- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Canım yazmak isterim ama işteyim şuanda.
Evde de ateş ölçerim yok. Ama bugün eve giderken eczaneden alırım ölçerim. Akşam yazarım buraya oldu mu..
Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhh
bilmiyorum ki canım... dün yemek yaparken ağrı saplandı bacağımla kasık arası kıvrandım resmen sonrasında dedim adet oldum gittim baktım halada bişey yok... inşallah geç döllenmedir.. yoksa niye bu kadar geciksin ki anlamıyorum..
neyse sabretmeye çalışıyorum haftasonuna kadr inşallah olmazda bn cumartesi tekrar beta hcg baktırıcam.
Aminn canım inşallahhh..
Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallahh
Çok şaşkınım.
tekrar bir idrar testi bakabilirsin aslında çarşamba falan
Hafif ates var. Pastil kullansam iyi olurdu. Gecen gebeligimde dr kullanabilirsin demisti ama o zaman ilk 3 ay degildi. Bilemedim simdi. En iyisi almayayim
Benim şimdi nasıl bir yol izlemem lazım kızlar?kamurancım Allah bilir tabikide %90 hamile olabilirsin. İNŞALLAH ALLAHIM İNŞALLAH...
Daha net sonucu senden bekliyoruzzz
doğru idarara bakayım o daha kolay.. çarşamba akşam alırım perşembe sabahı bakarım..
sağol cnm
ayyy evet aynen , ilk zamanlar eşim gerçekten istemiyordu
sonradan eltim doğum yaptı onu sevdikçe daha bi istekli oldu
internette çocuk fotoğrafları açıp seviyoruz bazen
birde bana mı oluyo çokmu dikkat ediyorum iki adımda bi hamile görüyorum neden ben olamıyorum diy üzülüyorum :26:
Benim şimdi nasıl bir yol izlemem lazım kızlar?
hafif ateş dediğin kaç .. pastil alma zaten tedavi edici değil .. ateşin 38,5 un üzerine çıkarsa amoksisilin gurubu antibiyotik alırsın .. zaten dr verir..
Aramiza hos geldin canim listeye aldim seni insaAllah 19 ocakta güzel haberler verirsin bize
adet öncesi bel ağrısı , gögüslerde şişme olur ya o tarz belirtiler var .. birde ara ar sol kasığıma vuruyor. ama evlendikten sonra bu kasık ağrısı her ay oldu.. bugün sabah yumurtlama sıvısı gibi birşey geldi ama antibiyotik kullanıyorum o yapıyor bende .. bir an heyecanlandım sonra durumu anladım
bende her gördüğüm kadının karnına bakıyorum var mı bişey diyeallah yardımcımız olsun
Su an evde degilim. Olcemiyorum. Pastil ise yaramiyor mu sence?
sanırım bebek isteyen tüm kadınların başına gelen bişey bu:)
özellikle alışveriş merkezlerinde hiç kaçırmıyorum:) ki normalde dikkatsiz biriyimdir etrafımdakilere karşı
ama şimdi gözüm sürekli hamilelere çarpıyo
hatta bi ara regl oldum moralim bozuldu diye gitmiştik avmye
bu sefer de dilime vurmuştu, eşime sürekli bak o da hamile bak bu da hamile hem de kaç tane çocuğu var diye yakınmaya başlamıştım. sanki benim bi tane olsun 2. yi istemicekmişim gibi:)
amin canımya
böle olcanı hiç düşünmemiştim yani her ay yıkıntı yaşarım diye ama oturup ağlıyorum yani
günaydın canım.....hayırlı sabahlar
bu gün yogunsun hadı kolay gelsin canım
gunaydin kizlar.. cumadan beri goguslerim o kadar sisti ki dayanilmaz oldu. ilk kez hayatimda boyle bir sey yasayinca umitlenmistim. test yaptim basta negatif birkac saat sonra pozitif cikti. adetim de gecikince esimin israrlari uzerine dun kan testi versum. sonuc negatifama inanin en cok esim icin uzuldum. o kadar umitliydi o kadar heveslenmisti ki ama canımmm benim beni öyle guzel teselli etti öyle guzel seyler dedi ki ondan bu laflari duymak dunyalara bedel neredeyse iyi ki olmamis diyecektim saka bi yana ben kocami cooook seviyorum yaa cok mutlu bir evliligim huzurlu bi yuvam var Rabbime sukurler olsun. Allah bunun uzerine layik gorur de bebis verirse daha ne isterim 5aylik evliyim 2.denememizde de olmadi bakalim ne zaman nasip olacak... ama hala adet olmadim o geriyor beni kizlarr. olsam da bi rahatlasam
efuliciğim bana kırmızılar geldi yazmışsın canım.. Daha gelmedi kırmızılar inşallah dua edin..
17 sinde test yaptırdım negatif çıktı ama hala adette olmadım.. Beni kırmızılar gelmiş listesinden çıkartır mısın cnm.. Geldiğinde ben söylerim.. :)
günaydınnnnnn kızlar nasılsınız , hafta sonu şehir dışında olduğum için fazla giremedim
konularda bayağı ilerlemiş , bakmaya çalışıyorm yeni hamişler varmı diye ama bir kişi olmuş sanırım
benimde son beş günüm kaldı ,dua gününe katılmak isterdim ama cumaya ak la kara belli olcak sanırım:26:
Rabbim nerde kim varsa isteyen nasip etsin inşallah
maşallah maşallah kızlar günaydın hamişler artmış:)) çoook sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?