Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

içindeki ses seni yanıltmaz inşallah canım.sende katıl bu kervana

kızlar ne kadar güzel hamiş haberleri var.hepinizi tek tek tebrik ediyorum. ben hala test yapmıyorum. perşembe günü hala adet olmamışsam test yapacağım.

kızlar ne kadar güzel hamiş haberleri var.hepinizi tek tek tebrik ediyorum. ben hala test yapmıyorum. perşembe günü hala adet olmamışsam test yapacağım.

inşallah sevindirirsin bizi perşembe günü,bende doktora gideceğim o gün. seninle tüm sürecimiz ortaktı.inşallah o gün ikimizde güzel haberler alırız.

abı bu ne la topic hamılelerle dolmus
bacılar hayırlı olsun bızede dua edın hayırlı zamanda hayırlı evlatlar

Tedaviyle birlikte çalışmalara devam etmemde sorun yokmuş...Şubat listesi nerede kızlar :))

kızlar maşşallah yaa bayaa bi hamiş haberleri var
tebrık edıyorum hamişleri
benim yeni bat 22 şubat

canım izmirdeyim ben..

O zaman ben önereyim :)

Kent hastanesinden Prf.Dr..Namık Demir,Uzman ve dr. Orçun bey..Soyadını unuttum :) Karşıyaka sahilde muaynanesi olan Dr.Şenay Aycan, yine Dr.Yasemin Satılmaz başarılı kadın doğumculardan...:)

kızlar kırmızılar hala gelmedi ama hiç ümidim yok ve kendi kendimin moralini bozup duruyorum. bu ay yumurtlama döneminde sadece 2 kez ilişki olduğu için içimden eşime çok öfkeleniyorum. sonra da oturup halime gülüyorum. yani Allah nasip edecek olduktan sonra bunlar engel olmaz diyorum. ne bileyim ya işte moralim bozuk. bugün tüm gün belirtilerimi dinleyip durdum.kendimi işe veremedim.

benimde kırmızılar daha gelmedi bakalım inşallahta gelmezz.. bizim topik ne kadarda sessiz yaaa kimsecikler yok..

kızlar bu da ne topik 3. sayfaya düşmüş
benim kırmızılar hala gelmedi. yarına test kan testi yapacağım inşallah

ii akşamlar arkadaşlar tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum liste noldu acaba bayağ bi hamilemiz oldu darısı inş diğer arkadaşlara inş

ne güzel bi topik olmuş burası kızlar, okudukça içim açıldı:)) gerçekten listedeki herkes HAMİLE KALDI GALİBAA:)) ay sonundada olsa dahil olayım listenize belki banada uğurlu gelir.. bat 26 ocak..hamile kalan herkesi tebrik ederimmm:))) darısı başımıza...

Benim kırmızılarda gelmedi daha bakalım hayırlısı fazla umutlanmak istemiyorum ama insan yinede test yapmak istiyor yahu

benimde bugün kırmızılar gelmeliydi daha gelmedi.bu aralar idrArım kokuyo acaba bu belirtimi.bide çamaşırım akıntımdan çok ıslanmış.bu ay baya akıntım oldu.tabi ümitlenmek istemiyorum.hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…