- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
Sağolasın canım darısı başına:)
Benim internet randevusunda yazıyor. Ama bir hcg testi isteğinde bulunurlar. Bi kan testi yaptırayım da içim rahat etsin:)nerede yazıyor bu dediğin?
bak benim 1. bebişte durum şu şekilde gelişmişti adetimden 5 gün sonra (hemen hemen 5 haftalıkken oluyor) gebelik testi yaptım kırmızı çizgiydi hemen gittik kan testi yaptırdık doktorun odasına çıktık test sonuçlarını göstermek için muayene için değil bize yol yordam göstersin diye gel muayene edelim deseydi randevu alacaktık ama doktor teste baktı hamilesiniz dedi bu sürecin ilk haftalarında nasıl davranmamız gerektiği konusunda bilgilendirdi 1 hafta sonra bekliyorum dedi (yani 6 haftalıkken)
24 yada 25 canımAllah kabul etsin canım dualarını et nolurr bizim için de
gebelik testi yapmaya dayanamamışsın ama :))
regl günü yaptır canım anlaştık :) güzel haberlerini paylaş bizimle inşallah
muayene olmaya 6 haftalıktan önce gitme 6 haftalıkken ancak ultrason ile bakabiliyor doktorlar bebişe
alttan muayene olurum sorun değil diyorsan 5 haftalıkken de gidersin
26 ocak batım canım daha 6 gün var ben ateş ölçüyorum sabahları 37.0 36.9 gibi şuan yüksek seyretmesi normal
adet gününe 1-2 gün kala netleşir durum
bu arada herkesin vucut sıcaklıgı farklıdır, bir de ben kulaktan ölçerle ölçüyorum ısımı, termometrenin cinsine göre de değişebiliyor
senin batın kaçtı?
Benimde 23 ama hiç vir belirti yok .kasiklarimda agri var ama bir haftadır. . 4 gündür şeffaf akıntı geliyor. Ve Suratimda bir suru sivilce puufff. Sizler ne durumdasiniz24 yada 25 canım
Benim ikinci denememdi bu ay. Aralıkta sadece 4 kere ilişki yaşamıştım ve olmadı. Güya yumurtlama günlerimdi..amin canım inşsen bu ay özel bişeyler yaptın mı? yada nasıl dua ettin ?
Benim internet randevusunda yazıyor. Ama bir hcg testi isteğinde bulunurlar. Bi kan testi yaptırayım da içim rahat etsin:)
Ben de eşimle gidicem banane
24 yada 25 canım
Benimde 23 ama hiç vir belirti yok .kasiklarimda agri var ama bir haftadır. . 4 gündür şeffaf akıntı geliyor. Ve Suratimda bir suru sivilce puufff. Sizler ne durumdasiniz
eşinle git tabii çok komik oluyo görüntüleri :)
ayrıca kan testini illa ki yaptır. muayene olayı 6 haftalıkken.
İnşallah canim meleğim benimledir. .çabuk gelsin su 23 ukasık ağrısı ve şeffaf akıntı belirti olabilir
Benim ikinci denememdi bu ay. Aralıkta sadece 4 kere ilişki yaşamıştım ve olmadı. Güya yumurtlama günlerimdi..
Ama bu ay hiç yumurtlamaya falan bakmadım. Birer gün arayla ilişki oldu.
Bir de namazlarımda hep dua ettim.
Bu ay olsun diye. Olursa ve erkek olursa Peygamber Efendimizin adını vereceğime dair dualar ettim.
Ve oldu..
Öyle yatma falan da yapmadım ilişkiden sonra. 5 dakika uzanıp kalktım ve hemen duşa girdim..
İnşallahh canım.demek ki zamanı gelmiş bebişin canım.....hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini canım
bugün alayım o zaman canım ben..çıkışta uğrarayayım eczaneye..
genelde günde 2+2 içilmiş ama ben 1+1 içeyimm..sabah 1 akşam 1
ayy inşş faydasını görürürümm yaaa
24 ünde yada 25 inde canım
Çarşamba 11:15'e randevum var gideceğim. Herhalde aynı gün öğleden sonrasında sonuçlarımı görürüm.
Buraya yazarım.
Ben o zaman herhalde 4 haftalık hamile oluyorum dimi:)
Hos geldin canim darisi basimiza insaAllah
Aldigim ipleri gördün mü
Battaniye yapicam da göya bakalim nasil bisey olacak :31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?