Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kamuran bir ateşini ölçüp yazabilir misin canım ?
Canım yazmak isterim ama işteyim şuanda.
Evde de ateş ölçerim yok. Ama bugün eve giderken eczaneden alırım ölçerim. Akşam yazarım buraya oldu mu..

Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhh

test kamuranın canım ya sen benim sandın sanırım :44:
Allah hepimize nasip etsin senin 3 gün kalmış yaptın mı hiç test falan:26:

yok canım anladım senin olmadığını .. bizim bat beraber seninle.. cumartesi baktım tek çizgiydi.. pek umutlu değilim anlayacağın .. hayırlısı bakalım .

Son düzenleme:
Olasun hayırlısı diyelim bakalım benim ne olcak 5 günüm kaldı alıştık kırmızılara napcan Allah büyük vardır yazısı biyerde onu bekliyoruz

evet arkadaşım alışmaya başladım artık bende 6 ay oldu deniyoruz.
doğru zamanı Allah biliyor biz sadece ümit ediyoruz işte
senden güzel haberler alırız belki:)
yüzümüz güler...

yok canım anladım senin olmadığını .. bizim bat beraber seninle.. cumartesi baktım tek çizgiydi.. pek umutlu değilim anlayacağın .. hayırlısı bakalım .

yaaa ( daha erken bidaha yaparsın , ben bu sefer bekleyeyim diyorum cumaya kadar ya hayırlısı
hiç ağrı sızı belirti değişiklik yokmu sende:26:

evet arkadaşım alışmaya başladım artık bende 6 ay oldu deniyoruz.
doğru zamanı Allah biliyor biz sadece ümit ediyoruz işte
senden güzel haberler alırız belki:)
yüzümüz güler...

:)) heycanlanıyorum heycanlanıyorum sonra hoppp kırmızılar geliyolar
bizde 7 aydır deniyoruz ,Rabbim hepimize versin hepimiz sevinelim

:)) heycanlanıyorum heycanlanıyorum sonra hoppp kırmızılar geliyolar
bizde 7 aydır deniyoruz ,Rabbim hepimize versin hepimiz sevinelim

inş. ilk zamanlar çok farkında değildik de son aylarda çocuklar bebeklere bi başka bakar olduk eşimle.
hatta ilk aylar hiç takmıyomuş gibi geliyodu eşim.
ama şimdiler bakıyorum da çocuklara bebeklere daha bi özlemle bakıyo gibi geliyo bana.
bu sefer daha da hevesleniyorum.
ona güzel hbr vermek için

Canim yanlis bilgi vermeyelim ya istersen onu bir doktora danis daha iyi olur hm?
Bana sorarsan pastik yada bogaz spreyi zararsiz derim ama kafadan atmis olurum

Canim haklısın tabi. Doktora sorsam daha ortada fol yok yumurta yok sordugun soruya bak dermis gibi geldi :))

ayyy evet aynen , ilk zamanlar eşim gerçekten istemiyordu
sonradan eltim doğum yaptı onu sevdikçe daha bi istekli oldu
internette çocuk fotoğrafları açıp seviyoruz bazen
birde bana mı oluyo çokmu dikkat ediyorum iki adımda bi hamile görüyorum neden ben olamıyorum diy üzülüyorum :26:

hiç birşey olmaz korkma .. hormonal bir değişim görmeden bebekle aranda kan dolaşımı olmamış oluyor henüz .. artık kullanma .. boğazın için ılık su iç :))

Bence de olmaz gibi ama sorayim dedim. Bogazim fena. Cok tesekkur ederim :)

yaaa ( daha erken bidaha yaparsın , ben bu sefer bekleyeyim diyorum cumaya kadar ya hayırlısı
hiç ağrı sızı belirti değişiklik yokmu sende:26:

adet öncesi bel ağrısı , gögüslerde şişme olur ya o tarz belirtiler var .. birde ara ar sol kasığıma vuruyor. ama evlendikten sonra bu kasık ağrısı her ay oldu.. bugün sabah yumurtlama sıvısı gibi birşey geldi ama antibiyotik kullanıyorum o yapıyor bende .. bir an heyecanlandım sonra durumu anladım

geç döllenme olmasın songül

bilmiyorum ki canım... dün yemek yaparken ağrı saplandı bacağımla kasık arası kıvrandım resmen sonrasında dedim adet oldum gittim baktım halada bişey yok... inşallah geç döllenmedir.. yoksa niye bu kadar geciksin ki anlamıyorum..
neyse sabretmeye çalışıyorum haftasonuna kadr inşallah olmazda bn cumartesi tekrar beta hcg baktırıcam.

bende her gördüğüm kadının karnına bakıyorum var mı bişey diye allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…