Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

inşallah canım benim inşmisin:17 bak bütün kalbimle dua ediyorum sana rabbim sana miss kokulu bi melek nasip edecek sabır ve dua canım
ya beyaznane ne guzel dua ediyorsun bana da eder misin hamilelerin duasi kabul olur inşaallahbir de ne o kizlara soyledigin sey bana da soyler misin

ya beyaznane ne guzel dua ediyorsun bana da eder misin hamilelerin duasi kabul olur inşaallahbir de ne o kizlara soyledigin sey bana da soyler misin

Canim bayanin orgazm olmasi spermleri hizlandiriyormus :)
Beyaznanemiz bu yöntemle gebeligini desteklediginden dolayi bize de tavsiye ediyor.

Simdi kactim gercekten

Buraya girene kadar ne kasık ağrısı ne şişlik hissi var ne zaman ki okumaya başlıyorum o zaman belirtiler ortaya çıkıyor :) psikolojik hamileyım galiba :) sizlere sormak istedıgım bir soru bız ilk kez bu ayın 2 şinde ilişkiye girmiştik o gece 1 damlam ertesi gün ara ara kahve akıntım geldi sonrada kesildi daha da hiç gelmedi, ayın 4 ve 6 sında tekrar ilişkiye girdik ama lekelenme olmamıştı acaba 2 si gece ve ertesı gün olan lekelenme yumurtlama lekelenmesi mi şimdi aklıma geldi bunu yaşayan var mı acaba

hııh tam adamına söyledin off yaaa :111: tamam iyi geceler canim

canım içimden geldiği gibi dua ediyorum inşallah gönlündeki muradı kucagına alır koklaya koklaya uyutursun hayırlı ve sağlıklı sekilde

evet tatlım orgazm önemli ama malesef biz kadınlar bu konuda erkekler gibi cabuk olmadıgımız için bu konuda esine cok iş düşüyor yani birleşme olmadan önce (gerekirse elleriyle yardım ederek)sen birleşme anında orgazm olmus ol ki (birleşme olmadan da olabilirsin hemen sonrasında birleşme olur)ozaman spermlerin içerdeki kasılmayla çok içerilere aktıgını hissediyosun
anlatırken utanıyorum ama herkesin yüzü gülsün istiyorum işte...
ben her birleşmede buna dikkat ettim bu ay.biraz zor oldu ama oldu çok şükür inşallah herkese fayda sağlar allahın izniyle ben inanıyorum zaten bilimsel veriler yüzde yüz desteklio bunu

hiç yasamadım canım zorlama olmus olabilir mi :26:

hiç yasamadım canım zorlama olmus olabilir mi :26:

Sanmam canım ya. Bır kaç sefer tam adet sıklusumun ortası da lekelenme yasamıştım Dr sorun yok arada olur yumurtlamadı olur vs dedi ama detaylıda bılgı vermedı şimdi aklımda geldi sormak istedim belki aynısını yaşayan vardır diye, kadınlık erkeklık ve tiroıd hormonlarımız normal çıktı ama bilemiyorum neden böyle oldu

Anladım canım sen ordan buraya gelmişsin olsun sen takma eşinin akrabalarını allah huzurunu mutluluğunu daim etsin bide bebişle süslesin
Ben aslen trakyalıyım istanbulda da yaşadım o yüzden arkadaşlarım var çalışma hayatımdan akrabalarımda var ama en önemlisi canım kocam var çok severek evlendim fi zana bile giderdim sanırım :)) işte aşkımızın da bir meyvesi olsa canım ahh ahh

amiiiiinn canım yaa amiin isteyen herkese benimle beraber versin Rabbim canim ben de utanarak soyluyorum ki ben o durumu yasadim mi hic bilmiyorum anlamiyorum yani daha da yeni evli sayilirim aslinda. ben hic oyle olmadim galiba yaa

Hayirli sabahlar
Nasilsiniz canlar

iyi geceler kızlar ben de yatayım.biraz kasık ağrılarım var

canım güzel haberler ver inşallah

günaydın topik canavarları :)

ben de çok merak ediyorum acaba bu ay olmuş mudur şuan hamile miyimdir diye, biz tek ilişki yaşayabildik inşallah Allah nasip eder.
belirti deseniz hiç yok ilk bebişimde de yoktu sadece adet dönemine yakın adet dönemi belirtilerini yaşamıştım sivilcem çıkmıştı kasıgımda minik oynamalar olmuştu hepsi bu, sadece + olarak kokuya duyarlılıgım artmıştı işte o zaman acaba demiştim? şuan daha ilişkiden sonra 1 hafta bile geçmediği için adet dönemi belirtileri de yok. çok meraklardayım. eşim adetini bekleyelim test yapma dedi ilkinde de öyle yapmıştık inşallah sabırlı olabiliriz.

Gunaydin
Sabretmek cok zor ama psikolojimiz acisindan adet tarihine kadar beklemek en mantiklisi en dogrusu olur.
İnsaAllah bebegin yoldadir canim :)
Bende gecen ay sivilcelerimin cikmasindan aslinda anlamistim olmadigini.
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah

günaydın kızlarr...
benim bat 1 ocak.yani olursa inş. bende şubatta hamile kalacak anne adaylarındanım.
dün çatlatma iğnemi vuruldum.beklicem iştee hepimizin hakkında hayırlısı.

günaydın kızlarr.. bh sabah nasilsiniz bakali.m.. ben daha yeni uyandim sayilir oturuyorum oyle bos bos

günaydın arkadaşlar,
Bat tarihim bugün henüz belirti yok inşallah adet olmam. Bugün sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş olarak uyandım.
sevgiler.

gunaydinn

asilama gunuyle beraber bugun 7.gun.ama ben ilk kez olmadigini dusunmeye basladim:-(

kizlar aklima bisi takildi gecen ay 33gun ondan onceki ay 29 gun surmustu döngüm. ama mormaldr 28-29gündür yani gecen ay gecikme yasadım simdi be. bu ay hangisini baz almalıyım. eger 29sa 2gun 33se 6gun var bata. bilemedim simdi:26::26:

günaydın kızlarr...
benim bat 1 ocak.yani olursa inş. bende şubatta hamile kalacak anne adaylarındanım.
dün çatlatma iğnemi vuruldum.beklicem iştee hepimizin hakkında hayırlısı.

Hos geldin :)
Allahin izniyle insaAllah tutunmustur sana bebegin.
Iyi düsünelim iyi olsun insaAllah.

günaydın kızlarr.. bh sabah nasilsiniz bakali.m.. ben daha yeni uyandim sayilir oturuyorum oyle bos bos

Günaydin hos geldin :)
Ben iyiyim cok sükür.
Bugün bir arkadasimla bulusacagim.
Simdilik forumdayim

günaydın arkadaşlar,
Bat tarihim bugün henüz belirti yok inşallah adet olmam. Bugün sabah kalktığımda boğazlarım şişmiş olarak uyandım.
sevgiler.

Canim hos geldin :)
InsaAllah kirmizilar gelmez canim.
Senden ümitliyiz.
Moralini yüksek tut.
InsaAllah seninde bebegin gelmistir

gunaydinn

asilama gunuyle beraber bugun 7.gun.ama ben ilk kez olmadigini dusunmeye basladim:-(

Günaydin
lilinin dediklerine aynen katiliyorum.
Olumsuz düsüncelere yer vermiyoruz Allahin izniyle :)

günaydııınnnnnnn dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…