerçekten vardır bi hayır. allah sana ve eşine sağlık versin elbet olucak. şimdi yeni ay yeni umutlar. hep dualarımdasınız...
canım sen rahim filmi çektirdin mi ? çektirdiyesen nasıl geçti biraz anlatırmısın bana.sanırım bende önümüzdeki hafta çektireceğim
ben sadece geçtiğimiz ay iğne oldum canım.bu ay doktora gittiğimde yani ikinci kontrolde iki tane çatlamış yumurta var iğne vermiorum zaten kendiliğinden çatlıyor dedi.iğne olmadım ben yani.ama ilaç çok kullandım ben.klomen+dekort+inofolic+progestan ilaç almadığım gün yoktu yani.bugün kırmızıya dönüyor sanırım.eğer başlarsa cuma günü rahim filmi için görüşmeye gideceğim doktorla.nasıl stresliyim gerginim anlatamam.bir an önce şu filmden de kurtulsam çok iyi olacak
ahh ahh cookk zor gecti benimmm
ama arkadaslar hic agrım olmadı demisler topiğimdee ..
Sanırım kişiden kişiye değişiyoo.. Benimde asılama cok basittii .. /B]
Canim sen baya ilac kullanmissinda ya. Ben klomen ve folik asit kullandim sadece foligide ccogu zaman icmeyi unuttum. Bi arkadas rahim filmini anestezili cektirdigini soylemisti. Sende bir ogren olmazsa nasil oluyor. Bende allah korusun cektirmem gerekirse oyle cektiririm heealde. cok tirsiyorum cunku
5 dakikalık bir işlem için anestezi almak istemiyorum canım ben.zaten adetim korkunç ağrılı geçiyor.kıvranıyorum acillik oluyorum her defasında.daha fazla nasıl ağrıyabilir ki.zaten ağrı en fazla 5 dakika sürüyomuş.öle okudum forumlarda.bakalım nasıl geçecek.çektirince paylaşırım deneyimlerimi buradan
Amin canim cok saol. Ne sansliymissinki ilk aydan istedigin hberi almissin. . Rabbim hayirlisiyla kucaginada versin insallah
amin canım.allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder niş.bizlere de dua etmeyi unutma.beklemek çok zormuş.sabır çok zormuş.
Tamam canim. Insallah sikintisiz cektirebilirsin. Benim reglimde cok agrili olur. Igne yaptirmadan rahatlamam cogu zamanm hakkimizda hayirlisi olsun bakalim
Adet sancisina benzer agrim var. Cok korkuyorum hasta olcam diye. Su mubarek gunun hurmetine RAbbim yuzumuzu guldursun insallah. Aminnn
amin canım haklısın.inş sen gerek kalmadan hamile kalırsın.filmi çektirip ağustosa kadar tedaviye ara vermeye karar verdik eşimle.bu süre içinde soğan suyu nicir kürü vs denemeyi meryem suresi okumayı ve oruç tutuluyormuş 7 gün hamile kalmak için onu yapmayı düşünüyorum
günaydın kızlar, moral bozmak yok. meryem suresi okuyun bende okumuştum. dün gece sizin için de dua ettim. allah kabul eder inşallah...
Allah razi olsun canim. Meryem suresini okumustum ama az okuyabilmistim
Adetim bitince yine basliyim ins
Ruh gibiyim resmen. Bi yandan grip bi yndan adet. Doktorla degilde sekreterle konustum pazartesi gel dedi. Dojtor 3. Gunu demisti ama yarinmi gitsem napsam ya. Her an her an izin almak .okuldaki herkes sorup duruo.sinir olutorum
günaydın kızlar, moral bozmak yok. meryem suresi okuyun bende okumuştum. dün gece sizin için de dua ettim. allah kabul eder inşallah...[/
merhaba canım.allah razı olsun duaların için.bende kolay doğum olsun die sana dua ettim.inş okuyalım bu ay meryem suresini inş faydası olur bize de
cumartesiyi beklemeden oldun demek sende canım.başka zaman olsa yolunu gözlerdik bir adet olsam gecikmese die.şimdi gecikse hamile olsak dioruz erkenden başlıo.neyse biz böle sınanıyoruz.isyan yok dua var bizim için.bende sabahtan beri hastanedeyim.ancak gelebildim.bulunduğum yerin tıp fakültesine gittim.muayene ettiler ilk kez spekulumla tanıştım.
canım acımadı hemen belirteyim.önümüzdeki hafta rahim filmim var.yepyeni ve tertemiz bir hastane.inş iyi geçer.ağrısız krampsız dua edin kızlar lütfen bana bu konuda.hormon testlerini ve spermiogramı yenilemek istiyorlar haliyle.kan verdim bu sebeple.hakkımızda hayırlısı olsun inş.
bu arada üzüldüm adet olmana canım ama moralini bozma lütfen.inş bu ay için ümitlenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?