- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi ahminelask
-
inş cnm..bende hamileymişim gibi hissediyorum..gerçi geçen ayda öle hissetmiştim ama
hoşgeldinizzzzz
hemen ekliyorum sizi de Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.
OFLU..........................9 OCAK
DENİZ56.....................10 OCAK
ALEYYNA....................12-14 OCAK
MAVİMAKAS................16 OCAK
PELUSİA..................... 16 OCAK
YEŞİM84.....................18 OCAK
SAKAAR......................20 0CAK
TIKABASA...................21 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK
YASEKU.......................25 OCAK(ŞAFAKDAŞIM HOŞGELDİNNNN:))
MEDNEcimmm...............30 OCAK
Hoşbulduk :) sıcak karşılama için ve listeye eklediğin için ayrıca teşekkür ederim birlikte şafak sayıcaz inşallah hayırlı haberler alıcaz =)
hoşbulduk :) sıcak karşılama için ve listeye eklediğin için ayrıca teşekkür ederim birlikte şafak sayıcaz inşallah hayırlı haberler alıcaz =)
hoşgeldin cnm..inş.hamileyizdir...
selam kizlar benim bat 17 ocak hakkimizda hayirlisi ayin 3 unde yumurtlama gerceklesti hayirlisi bakalim allahtan artik beklemedeyiz....topigin hayirlara vesile olsun canim benide listenize eklermisiniz???teşekkür ederim hoşbuldukk
selam kizlar benim bat 17 ocak hakkimizda hayirlisi ayin 3 unde yumurtlama gerceklesti hayirlisi bakalim allahtan artik beklemedeyiz....topigin hayirlara vesile olsun canim benide listenize eklermisiniz???
slm laplace, ben de kolmen kullanıyorum. yumurta takibi yapılıyo. cuma günü 16 ve 14 mm 2 yumurtam vardı. pazartesi tekrar gideceğim inşallah. canım inşallah bu ay hayırlısı ile hayırlı bebişlerimiz olur.benimde 22 ocak,en geç.klomen kullanıyorum bu ay.dün 15 mm lik yumurtam olduğunu söyledi doktor.pazartesi tekrar gidicem,hayırlısı inşallahh
Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii
Canım ben hamile olduğum halde aman aman bir belirti yoktu..Hatta ikizlere hamile olduğum halde 12.aya kadar hiç bulantım olmadı..Daha sonra da çok çok az bulantım oldu..Ultrasona girdiğimde bile inanamıyordum..Sanki başkasına ait görüntülermiş gibi geliyordu bana :) O yüzden hiç canını sıkma ;-)Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii
Selam sevgili hamiş adayları listemize gösterdiğiniz bu yoğun ilgiye teşekkür eder,bu ilgilinizin sizlere dua olarak geri döneceğini bilmenizi isteriz...SİZLERİİİİİİ SEVİYORUZZZZZ,RABBİM BEBİŞLERİMİZİN VARLIĞINI GÖBÜŞLERİMİZE,HEYECANLARINI YÜREKLERİMİZE KOY....AMİN...(Dua listem büyüyor oleyyyyyy)
YENİ ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞGELDİNİZZZZZ....
VE İŞTE LİSTEMİZİN SON HALİİİİ
OFLU..........................9 OCAK......( MÜJDEMİZİ BEKLİYORUZ ARTIK :)
DENİZ56.....................10 OCAK.....( MÜJDEMİZİ BEKLİYORUZ ARTIK :)
ALEYYNA....................12-14 OCAK
HACK.........................13 OCAK
OZNUROZADAY............15 OCAK
MAVİMAKAS................16 OCAK
PELUSİA..................... 16 OCAK
SEDOSUMM.................17 OCAK
YEŞİM84.....................18 OCAK
GAMYONCU..................19 0CAK
SAKAAR......................20 0CAK
BERCESTE_..................20 OCAK
NARMİK.......................20 OCAK
TIKABASA...................21 OCAK
MOOD........................21 OCAK
LAPLACE.....................22 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK
YASEKU.......................25 OCAK(ŞAFAKDAŞIM HOŞGELDİNNNN:))
NESLİ58.......................28 OCAK
BRCCN84......................29 0CAK
MEDNEcimmm...............30 OCAK
MONDSCHEIN87............31 OCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?