- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
cips ocean eses asel hos geldiniz
aselcim ya öyle ben ithal gelinim
canim editörünü degistirmen gerek sanirim kullanici kontrol panelinden sonra sende de olacaktir?
beyaznanecim ellerine kollarina saglik bebisine de sana da afiyet olsun insaAllah en kisa zamanda deneyecegim
kızzz neler yaptım gece gece
cips ocean eses asel hos geldiniz
aselcim ya öyle ben ithal gelinim
canim editörünü degistirmen gerek sanirim kullanici kontrol panelinden sonra sende de olacaktir?
beyaznanecim ellerine kollarina saglik bebisine de sana da afiyet olsun insaAllah en kisa zamanda deneyecegim
bebişinle yiyeceksin yanı bu guzel kurabıyeleriellerine saglık canım
iyi geceler kızlar.. beyaznane eline sağlık canımm benim de bugün canım çok fena pekmezli tahinli kek çekti kabartma tozu yokmus yapamadım
eFulim ay ben seni yurt dısında sanmıstım nedense. genelde evlenip gelin gidiyolar ya ondan heralde. sen evlenip gelin gelmişsin
ben de cocuklarin karne isleriyle ugrasiyorum uffcçok sıkıldım bi kk'ye bakiyorum bi isime. bu gidisle sabaha bitiremem
kizlar bu arada su ifadeleei nerden yapiyoruz yaa alakasiz oldu ama beceremedim bi turlu:)
ay nebilim işte esti bi an
sağolasın tatlım
iyi yapmışsın canım...ellerine saglık
nasıl gıdıyo hamişlikbat ı gecelı kac gün oldu kuzum
pazar günü 28.gündü 2 gün gecti diyeyim canım işte ama ben 14ünden cok önce yumurtladıgımdan emin oldugum için batı geceli aslında daha fazla olmustur
ithal gelincanım tesekkur ederim yaptim galiba. bak deneme bir ki bir ki
pazar günü 28.gündü 2 gün gecti diyeyim canım işte ama ben 14ünden cok önce yumurtladıgımdan emin oldugum için batı geceli aslında daha fazla olmustur
ayyyy ne güzel
inş banada nasıp olur
Canim bakalim ben anlayacakmiyim yumurtamin catlayip catlamadigini..:44:
Bu hafta önemli haftam
canım söylediğim şeyi yap lütfen aslında herkese söylüyorum
chipsim sanada söylüyorum söylemiştimya önce ona dikkat edin spermler 5 dakikada tüplere ulasıyormus yolda kazaya ugramıyormmus...
lütfen ona dikkat edin..
ben hepinizin güzel haberini bekliyorum
inşallah canım benim inşallah bak bütün kalbimle dua ediyorum sana rabbim sana miss kokulu bi melek nasip edecek sabır ve dua canım
canım söylediğim şeyi yap lütfen aslında herkese söylüyorum
chipsim sanada söylüyorum söylemiştimya önce ona dikkat edin spermler 5 dakikada tüplere ulasıyormus yolda kazaya ugramıyormmus...
lütfen ona dikkat edin..
ben hepinizin güzel haberini bekliyorum
ayyyyyy ne güzel dua ediyosun bitanem yainanki sende benım dualarımdasın..teyzesiyim bebişinin dogum hikayesini dinlicez senden inş....kucagına alıcagın zaman gelıcek ve beraber paylasıcaz o gunlerı....
hamişsin duan kabul olurda allahım banada verir pamugumu inş
evet canım aklımda nasıpse senın taktıkle bende ,bizde hamıs kalıcaz,sevınlerımızı paylasıcaz burda nasıpse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?