Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

benide alin araniza....:)bende kimyasal gebelik gecireli 6 ay oldu ve hala hic bisey yok bu ay karar aldim hic stres yapmicam. zaten denemedigim sey kalmadi bat 31 ocak

benimde 22 ocak,en geç.klomen kullanıyorum bu ay.dün 15 mm lik yumurtam olduğunu söyledi doktor.pazartesi tekrar gidicem,hayırlısı inşallahh

merhaba benide eklerseniz sewinirimm :)
bat 21 ocakk ...
umudum yok gerçi bu aydannn ama geleneği bozmiim dedim iştee

Hoşbulduk :) sıcak karşılama için ve listeye eklediğin için ayrıca teşekkür ederim birlikte şafak sayıcaz inşallah hayırlı haberler alıcaz =)

teşekkür ederim hoşbuldukk
selam kizlar benim bat 17 ocak hakkimizda hayirlisi ayin 3 unde yumurtlama gerceklesti hayirlisi bakalim allahtan artik beklemedeyiz....topigin hayirlara vesile olsun canim benide listenize eklermisiniz???

selam kizlar benim bat 17 ocak hakkimizda hayirlisi ayin 3 unde yumurtlama gerceklesti hayirlisi bakalim allahtan artik beklemedeyiz....topigin hayirlara vesile olsun canim benide listenize eklermisiniz???

cnm benden 1 gün sonrASIN hadi hayırlısı bakalım..yumurtlamanı kendin mi hesapladın..sat nezamandı senin

Selam sevgili hamiş adayları listemize gösterdiğiniz bu yoğun ilgiye teşekkür eder,bu ilgilinizin sizlere dua olarak geri döneceğini bilmenizi isteriz...SİZLERİİİİİİ SEVİYORUZZZZZ,RABBİM BEBİŞLERİMİZİN VARLIĞINI GÖBÜŞLERİMİZE,HEYECANLARINI YÜREKLERİMİZE KOY....AMİN...(Dua listem büyüyor oleyyyyyy)

YENİ ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞGELDİNİZZZZZ....
VE İŞTE LİSTEMİZİN SON HALİİİİ

OFLU..........................9 OCAK......( MÜJDEMİZİ BEKLİYORUZ ARTIK :)
DENİZ56.....................10 OCAK.....( MÜJDEMİZİ BEKLİYORUZ ARTIK :)
ALEYYNA....................12-14 OCAK
HACK.........................13 OCAK
OZNUROZADAY............15 OCAK
MAVİMAKAS................16 OCAK
PELUSİA..................... 16 OCAK
SEDOSUMM.................17 OCAK
YEŞİM84.....................18 OCAK
SAKAAR......................20 0CAK
BERCESTE_..................20 OCAK
NARMİK.......................20 OCAK
TIKABASA...................21 OCAK
MOOD........................21 OCAK
LAPLACE.....................22 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK
YASEKU.......................25 OCAK(ŞAFAKDAŞIM HOŞGELDİNNNN:))
NESLİ58.......................28 OCAK
MEDNEcimmm...............30 OCAK
MONDSCHEIN87..............31 OCAK

Son düzenleme:
benimde 22 ocak,en geç.klomen kullanıyorum bu ay.dün 15 mm lik yumurtam olduğunu söyledi doktor.pazartesi tekrar gidicem,hayırlısı inşallahh
slm laplace, ben de kolmen kullanıyorum. yumurta takibi yapılıyo. cuma günü 16 ve 14 mm 2 yumurtam vardı. pazartesi tekrar gideceğim inşallah. canım inşallah bu ay hayırlısı ile hayırlı bebişlerimiz olur.

selam kızlar benim bat 19 ocak beni de listeye ekler misiniz? Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah bende bu ay çok umutluyum

arkadaşlar merhabalar..aranıza yeni katıldım..bu ay yeni başladık çalışmalara..inşallah isteyen herkes hamiş kalır..çok merak ediyorum tutacak mı ilk aydan..hayırlısı artık.. bu arada beni de listeye ekler misiniz? bat'ım 29 ocak...

Selam sevgili hamiş adayları listemize gösterdiğiniz bu yoğun ilgiye teşekkür eder,bu ilgilinizin sizlere dua olarak geri döneceğini bilmenizi isteriz...SİZLERİİİİİİ SEVİYORUZZZZZ,RABBİM BEBİŞLERİMİZİN VARLIĞINI GÖBÜŞLERİMİZE,HEYECANLARINI YÜREKLERİMİZE KOY....AMİN...(Dua listem büyüyor oleyyyyyy)

YENİ ARKADAŞLAR ARAMIZA HOŞGELDİNİZZZZZ....
VE İŞTE LİSTEMİZİN SON HALİİİİ

OFLU..........................9 OCAK......( MÜJDEMİZİ BEKLİYORUZ ARTIK :)
DENİZ56.....................10 OCAK.....( MÜJDEMİZİ BEKLİYORUZ ARTIK :)
ALEYYNA....................12-14 OCAK
HACK.........................13 OCAK
OZNUROZADAY............15 OCAK
MAVİMAKAS................16 OCAK
PELUSİA..................... 16 OCAK
SEDOSUMM.................17 OCAK
YEŞİM84.....................18 OCAK
GAMYONCU..................19 0CAK
SAKAAR......................20 0CAK
BERCESTE_..................20 OCAK
NARMİK.......................20 OCAK
TIKABASA...................21 OCAK
MOOD........................21 OCAK
LAPLACE.....................22 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK
YASEKU.......................25 OCAK(ŞAFAKDAŞIM HOŞGELDİNNNN:))
NESLİ58.......................28 OCAK
BRCCN84......................29 0CAK
MEDNEcimmm...............30 OCAK
MONDSCHEIN87............31 OCAK

canım bende bat günümü vermek istedim ama batım geçti ama hala adet olmadım. ama hamile olduğumu düşünmüyorum.bir dahaki batım da muhtemelen şubat olacak. bu listeye eklenmeyi çok isterdim.

Ya kizlar yeniyim acil cvp bekliorum nolurrr 1 senedir cocuk istiypruz malesef olmamisti. Tam bu ay tedaviye baslayacakken idrarda pozitif cikti. 2 ocakta degerim 1100- 3 ocakta 1569 cikti doktor simdilik sadece kese gorunur bakmayalim 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi ama ben inanamiyorum hamile olduguma hic bi belirtim yok. Sizce kimyasal yada dis gebelik olabilir mi nolur cvp yazin araniza alin beniiiiiiiiii

canım öncelikle hayırlı olsun. anlaşılan çok stres yapmışsın ama stres yapıp kendin için bu süreci zorlaştırma. değerlerin gayet iyi. ama doktorun dediği gibi sadece kese görünür. değerlerin biraz daha yükselince kalp atışlarına bakar. eğer dış gebelik ya da kimyasal olsaydı bu kadar yükselmezdi değerin. o yüzden böyle şeyler düşünme canım. çünkü gebelik de stresten olumsuz etkileniyor. düşük riskini artırıyor. şimdi bir güzel nefes al ve hamileliğin tadını çıkar. eşine ailene birazcık naz yap şekerim.

Canım ben hamile olduğum halde aman aman bir belirti yoktu..Hatta ikizlere hamile olduğum halde 12.aya kadar hiç bulantım olmadı..Daha sonra da çok çok az bulantım oldu..Ultrasona girdiğimde bile inanamıyordum..Sanki başkasına ait görüntülermiş gibi geliyordu bana :) O yüzden hiç canını sıkma ;-)

Haydi hayırlısı bakalım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…