Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

selam hanımlaaaaarr

napıyosunuz görüşmeyeli ?

ben biraz temizlik biraz yazılı kağıtları saati gece 10 ettim nasıl gecti anlamadım gün

ayy herkes mi aynı ben de ilk cocuk kız olsa diye düşünmedim değil ama hayırlısını sağlıklısını diliyorum mevladan

şiir çok güzelmiş:26alıntı)

Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma; “Ben ol da bil” derdi Mevlânaca..

Ben ol da bil!

“Sen” oldum annem bak!..

“Sen” oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..

Hani “Köpekler bile “ana” olmasın” derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..

Anlamazdık o zaman biz zamâneler..

“Zor kızım, çok zor analık” derdin ardından derin bir iç çekişle..

Zormuş anam..

Ana olmak “Hiç” ken “Hep” olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..

Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..

Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..

Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..

Hep; “Ben!” derken,
Artık; “O”, “İllâ O!” demesiymiş..

Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..

Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..

Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..

Zormuş Anam..

Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..

Olduk, gördük, bildik bak..

Can Yücel

oyyyyyy ancak okudum geçmişiiii

nasılsınız hanımlar?

benim kasık ağrılarım devam ediyor.batma şeklinde oluyor şimdi de.offff nasıl geçecek bu günlerrr

iyiyiz canım hoşgeldin
birşeylerle meşgul olunca geçiyor, ben gibi evde takılıyorsan malesef zor geçiyor seninki hızlıca geçer inşallah

selam hanımlaaaaarr

ben biraz temizlik biraz yazılı kağıtları saati gece 10 ettim nasıl gecti anlamadım gün

yorulmuşsundur ayaklarını uzat dinlen canım yorma kendini

ayy herkes mi aynı ben de ilk cocuk kız olsa diye düşünmedim değil ama hayırlısını sağlıklısını diliyorum mevladan

evet sağlıklı olsunlar da öncelik o 2 gün kaldı senin randevuya. heyecan verici

evet çok güzel... Allah bizi evlatlarımıza, evlatlarımızı da bize hayırlı olanlardan eylesin inşallah.. :)

iyiyiz canım hoşgeldin
birşeylerle meşgul olunca geçiyor, ben gibi evde takılıyorsan malesef zor geçiyor seninki hızlıca geçer inşallah

yok canım ben bankacıyım.iş yerinde iş yoğunluğundan kafamdan atabiliyorum ama eğerki işler kesatsa öyle kendimi dinliyorum

evet heyecanlanıyorum inşallah güzel şeyler duyarım

amin canım benim inşallah

yok canım ben bankacıyım.iş yerinde iş yoğunluğundan kafamdan atabiliyorum ama eğerki işler kesatsa öyle kendimi dinliyorum

bir süreliğine de olsa atabiliyorsan aklından ne güzel başkalarına göre su gibi akıyor zaman da gel bir de bize sor birşeyler bekleyince aksine yavaaaş yavaş akıyor nedense

selam kızlar merakla bekliyorum bekledikçe sanki belirtiler oluyor psikolojik mi bilmiyorum...

Canim insaAllah dualariniz/dualarimiz kabul olur.
Umutlu olman cok güzel.
Sadece cok kaptirmamak gerekiyor.
Yoksa dedigin gibi hayal kirikligi cok kötü oluyor.
Canim bu gelen pazartesimi düsünüyorsun idrar testi yapmayi?
Erken olmaz mi canim? :44:

selam hanımlaaaaarr

Hos geldin canim cok sükür sen nasilisn?
Günler cabuk geciyor degil mi..
Zaman su gibi akar derler de inanmazdik oysa

şiir içimi yaktı vallahi annemi çok özledim

Aynen

Hos geldin canim.
Rabbim hayirlisiyla insaAllah belirtilerinde yaniltmaz seni.

Amin inşallah Rabbim isteyen bekleyen herkese versin inşallh...

Dün hayatımda ilk defa birşey yaşadım.. Kanama oldu ama bir damla pembe öle kahwerengi falan değil ... devamı da gelmedi acaba yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum..

Bide çok temizlik yaptım duvarları sil halıları sil koltuk çek perdeleri yıka tak falan ondan sonra oldu varsa birşey olurmu acaba :)))

Anladim CNN. Insallah Allah gönlundekini karnina düsürsün.

Hic belirtim yoktu lakin insan merak ediyor anlıyorsunuz ya. Adetım 18-20 arası bir gün, bugün artık merakıma yenilip erken hamilelik testı yaptım sonuc kocaman tek çizgi sonra okudum testı ıdrarda bhcg 25 ml olunca gösteriyormuş bilmem erken mi değilmi ama çok bozuldum hiç çaktırmıyorum kendıme de gıcık oldum ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…