Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Canım yazmak isterim ama işteyim şuanda.
Evde de ateş ölçerim yok. Ama bugün eve giderken eczaneden alırım ölçerim. Akşam yazarım buraya oldu mu..

Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhh

kamurancım Allah bilir tabikide %90 hamile olabilirsin. İNŞALLAH ALLAHIM İNŞALLAH...
Daha net sonucu senden bekliyoruzzz

tekrar bir idrar testi bakabilirsin aslında çarşamba falan

Hafif ates var. Pastil kullansam iyi olurdu. Gecen gebeligimde dr kullanabilirsin demisti ama o zaman ilk 3 ay degildi. Bilemedim simdi. En iyisi almayayim

hafif ateş dediğin kaç .. pastil alma zaten tedavi edici değil .. ateşin 38,5 un üzerine çıkarsa amoksisilin gurubu antibiyotik alırsın .. zaten dr verir..

sanırım bebek isteyen tüm kadınların başına gelen bişey bu:)
özellikle alışveriş merkezlerinde hiç kaçırmıyorum:) ki normalde dikkatsiz biriyimdir etrafımdakilere karşı
ama şimdi gözüm sürekli hamilelere çarpıyo
hatta bi ara regl oldum moralim bozuldu diye gitmiştik avmye
bu sefer de dilime vurmuştu, eşime sürekli bak o da hamile bak bu da hamile hem de kaç tane çocuğu var diye yakınmaya başlamıştım. sanki benim bi tane olsun 2. yi istemicekmişim gibi:)

hafif ateş dediğin kaç .. pastil alma zaten tedavi edici değil .. ateşin 38,5 un üzerine çıkarsa amoksisilin gurubu antibiyotik alırsın .. zaten dr verir..

Su an evde degilim. Olcemiyorum. Pastil ise yaramiyor mu sence?

anladım bende de aynıları var ama kasık ağrımın şiddeti çok hiç bölede olmamıştı umutta bağlamak istemiyorum açıkçası
ay başılar korkularım gibi bişey oldu
birde antibiyotik kullanıyormuşssun ya oda etkiliyo olabilirmi ben çocuk düşünmeye başaladığımızdan beri ağrı kesici bile içmiyorum , doktorunun haberi varmı:26:

Eki Görüntüle 940964

Canlar bebek battaniyesi icin sectigim renk
4 numara sis verdi bana bayan.

Örgüden anlayanlar yardimci olabilir mi

Tek parca battaniye olsun istiyorum bu sefer.
Kac ilmek cekmem gerek?
5 düz 5 ters yada 10 düz 10 ters yapsam
Sonra ki sirada 10 ters 10 düz mesela yapsam olur muuu

Gecmise bakayim geliyoruuum

eşlerimizi hepimiz bunalttık sanırım
bebek gösteriyorum , hamile gösteriyorum kıyafetler gösteriyorum
şöyle yaparız böyle yaparız , psikolojim bouldu sanırım:26:

günaydın canım.....hayırlı sabahlar

bu gün yogunsun hadı kolay gelsin canım

Günaydin caniim iyi ki erkenden gitmistim yoksa simdi üsenirdim cikmaya

Canim benim Allah razi olsun esinden seni teselli etmis. Önemli olan da bu zaten. Eslerin arasinda ki bag. Rabbim elbet nasip edecektir insaAllah bebeginizi de. InsaAllah 3üncü denemede olacak canim moralini yüksek tutmaya calis.

Ay canim cok özür dilerim aklim karismis demek ki hemen degisiyorum canim cok af edersin

Hos geldin canim amin insaAllah Rabbim hepimize nasip eder :)
Dualarimiz her birimiz icin insaAllah sende güzel haberlerle gelirsin

maşallah maşallah kızlar günaydın hamişler artmış:)) çoook sevindim

Canim hosgeldin sen nasilsin?
Darisi basimiza insaAllah dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…