Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

merhaba canım hoşbuldum

ithal gelin canım tesekkur ederim yaptim galiba. bak deneme bir ki bir ki

sağol tatlım...ifadeler metin bölümünün hemen altında alla alla sende yokmu :26:

pazar günü 28.gündü 2 gün gecti diyeyim canım işte ama ben 14ünden cok önce yumurtladıgımdan emin oldugum için batı geceli aslında daha fazla olmustur

Canim bakalim ben anlayacakmiyim yumurtamin catlayip catlamadigini..:44:
Bu hafta önemli haftam

Canim bakalim ben anlayacakmiyim yumurtamin catlayip catlamadigini..:44:
Bu hafta önemli haftam

canım söylediğim şeyi yap lütfen aslında herkese söylüyorum
chipsim sanada söylüyorum söylemiştimya önce ona dikkat edin spermler 5 dakikada tüplere ulasıyormus yolda kazaya ugramıyormmus...
lütfen ona dikkat edin..
ben hepinizin güzel haberini bekliyorum

Evet canim aklimda insaAllah

inşallah canım benim inşallah bak bütün kalbimle dua ediyorum sana rabbim sana miss kokulu bi melek nasip edecek sabır ve dua canım

ayyyyyy ne güzel dua ediyosun bitanem ya inanki sende benım dualarımdasın..teyzesiyim bebişinin dogum hikayesini dinlicez senden inş....kucagına alıcagın zaman gelıcek ve beraber paylasıcaz o gunlerı....

hamişsin duan kabul olurda allahım banada verir pamugumu inş

evet canım aklımda nasıpse senın taktıkle bende ,bizde hamıs kalıcaz,sevınlerımızı paylasıcaz burda nasıpse

inşallah güzelim..inşallah...

Canlar bende yatiyorum artik hepinize hayirli geceler

Konu basligini tekrar rica ettim Ocak & Subat olarak degisitirlmesi icin bir cogumuz artik subati bekliyoruz cünkü kirmadilar degistirdiler sag olsunlar

InsaAllah Mart ayi icin hic birimiz beklemek zorunda kalmayiz ama olduda öyle oldu o zaman insaAllah bir baskasi konu acar ordan devam ederiz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…