Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Benim internet randevusunda yazıyor. Ama bir hcg testi isteğinde bulunurlar. Bi kan testi yaptırayım da içim rahat etsin:)

Ben de eşimle gidicem banane

24 yada 25 canım

amin canım inş sen bu ay özel bişeyler yaptın mı? yada nasıl dua ettin ?
Benim ikinci denememdi bu ay. Aralıkta sadece 4 kere ilişki yaşamıştım ve olmadı. Güya yumurtlama günlerimdi..
Ama bu ay hiç yumurtlamaya falan bakmadım. Birer gün arayla ilişki oldu.
Bir de namazlarımda hep dua ettim.
Bu ay olsun diye. Olursa ve erkek olursa Peygamber Efendimizin adını vereceğime dair dualar ettim.
Ve oldu..

Öyle yatma falan da yapmadım ilişkiden sonra. 5 dakika uzanıp kalktım ve hemen duşa girdim..

Benim internet randevusunda yazıyor. Ama bir hcg testi isteğinde bulunurlar. Bi kan testi yaptırayım da içim rahat etsin:)

Ben de eşimle gidicem banane

eşinle git tabii çok komik oluyo görüntüleri :)

ayrıca kan testini illa ki yaptır. muayene olayı 6 haftalıkken.

24 yada 25 canım

hayırlısı inşallah canım hemen hemen aynı gibi batlar,her sabah ateşimizi yazalım bakalım nasıl gidiyor bizim termoslar :) hakkımızda hayırlısı olsun

Son düzenleme:
eşinle git tabii çok komik oluyo görüntüleri :)

ayrıca kan testini illa ki yaptır. muayene olayı 6 haftalıkken.

Çarşamba 11:15'e randevum var gideceğim. Herhalde aynı gün öğleden sonrasında sonuçlarımı görürüm.
Buraya yazarım.
Ben o zaman herhalde 4 haftalık hamile oluyorum dimi:)

demek ki zamanı gelmiş bebişin canım.....hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini canım

demek ki zamanı gelmiş bebişin canım.....hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini canım
İnşallahh canım.
Bi de kan testime bakayım da hayırlısıyla. İçim çarşambadan sonra rahatlıcak. bat günüm o gün.

Allahım size de tez zamanda yaşatsın bu mutluluğu inşallah..
Ve mutluluklarımız yarım kalmasın inşallah.

bugün alayım o zaman canım ben..çıkışta uğrarayayım eczaneye..
genelde günde 2+2 içilmiş ama ben 1+1 içeyimm..sabah 1 akşam 1
ayy inşş faydasını görürürümm yaaa

evet bnde sabah 2 akşam 2 içtim bnce doktora sor cnm öyle iç kutusu 17,50 tl ve her hfta alıosn boşuna almış olma doktora nasl tavsye edrse o şklde iç bnce inşlh işe yarar bnde işe yaramadı malesf

selam kızlar iş yoğunluğundan anca girdim. ctesi dr gittim. rahim normal dedi 2mm yumurtam varmış gün aşırı ilişikiye girin dedi sol tarafımda olduğu için soluna yat ilişki sonrası dedi. bide folik asit verdi. isyan sormuştu dr sor inoflik diye sordum canım bana folio verdi bu daha iyi içinde çinko falanda var dedi bende onu aldım. ctesi günü ilişkimiz oldu ertesi sabah yumurta akı gibi bi akıntım olmuş ama kanlı ne olduğunu anlayamadım

MRB LAR KIZLAR HORMON TESTLERİ SONUÇLARIM çıktı prolaktin(süt hormonu) değerim aşırı yüksek çıktı sanırım bu değer düşmeden çocğm olmayack sonçlrı göstermk için çrşmba zynep kamil hst.nin inferlite polklniğinden randevu aldm inşlh hakkmda hayrlısı olur. bu hstneyei bilen varmı arnzda?

Gebelikte ilk belirti göğüslerde şişkinlik ve belirleşen damarlardır. Göğüs üzerindeki damarlar gittikçe koyu mavi bir renk alırlar ve dışardan belli olurlar. Göğüslerde hassasiyet de olabilir.

Vajinadan ıslak bir akıntı gelmesi ve rahim ağzında yumuşama da ilk önemli belirtilerdendir.

Sebebi açıklanamayan ve hemen geçmeyen, bazen günlerce süren baş ağrısı ve halsizlik,Özellikle sabahları hissedilen mide bulantısı,Kasıklarda ağrı,Rahim içinde adet sancısına benzeyen kısa süreli kıramp ve sancılar,Sık idrara çıkma hissi ve idrarı yaparken duyulan sancıya benzer bir acı,

Ciltte, özellikle yüzde sivilcelenme, Değişken ruh hali, vb hissettiğimiz duygular bize hamile olduğumuzu anlatmaya çalışıyor olabilir…
Birtek migde bulantısı dışında hepsi bende var.. gidip test alsam adetime 3 gün var cikarmi kizlar..cok heyecanlıyım. . Acaba psikolojik olaeakta belirtileri hissediyor olabilirmi yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…