Sorma ya, benim yengem 41 yaşında yanlışlıkla hamile kaldı, ilk hamileliğini de korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra yaşamıştı. Bize böyle güzel şeyler olmuyor maalesef.
Bende seninki kadar çok sancı olmadı. Senin belirtilerin sanki gebelik oluşmasına işaret ediyor gibi. Ama dediğin gibi umutlanmak istemiyor insan;(
12-13-14. Günde sancı bardı yumurtalıklarımda, bir de 16. Günde hafif sancı ve şeffaf yapışkan çatlama akıntım oldu. Sağolsun benim doktorum 14. Gün kontrol edip, kalitesiz yumurtalar ilişkiye girmeyin artık bu ay dediği için, ben hala yumartalarım çatladı mı bilmiyorum. Belki de çatlamadı ve kist olduğu için hala regl olamadım.
İşin garibi 28. Gün adet olacakmış gibi sancı çektim, şimdi hiç bir belirti yok. Ne regl ne de hamilelikle ilgili.
Bir tek dün ishal oldum ve kramp giriyor sürekli karnıma belime.
Sinirim bozuldu. Başka doktora gideceğim.
Umarım bu ay en azından senden güzel bir haber alırız.
Iyi gunler arkadaslar bende bu ay basladim klomene 5 gun kaldi bakalim ay basina ins.hayirlisi ile olmustur bende bu ay cok siskinlik oldu bide gece kasik agrilari ile uyandim oldu sizde nasil oldu ya daha once hic bile sidetli kasik agrisi cekmemistim 1.5 yil oldu evleneli Rabbim isteyen herkese hayirli evlat nasip eylesin...
Hosbulduk canm hayirlisi olsun ins.bebis oldugu icin oluyodur agri olsunda bebis yazarim ins.bu ay cok agri Cektim rahmimin egri oldugunu ogrendim bi ebeeye giderek Rahmimi duzelti ve cok dikkat etcen surekli uzancan usutmiycen dedi hamile olana kadar 1.5 yildir bekliyoz bebis ama rahmim egri oldugu icin olmuyomus kac kez doktora gitim bisey cikmadi bide ebeyi deneyelim dedim ebe masaj yapti karnima yerine getirdi bitkisel lapa yapti karnima sardi ve benden bi iltihap geldi anlatamam 10 igne verdi fitill ve klomen verdi bakalim ins.hayirlisi ile olmustur bu ay bide arkadaslar bu aylarda dogurganlik artiyomus ebe soledi iyi degerlendirin agaclar filan cicek acma zamani bahar ayinda artiyomus dogurganlik Rabbm isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin AMiNaramıza hoşgeldin canım :) inş bebeğin seninledir.mutlu habere bizde ortak oluruz.kasık ağrısı eğer önceki sayfaları okuduysan bende çok yaşadım.göğüslerde hassasiyet.sanıyorum klomenden kaynaklanıyor.inş ağrılar bebeğe işarettir.amin inş hayırlı evlat nasip etsin allahım...
Hosbulduk canm hayirlisi olsun ins.bebis oldugu icin oluyodur agri olsunda bebis yazarim ins.bu ay cok agri Cektim rahmimin egri oldugunu ogrendim bi ebeeye giderek Rahmimi duzelti ve cok dikkat etcen surekli uzancan usutmiycen dedi hamile olana kadar 1.5 yildir bekliyoz bebis ama rahmim egri oldugu icin olmuyomus kac kez doktora gitim bisey cikmadi bide ebeyi deneyelim dedim ebe masaj yapti karnima yerine getirdi bitkisel lapa yapti karnima sardi ve benden bi iltihap geldi anlatamam 10 igne verdi fitill ve klomen verdi bakalim ins.hayirlisi ile olmustur bu ay bide arkadaslar bu aylarda dogurganlik artiyomus ebe soledi iyi degerlendirin agaclar filan cicek acma zamani bahar ayinda artiyomus dogurganlik Rabbm isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin AMiN
Bitkissel yapti lapanin icerigini bilmiyom canm aktardan ozel aliyomus kendi yapti sardi karnima cok pis kokuyodu 2 gun durdu ama zor dayandim bana Rahmin egri oldugu icin olmuyo dedi duzelti bakalim duzeltini ben bile hisetim icimde bisey dondu resmen yengemde hic adet olamyiodu gitim ebe lapa yapmis ve simdi her ay oluyo Rabbim dermansizz dert vermesinbanada şu an ki doktorumdan bir önceki gittiğim doktor rahim hafif arkaya dönük dedi.engel olur mu dedim.hayır sorun olmaz dedi.şu an gittiğim doktorum hiç böyle birşeyden bahsetmedi.herşey normal dedi.anlamadım gitti bu konuyu anlayacağın.ebenin yaptığı bitkisel lapanın içeriği neydi acaba ?bana da geçenlerde bebek istediğimi bilmeyen biri anlattı.soğan maydanoz filan birşey yapılıyormuş.o bölgeye sarıp birkaç gün bekleniyormuş.aynı anlattığın gibi iltihap söküyormuş.bilemedim ne derece etkili olur.işin açığı şu an ben bitkisel hiçbirşey denemedim.ilaca güvendim bekliyorum.ama bu ay da olmazsa duyduğum tüm bitkisel ne varsa sırasıyla denemeyi düşünüyorum.canım inş hayırlı evlatlar nasip eder rabbim en kısa sürede.AMİN.....
