Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

ekim ayından beri gidemiyorum ben de bu ay sonu gideyim dedim o da yarı yıl tatili uçaklar dolu taaa mart ayına uzadı. biz aynı ülkede olsakta işte evlenince evin çatısı ayrılınca hasretlik oluyor

Sen hangi ülkedeydin canım gerçekten gurbet eminim zordur ama yaptığın güzel keklerden böreklerden arkadaş olarak değer verdiğin kişiler var sanırım

Durumum yarın netleşir kontrolüm var korktuğum derken bir fikrin varmı canım

ekim ayından beri gidemiyorum ben de bu ay sonu gideyim dedim o da yarı yıl tatili uçaklar dolu taaa mart ayına uzadı. biz aynı ülkede olsakta işte evlenince evin çatısı ayrılınca hasretlik oluyor

Allah sabrini versin bizlere insaAllah.
Ben daha yeni yeni esimle birlikte bas basa olmaya alisiyordum.
Cocuk oluncada daha zor olacak.
Yanlis anlasilmak istemem ama babanne her istediginde görebilecek anneanne ayda yilda bir cok dokunacak bana eminim

oyyyyyyy çok güzelmişş rengi açık renkler olsa dah agüzel olur bence.kız bu düz ördü kolay kolay..

Kolay miii nasil yapilir anlatsana bana
Yuvarlak olmasini nasil sagliycam?
Bir de yukariya dogru genislemesi lazim ilmek artirmam gerekecek ama onu tam bilmiyorum nasil yapiliyor diye

Son düzenleme:

yuvarlak olması için dikmen gerekir.yani örecen sonra kenrlarını birleştirecen genişlemesi için de ilmk artırmak gerekiyor ilmek artırmak şişe ip dolamak dönüşte örerken delik oluşturmadan örmek gerekir...tabii bu anlatımla anlaşılmaz da :)

Avusturya canim ailem hepsi orda.
Ben hic akraba bilmedim hayatimda.
Var olan annem babam ablamlar yegenlerim di hep.
Akarbalarimizi her sene bile görmezdik gidemezdik cünkü.
Cok bagliyim aileme kisacasi

Yok canim benim hic bir fikrim yok ama arkadaslarla konusmussun ya o yüzden öyle dedim. :44:

efulim ben bunu şimdi gördüm bu tığ ile yapılmı galibaa.... benim yazdğım diğer model içindi..bebk battaniyesi örebilirsin o daha kolay olur tığ ile yapılan çok güzel battaniyeler varr......arraken anlatımlı örgüler diye bak ama...

kızlar ben çıkayım.. eşimle kaçak a bakıyorduk ben daldım buraya kızdırmadan çıkayımm ..iyi geceler herkese yarına görüşmek üzereeee...........

Canim ben aslinda sis örgüsünü daha cok seviyorum.
Ve evet birisi sis birisi tig örgüsü sanirim.
Renk örnegi olsun diye eklediydim onu :)
Suan vidoelara bakiyorum gercekten ne var ne yok diye :)

iyiyim canım.. dualarımı ettim, namazlarımı kıldım yemek hazırladım, yedik. geldim şimdi hem oyun oynuyoruz hem de buraya bakıyorum arada
Allah kabul etsin canim :)
Ne oyunu oynuyonuz bakim

ben de ÇALIKUŞUnu bekliyorum saati değişmiş yaaaaaa (

aaa ben de izliyorum onu. kaça alınmış ki 10a mı

counter oynuyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…