Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canım allah senden de razı olsun işte bende anıyorum isimleri o zaman mesaj gönderen arkadaş azdı dualarla gelcek inşş bebişlerimiz bu arada biz seninle batdaşız canım :)))

Canlar insaAllah yarin mübarek Cuma günü tekrar bir birimize dua edelim istiyoruz.

Isimlerimizle birlikte dualarimizda bir birimizi anarsak cok daha makbul olacak insaAllah.

Dua Grubunda yer almak isteyenler lütfen ismini özel mesaj yolu ile bana iletsin.

Ben liste yapip diger okuyacaklara gönderecegim.

okulum
kutsalask
mrvdrml
hatneva

Ismini bildigim arkadaslarim.

Katilmak isteyenler lütfen haber versin.

Son düzenleme:

benim yumurtam büyümüyomus sanırım,kist yok.ama klomen kist yapıyormu???

Canım allah senden de razı olsun işte bende anıyorum isimleri o zaman mesaj gönderen arkadaş azdı dualarla gelcek inşş bebişlerimiz bu arada biz seninle batdaşız canım :)))

InsaAllah canim
Ay ne güzel insaAllah o güzel haberi ikimizde aliriz o gün geldiginde

Ne okuyoruz nasıl yapacağız beni de anarsanız sevinirim illa ki, ben de üzerime düşeni yapmak isterim

Sat bat ne zamandı. Bebek için çalışmışmıydın bu ay kaçıncı günü adet siklusunun, acaba yumurtlama kanaması mı yoksa yerleşme lekelenmesi mi bak merak ettim şimdi

Cnm bat yarın muhtemelen.. kanama dün olduğuna göre yumurtalama kanaması olamaz diye düşünüyorum.. Bilmiyorum dün ağır kaldırdım baya yordum kendimi ondandır belki ...

Cnm bat yarın muhtemelen.. kanama dün olduğuna göre yumurtalama kanaması olamaz diye düşünüyorum.. Bilmiyorum dün ağır kaldırdım baya yordum kendimi ondandır belki ...

Öyle deme daha bugün okudum internette bu yerleşme kanaması yaşayanlar yazmış hangi gün olduğunu çoğu adet gününden 1-2 gün önce yasamış hatta birinin lekelenmesi 3 gün sürmüş adet oldum diye üzülmüş ağlamış ertesi ay adet olmayınca bakmışlar ki 7 haftalık hamile, ama senın bat yakın belki de regl olacaksındır, benim gecen ay 2 gün lekelenmem oldu sonra regl oldum, hakkımızda hayırlısı Allah biliyor içimizi neyse hayırlısı o olsun canım ama yine de dikkat et benim belirtim bile yokken yapmıyorum ağır işler ne olur ne olmaz diye neredeyse alışveriş torbalarını bile taşımıyorum, lütfen yarın dinlen biraz mümkünse

benim yumurtam büyümüyomus sanırım,kist yok.ama klomen kist yapıyormu???
hımm farklı ikimizin ki yok hayır yapmıyor bildiğim kadar ile
Edelim müminin mümin kardeşine ettiği dua daha çok kabul olur..

Bir gün değil her gün ediyorum edelim Rabbim kimseye aratmasın diye...:)))
aynen arkadaşım inşallah allah Kabul etsin yeter ki
InsaAllah canim
Ay ne güzel insaAllah o güzel haberi ikimizde aliriz o gün geldiginde

inşallah canım beraber kutlarız mesela senin için sekada kutlarım ikimiz için

Ne okuyoruz nasıl yapacağız beni de anarsanız sevinirim illa ki, ben de üzerime düşeni yapmak isterim

Aslinda ne istersen okuyabilirsin yeter ki dualarinda bizleri de an insaAllah.

Tarcin arkadasimizdan cok güzel bir öneri gelmisti ama Yasin Suresi Meryem Suresi ve Ibrahim Suresi okuyalim diye.

Fakat dedigim gibi dua'nin her cesidi makbuldur mühim olan niyettir.

Yasin Rahman Mülk Nebe vs hangisini isterseniz okuyabilirsiniz.

Özel mesaj ile bana adini gönderirsen cok sevinirim

hımm farklı ikimizin ki yok hayır yapmıyor bildiğim kadar ile

aynen arkadaşım inşallah allah kabul etsin yeter ki

sen ne asamadasın ?

cnm ben arkadaşlık yolluyorum sana duagrubuna katılmak isterim zaten namazlarımdan sonra genel olrk ediyodum baskasınn dualarında yer almakisterimAllah kabul etsin şimdiden aminnn

efulimmm özel msjı nerden atıyoruz?
bu kadar da teknoloji özürlüyüm kızlar naparsınız

Ben sana yazdim bak simdi bildiri gelmis olmasi lazim sana

Ayy insaAllah canim insaAllah ne güzel olur

Ben simdi isimleri toplamaya calisayim sabah esim isten gelince tekrar kontrol ederim katilmak isteyenleri eklerim sonra herkese isim listesini gönderirim öyle yapalim mi :44:

cnm ben arkadaşlık yolluyorum sana duagrubuna katılmak isterim zaten namazlarımdan sonra genel olrk ediyodum baskasınn dualarında yer almakisterimAllah kabul etsin şimdiden aminnn[/COLOR][/B]

Cok seviniriz canim Allah razi olsun bir birimize dua edelim insaAllah dualarimiz kabul olsun :)
Özel mesaj ile ismini de gönderirsen cok güzel olur

Bu arada sen ilk sayfada ki bat listemizde yokmussun
Eklememi istermisin :)

Son düzenleme:

harika olur canımm valla

Canlar insaAllah yarin mübarek Cuma günü tekrar bir birimize dua edelim istiyoruz.

Isimlerimizle birlikte dualarimizda bir birimizi anarsak cok daha makbul olacak insaAllah.

Dua Grubunda yer almak isteyenler lütfen ismini özel mesaj yolu ile bana iletsin.

Ben liste yapip diger okuyacaklara gönderecegim.

okulum
kutsalask
mrvdrml
hatneva
beyaznane
asimelik

Ismini bildigim arkadaslarim.

Katilmak isteyenler lütfen haber versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…