Bitkissel yapti lapanin icerigini bilmiyom canm aktardan ozel aliyomus kendi yapti sardi karnima cok pis kokuyodu 2 gun durdu ama zor dayandim bana Rahmin egri oldugu icin olmuyo dedi duzelti bakalim duzeltini ben bile hisetim icimde bisey dondu resmen yengemde hic adet olamyiodu gitim ebe lapa yapmis ve simdi her ay oluyo Rabbim dermansizz dert vermesin
Bugün bir arkadaşımın çok yoğun ısrarı nedeniyle kan testi yaptırdım. Sonuç: hüsran!
Hala da regl olmadım. Bir daha klomen falan kullanmayacağım. Hem sinirsel, hem de fiziksel olarak yıprandım.
Bir ay daha boşa gitti
Kızlar bari sizin iyi haberlerinizi alayım da moral olsun :)
kızlar adet oluyorum ben ne büyük umutlarım vardı bu ayağlamaktan yazamıyorum şu an..çok kötüyüm çok
Ay canm aglama ya Rabbimin bildigi bisey vardir mutlaka vakti zamani vardir benimde dundu adet gunum ama bende olcam gibi cunku karnim cok agriyo uzme kendini tabi elimizde olmadan agliyoruz amq eslermize yazik onlar daha cok uzuluyo(((
desteğin için teşekkür ederim canım..şimdi daha iyiyim.ama akşam saatlerce ağladım..tabi eşim de ne diyeceğini bilemedi.az önce işe gitmeden biraz konuştuk.bu şekilde devam edersen hiç olmaz pskilolji çok önemli dio.veren allah vermedikten sonra elimizden ne gelir dio.bilmiyorum kafam çok karışık şu an canım.doktor 6 ay devam edeceğiz dedi ben ikinci ayda yorgun hissediyorum.ve ne olacak bilmiyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.inş senin ağrılar hamilelik belirtisidir.senin için seviniriz...
Canm ben bugun adet oldum yine olmadi bu ay aglamiycam dedim Rabbimin mutlaka bildigi bisey vardir vakti zamani vardir sende uzme kendini bu ay sogan kurunu deniycem hayit hapi alcan ins. Sende dene biseler bak ayni anda adet olduk ins.bu ay hamile kalirz beraber.
üzüldüm adet olmana canım.bencede ağlama.dediğin gibi rabbimin bildiği birşeyler vardır mutlaka.bende soğan kürünü denemeyi düşünüyorum.ama klomenle oluşan yumurtaları kist gibi temizlerse zarar verirse die korkuyorum.sence olabilir mi böyle birşey ? bu arada kaç yıllık evlisin canım ?
Ben 18 aylik evliyim canim ve hic korunmadik olmdi hayirlisi olsun sogan kurunu hic denemedim hayit hapinida alcam bide esler icin caksir otu okudum azonce nete esimede onu deneyelim diycem bakim rabbim ins. Nasip eder herkese
hiç korunmamakla en iyisini yapmışsın canım.şimdi ben 3 yıl korunduğuma mı yanayım.17 aydır olmadığına mı.çok pişmanım bilemezsin.en azından tedavi görürdüm ve gerekirse ki inş gerek kalmaz tüp bebeğe geçerdim.neyse bu düşüncelerden uzaklaşıp kafamızı toparlayalım.inş bizde burda hamilelik haberlerimizi paylaşacağız ben inanıyorum
günaydın kızlar..az önce doktordan geldim.bu kadar çok yumurtayla hamile kalamamama doktor da şaşırdı biraz.ama devam edeceğiz olacak bebeğimiz dedi.en azından moralimi yüksek tutan bir doktorum var bu da mutlu ediyor beni.önce karnımdan sonra da vajinal ultrasonla baktı.temiz dedi kist oluşmamış çok şükür.yeniden klomen başlıyoruz yarın.önümüzdeki hafta cuma günü kontrolüm var.yine yazacağım sizlere buradan.yeni bir ay yeni umutlar inş hepimiz için olumlu olacak inanıyorum ben
Umarım bu bekleyişten kurtuluruz hep birlikte. Hayırlısı canım.
Doktorunun moral vermesi de çok güzel.
Ben 33. Günde regl oldum ve o güne kadar doktorumu bir kaç kez aramama rağmen ulaşamadım, geri dönüş yapmadı bile.
Ben de bugün başka doktora gidiyorum.
Haber ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?