Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

Kızlarr benide ekleyin listeye noluuur bat 24 Ocakk dualarım sizinle hayırlısıyla gelecek bebeişlerr =)

aynı durumdayız senlebende pazartesi yani yarın gidicem,bakalım inşallah ikimizde güzel haberler alırız

Kızlarr benide ekleyin listeye noluuur bat 24 Ocakk dualarım sizinle hayırlısıyla gelecek bebeişlerr =)
hoşgeldinn canımm hadi bakalım seni de dualarımıza kattıkkkk:))))
OFLU..........................9 OCAK......( MÜJDEMİZİ BEKLİYORUZ ARTIK :)
DENİZ56.....................10 OCAK.....( MÜJDEMİZİ BEKLİYORUZ ARTIK :)
ALEYYNA....................12-14 OCAK
HACK.........................13 OCAK
OZNUROZADAY............15 OCAK
MAVİMAKAS................16 OCAK
PELUSİA..................... 16 OCAK
SEDOSUMM.................17 OCAK
YEŞİM84.....................18 OCAK
GAMYONCU..................19 0CAK
SAKAAR......................20 0CAK
BERCESTE_..................20 OCAK
NARMİK.......................20 OCAK
TIKABASA...................21 OCAK
MOOD........................21 OCAK
LAPLACE.....................22 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
SMY86.......................24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK
YASEKU.......................25 OCAK(ŞAFAKDAŞIM HOŞGELDİNNNN:))
NESLİ58.......................28 OCAK
BRCCN84......................29 0CAK
MEDNEcimmm...............30 OCAK
MONDSCHEIN87............31 OCAK

bende varımmmm bendeeeee bendeeeeee 24 ocak :))

Masallah masallah masallah listemizde hamis olmayan kalmasin insallahhhhhh...
Hepiniz hos geldiniz sefalar getirdiniz kizlar

beni de ekler misin please BAT 14 Ocak :)
herşeye yardımcı olsun rabbim

gerçekten bişey kalmamış döngün kaç gün canım

zor bi durum canım benim tam 10 günüm geçmişti ,ama ne diyelim Allah beterinden saklasın bende tam kestiremiyorum ne zaman gelir kırmızılar inşallah 9 ay hiç gelmez:))
ama çokda umursamıyorum artık rahatım bu ay,zaten pozitifi görsem bile gebelik kesesini görmeden hamileyim demiycem,İnşallah isteyen herkesle beraber bizde anneliği tadarız tez zamanda

ahminimmmmmmmmmmmmm canım topiğin hayırlı olsun hepimize uğur getirsin bu ayda beklemiyorum ben çok ağır grip oldum yumurtam çatladı tabi ilişkide olmadı bu zaman içinde ama yaz benide 24 ocak tatlım öpüyorum çok

Gebelik kesesinin yanında ultrason takibinde embriyo gözlenirse ve kalp atımını da duyarsan o zaman hamileyim diyebilirsin..Çünkü Kesenin görünmesi dışında bunların da görünmesi şart..Zira boş kese de olabiliyor malesef..Hayırlısıyla inşallah :)

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın canım ben karnım burnuma gelene kadar hamileyim demiycem

slm kızlaaar...nasılsınız?adetime son 9 gün..ama belirti yok daha :-( göğüs uçlarım acıyordu onlarda geçtiler nedense ?

merhaba kızlar;
benımde reglıme 10 gun var bır kac gun once kasıklarım agrıyordu kramp fln gırmıstı sevınmıstım:))ama bugun hıcbırseyım yok(((

slm kızlaaar...nasılsınız?adetime son 9 gün..ama belirti yok daha :-( göğüs uçlarım acıyordu onlarda geçtiler nedense ?

belirti olacak diye kendinizi şartlandırmayın ki daha çok erken bence , bir çok gebe bayan belirti bile hissetmiyor bazen kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor.

bendıe ekleyebılırmısınızzzz 20 ocak

mrb kızlar benim adetime 9 gün var daha göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşti sanki adet olacak gibi de belim ağrıyor kendimi kaptırmak istemiyorum ama bu belirtileri ilk defa yaşıyorum sizce ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…