Beni de eklermisin canım,yaş 34 bu arada çok geç kalmışım galiba arnızda 35 yaşında olan yokmu :)))) bugün bat tarihim ama 3 güne kadar yolu var
benm bugün adet günüm olmadım daha olmucam inş
Hemen ekliyorum canim
Benim annem beni 39 yasinda dogurmus hictee gec kalmis degilsin
ahh süper bu bana çok moral oldu çünkü bizim daha çok yolumuz var,eşim doktora gidecek yeniden sperm testi yaptıracak belki ameliyat olacak ameliyat sonrası ne kadar zamanda tutar ya da doktor aşılama der ne zaman tutar bilmiyorum o sebeple en az 1-2 senem daha var gibi geliyor.. peki ilk çocuğumusun ? benim annem de kardeşimi 40 yaşında doğurdu.ama öncesinde kaç tane var ilk çocukta sıkıntı oluyormu bilemiyorum
InsaAllah canimbize mutlaka haber ver olurmu
tabiki vericem inş güzel haberlerle gelicem
bekleyin bizi
ya neden kimse vana cevap vermiyorr
Canim galiba bat tarihi sorusunu diyorsun degil mi?
Benim bildigim en son döngü baz alinir.
Ama yanlis bilgilendirmek istemedigim icin yazmadim.
%100 emin degilim cünkü :44:
selam kızlar. ben arada girip birkaç sayfa okuyabildim ama yazamadım hiç. karne vakti notlarla boğuşuyorum. çok şey kaçırdım, bu hafta kaçırmaya da devam edeceğim maalesef(((((
yeni gelenler hoş geldiniz..
En kısa zamanda yüzünüzü güldürür inşallah rabbim.
benim bildiklerimden var mı hamişler, hayırlı haberler??
Chocolatechips ısı tablonu oluşturabildin mi???
Canim hos geldin
Üzülme canim bak ne güzel islerin yogun kendini ise verirsin bu sayede psikolojik olarak bebege yogunlasamazsin :)
Amin canim insaAllah Rabbim seninde yüzünü güldürür
Cipsin isi tabolsu hakkinda benim bir bilgim yok malesef geldiginde eminim cevap verecektir sana.
kirya 29 13/01/2014
zynp87 26 14/01/2014
zeraseba 22 15/01/2014
sesszsedasz 25 15/01/2014
songul0134 24 15/01/2014
kızlar nerdesiniz nedir son durum umut olun bize:)
Sağol canım benim hoş buldum. yoğunluğum keşke yumurtladıktan sonraya denk gelseydi, bekleme aşamasında. o zaman tatile gireceğiz ve ben yine kafayı yiyeceğim hehe. neyse hayırlısı artık.
sende durumlar nasıl canım. kusura bakma belki yazmışsındır da takip edemiyorum(( yumurtlama tarihin geçti mi ne aşamadasın?
selam kızlar. ben arada girip birkaç sayfa okuyabildim ama yazamadım hiç. karne vakti notlarla boğuşuyorum. çok şey kaçırdım, bu hafta kaçırmaya da devam edeceğim maalesef(((((
yeni gelenler hoş geldiniz..
En kısa zamanda yüzünüzü güldürür inşallah rabbim.
benim bildiklerimden var mı hamişler, hayırlı haberler??
Chocolatechips ısı tablonu oluşturabildin mi???
Canim hos geldin
Üzülme canim bak ne güzel islerin yogun kendini ise verirsin bu sayede psikolojik olarak bebege yogunlasamazsin :)
Amin canim insaAllah Rabbim seninde yüzünü güldürür
Cipsin isi tabolsu hakkinda benim bir bilgim yok malesef geldiginde eminim cevap verecektir sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?