Aminn canım inşallahhh..
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahh
Çok şaşkınım.
gunaydın herkese
ben bu ateş ölçme olayını merak ediyorum .. hamile arkadaşlar bir ateşini ölçüp bize yazabilir mi cidden 37 nin üstü mü oluyor?
günaydın güzel hatunlar
dün akıntımın içinden kan gelio hafif demşitim araştırdım biraz size de bilgi vermek istedim
yumurtlama günlerinde hafif kan varsa akıntıda bu yumurtlamanın olduğuna işaretmiş korkulcak birşey yokmuş yani
evet arkadaşım alışmaya başladım artık bende 6 ay oldu deniyoruz.
doğru zamanı Allah biliyor biz sadece ümit ediyoruz işte
senden güzel haberler alırız belki:)
yüzümüz güler...
Canim haklısın tabi. Doktora sorsam daha ortada fol yok yumurta yok sordugun soruya bak dermis gibi geldi :))
Selam canim
Tebrikler canim hamilesin
Canim sanirim bu konuda tarcin arkadasimiz bilgili eminim yardimci olacaktir sana
Kızlar hepinize dualarınız için teşekkür ederim..
Ben de sizin için dua ediyorum. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin AMİN.
Benim regl günüm çarşamba. Ben çarşambanın geçmesini beklesem şimdi kan vermesem mi diyorum..
Geç mi gitmiş olurum doktora?
Benim regl günüm çarşamba. Ben çarşambanın geçmesini beklesem şimdi kan vermesem mi diyorum..
hemen gidip kan vermen lazım. akşam bir tıp merkezine git bence beta hcg baktır. 1 saatte sonuç çıkıyor..
ona göre dikkat edersin canım kendine...
anladım bende de aynıları var ama kasık ağrımın şiddeti çok hiç bölede olmamıştı umutta bağlamak istemiyorum açıkçası
ay başılar korkularım gibi bişey oldu
birde antibiyotik kullanıyormuşssun ya oda etkiliyo olabilirmi ben çocuk düşünmeye başaladığımızdan beri ağrı kesici bile içmiyorum , doktorunun haberi varmı:26:
adet günün geçsin sonra git ..
Regl günüm geçtikten sonra gidicem.Testte silik cizgi ciktiysa hcg de hayli hayli cikar canim.
Merve arkadasimiz bata 3 gün kala gitmisti örnegin.
Gec kalirsin diye bir sey yok sanirim
Amin canim insaAllah darisi hepimizin basina.
Canim bende de öyle olmustu yumurtamin catlayacagini düsündügüm gün hafif pembemsi akinti gelmisti.
Daha sonra koyulasti koyulasti ve adetim geldi
InsaAllah sende ki adet belirtisi degildir canim
panikatakben .!.:ben malesef 15 ocakta adet oldum kızla r
evet canım dr kontrolünde .. mecburen alıyorum gebeliğe zararı olmayan bir antibiyotik ..mecburum malesef ki .. tahminim bu ay olmayacak hissdediyorum .. zaten ilk 20-30 gün bebekle aranda kan alış verişi olmuyor. kordon oluşana kadar ..
amin canım iyiyim sen nasılsın işte hastalığım çok uzun sürünce dün başladık çalışmalara yumurtlama tarihim 23 ü bakalım tutcakmı nasip artık çok başım ağrıyor bugunn
Günaydin caniim iyi ki erkenden gitmistim yoksa simdi üsenirdim cikmaya
Canim benimAllah razi olsun esinden seni teselli etmis. Önemli olan da bu zaten. Eslerin arasinda ki bag. Rabbim elbet nasip edecektir insaAllah bebeginizi de. InsaAllah 3üncü denemede olacak canim moralini yüksek tutmaya calis.
Ay canim cok özür dilerim aklim karismis demek ki hemen degisiyorum canim cok af edersin
Hos geldin canim amin insaAllah Rabbim hepimize nasip eder :)
Dualarimiz her birimiz icin insaAllah sende güzel haberlerle gelirsin
Canim hosgeldin sen nasilsin?
Darisi basimiza insaAllah dimi
Canim Allah büyük insaAllah bir daha ki ay nasip olur..
Bat tarihini degismemi istermisin?
sağol efulim.. inşaallah en hayırlı zamanda hepimize nasip edecek Rabbim
evet 15 yazabılır mısın canım ona göre takıp ederım unutmamıs olurum hem bende
dua ya devam dua ıle olacak cumlemızın ınsalah
Canim ben laz degilim ama karadenizliyim memleketim trabzon :)
Ay masAllah subhanAllah.
Ben cocuksuz ev hanimi olmama ragmen bu kadar hamarat degilim.
Allahim yardimciniz olsun
okulum
kustalask
mrvdrml
hatneva
beyaznane
asimelik
kaykut
sensizask
listeria
chocolatecips
askgulu33
efulim
katilmak isteyenler özelden bana adini göndersin listeye ekleyim en gec persembeye kadar güncel olarak herkese ileteyim
1 bebişli anne olarak bunların hepsini bildiğini tahmin ediyorum canım. insan ilk bebişteki gibi heyecanlı oluyor sanırım :)) gerçi nedense bende hiç heyecan yok merak da yok niye böyleyim bilmiyorum. bu ay olmazsa bende 1 ay ara verir denemek için martı beklerim sanırım. belkide hiç gerek kalmaz hamile oluruz inşallah. hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah canım. sende arkadaşlarınla vakit geçirir düşünmemeye çalışırsın bunları. sen yaza kadar neden ara vermek istiyorsun?
bu arada çalışıyorum, bir şirkette rutin çalışma saatleri olan biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?