Hic belirtim yoktu lakin insan merak ediyor anlıyorsunuz ya. Adetım 18-20 arası bir gün, bugün artık merakıma yenilip erken hamilelik testı yaptım sonuc kocaman tek çizgi sonra okudum testı ıdrarda bhcg 25 ml olunca gösteriyormuş bilmem erken mi değilmi ama çok bozuldum hiç çaktırmıyorum kendıme de gıcık oldum ha
Amin inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese versin inşallh...
Dün hayatımda ilk defa birşey yaşadım.. Kanama oldu ama bir damla pembe öle kahwerengi falan değil ... devamı da gelmedi acaba yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum..
Bide çok temizlik yaptım duvarları sil halıları sil koltuk çek perdeleri yıka tak falan ondan sonra oldu varsa birşey olurmu acaba:)))
canım bat 2 şubat baya zaman var daha olmadı yiyeyim bende pko bende de var bakalım yarın tekrar kontrolüm var
peki senin sat ne zaman ne zaman adet oldun yani
pzt oldum tatlım adet :26:
Hic belirtim yoktu lakin insan merak ediyor anlıyorsunuz ya. Adetım 18-20 arası bir gün, bugün artık merakıma yenilip erken hamilelik testı yaptım sonuc kocaman tek çizgi sonra okudum testı ıdrarda bhcg 25 ml olunca gösteriyormuş bilmem erken mi değilmi ama çok bozuldum hiç çaktırmıyorum kendıme de gıcık oldum ha
Ohhh bunu da okudum bi güzel salya sümük ağladım. Ben ol da bil. Çok ama çok özledim annemi. Allahım senelerce eksiksiz kavuşmayı nasip etsin. Evlenene kadar her gün klasik anne kız tartışması yaparken bu denli özleyeceğini bilemiyor ki insan. Hani annem olsa da yanımda her şey ne kolay olurdu sanki. Rabbim anne baba kardeş eş ve evlat acısıyla sınamasın. Kim bilir ne sevinmişti bana hamile kaldığında. Rabbim beni onu kırdığım üzdüğüm her saniye için affetsin.şiir çok güzelmiş:26alıntı)
Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma; “Ben ol da bil” derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
“Sen” oldum annem bak!..
“Sen” oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..
Hani “Köpekler bile “ana” olmasın” derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..
Anlamazdık o zaman biz zamâneler..
“Zor kızım, çok zor analık” derdin ardından derin bir iç çekişle..
Zormuş anam..
Ana olmak “Hiç” ken “Hep” olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..
Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..
Hep; “Ben!” derken,
Artık; “O”, “İllâ O!” demesiymiş..
Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..
Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..
Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..
Zormuş Anam..
Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..
Olduk, gördük, bildik bak..
Can Yücel
canım gelişmemiş olması normal benim adet olduğum gün 2 ocak ve dün yumurtzm 15 mm senin bi daha kontrolun ne zaman
Bu arada bebişin hayırlı olsun sağlıkla doğmayı nasip etsin Allah cnm :))))
dün klomene basladım işte 2şer icicem pazar bitcek,salı gel dedi
Kızlar yarın dua edelim mi birbirimizi analım ben bugun de okudum efulim ne dersin canım
Amin inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese versin inşallh...
Dün hayatımda ilk defa birşey yaşadım.. Kanama oldu ama bir damla pembe öle kahwerengi falan değil ... devamı da gelmedi acaba yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum..
Bide çok temizlik yaptım duvarları sil halıları sil koltuk çek perdeleri yıka tak falan ondan sonra oldu varsa birşey olurmu acaba:)))
bana bu ay ilaç vermedi sadece takip ilk yumurta takibim benim sende de pko mu var canım
ya ben ağlayın diye koymadım o şiiri ama
rabbim bizede anneliği nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.
ben çıkıyorum kızlar.hepinize iyi geceler diliyorum....
Edelim canim tabii ki cok güzel olur
Benim komsularimdan biri haftaya Umreye gidiyor o kadar gipta ettim ki darisi basimiza insaAllah.
Henüz yeni yeni tanidigim icin özel duada bulunmaya cekindim sadece bizim icinde dua et insaAllah dedim.
pko luymusum 2 aydır yumurtalık takibi oluyorum
Bende bu ay öğrendim valla canım senin ne kadar zamandır olmuyo
Rabbim kutsal topraklara gitmeyi bizede nasip etsin canım tamam yarın ben yasin ve meryem suresi okur tespih çekerim yarın kontrolüm de var birbirimizin isimlerini geçirelim ben 3 kişinin adını biliyorum mrv tarçın bide senin sen benim adımı biliyorsun değilmi canım
EYLÜL 17 DE OLDUM.HAMİLEYİM SANDIM EKİMDE.KASIMI DA BEKLEDİM HEMEN DOKTORA GİTTİM Kİ YIKILDIM PKO DA NEYMİS İLK KEZ ÖGRENDİM 23 YASIMA KADAR DÜZENLİ ADET OLUYORDUM.Bİ ANDA KESİLDİ2 AYDIR KLOMEN 2.DOZUNA GECTİM HAYIRLI ZAMANDA İNS. BEBEGİM OLUCAK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?