Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ay canım çok teşekkür ederim. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

aşk gülü sen 3 aylık mı evlisin? canım ne kadar hızlısın. ayrıca çok çok tebrik ederim

Canım birazdan cikicam. Ama hemen yapmak istiyorum ... eşime supriz yapmak istiyorum aksama. Ama negatif cikarsada üzülürüm diye istemiyorum

canım eczaneye gidip test al önce. dediğim gibi bazı eczaneler sipariş ile çalışıyor ertesi gün getirtiyorlar gebelik testini, biraz dolaşman gerekebilir. eşim siparişle almıştı da. yarın sabah ilk idrarınla yapman daha uygun olur. netice daha sağlıklı olur. şuan yapsan aklında yine soru işareti kalacak acaba mı diye? çünkü sabahtan beri içtiğin yediğin şeyler var neticeyi şaşırtabilir. sabret yarına kadar eşine yarına kadar bişey söyleme ve yarın sürprizini yap.

Son düzenleme:
aaaa gördüm şimdi ipleri çok güzelmiş ben dün kıyafet bakacam alacam diye şişleri unuttum gitti :)
ben de battaniye başlarken bu ipten alacam yumuşacık oluyormuş
Eki Görüntüle 941298

ayyyy bu ipler çok güzelmiş lilicim ipin ismi ne????

Eki Görüntüle 941316
bunlardan istiyorum yaaaa ne tatlılar :)

bende istiyorum ikizzzzzz

Canım birazdan cikicam. Ama hemen yapmak istiyorum ... eşime supriz yapmak istiyorum aksama. Ama negatif cikarsada üzülürüm diye istemiyorum

inş bebiş vardır canım ya

Amin canım saolasın. Ben idrar testi yaptığımda çıkmadı.Kan tahlilinde çıktı benimki. Sabah yap bence daha iyi çıkıyormuş. Ayy inşallah hamilesindir.. Amin

hayırlı olsun tatlım akıntıların cok yoğun ve kokulu olursa korkma hamimilelikte oluyo

kızlar ben bu hamimlelik işine biraz düşünicem yaaa eşim bana öle bi laf ettiki kararsız kaldım korunmıcam gene ama cabalamıcamda hayırlısı

kızlar ben bu hamimlelik işine biraz düşünicem yaaa eşim bana öle bi laf ettiki kararsız kaldım korunmıcam gene ama cabalamıcamda hayırlısı

HAYIRDIR Canım yaa..Erkek milleti ağzından çıkanı bir tarafı duymaz yanii

HAYIRDIR Canım yaa..Erkek milleti ağzından çıkanı bir tarafı duymaz yanii

ya öle bi laf ettiki ilk hamileliğimle ilgili isyan kolumu kanadımı kırdı böle sanki bide bütün kuzenlerm benim ya su anda hamile ya doğurdu herkez bzdende çocuk bekliyo ben onların istemeleri umrumda ble değil ama ya ilk hamileliğindeki gibi düşüncesizlik yaparsın dedi oysaki ben hiç bişey yapmamıştım o konuda ne kadar hassas oldumu bile bile bilerek canımı acıtmak için söyledi konuşmuyorum onunla kac kere özür diledi ama isyannn öle dediki cok canımı yaktı hala kızgınım ona düşük yapmam benim sucummus gibi konuştu

Son düzenleme:
HAMİLELİK (GEBELİK) BELİRTİLERİ EN ERKEN NE ZAMAN BELLİ OLUR?
HAMİLELİK BELİRTİLERİ NE ZAMAN BAŞLAR?
Hamilelik olduğuna dair şüphe yaratacak ilk ve en klasik belirti adet gecikmesidir. Bulantı, kusma, halsizlik, yorgunluk, kasıklarda ağrı, göğüslerde şişkinlik ve büyüme, koyulaşma gibi diğer belirtiler de adet gecikmesi olmadan önce başlamaz. Adet gecikmesi başladığında gebeliğe neden olan yumurtlamanın üzerinden ortalama olarak 2 hafta geçmiştir fakat bu anda gebeliğe 4 haftalık gebelik denir çünkü gebelik haftası en son görülen adetten başlayarak sayılır. Sonuç olarak hamilelik belirtileri en erken son görülen adetten 4-5 hafta sonra başlar. Adet gecikmesi olmadan önce gebelik belirtilerini oluşturacak kadar gebelik hormonları artmamıştır.

Gebeliğin ultrasonda görülebilmesi de belirtilerin başladığı bu döneme denk gelir. Adet gecikmesi olmadan önceki günlerde gebelik ultrason ile görülemez hatta çoğunlukla kan ve idrar testlerinde de saptanamaz.

Son düzenleme:

sen napmışsınki böle birşey söleyebilir..hangi anne bebeğini kaybetmek ister..bunun senin en büyük acın olduğunuda pekala bilir..erkek milleti işte...

eşlerin birbirine kızgın oldukları zamanlar olabiliyor bu zamanlarda hiç konuşup muhatap olmamayı becerebiliyor musunuz?

canım hayırdır düşük yapma sebebinin sen mi oldugunu düşünüyor eşin?

Son düzenleme:
sen napmışsınki böle birşey söleyebilir..hangi anne bebeğini kaybetmek ister..bunun senin en büyük acın olduğunuda pekala bilir..erkek milleti işte...

işte bişey yapmadım sorunda orda hiç bana bu sekilde yanasmamısmıstı suçlamamıştı o hep beni teselli etti uzulme diye ne yapmıssamda bu sekilde bana konuşmaya hakkı yok beni bu sekilde suçlayana kadar planlı bi şekilde hamile kalmak istemiyorum korunmıcam gene ama hamile kalırsamda kendiliğinden olsun

eşlerin birbirine kızgın oldukları zamanlar olabiliyor bu zamanlarda hiç konuşup muhatap olmamayı becerebiliyor musunuz?

canım hayırdır düşük yapma sebebinin sen mi oldugunu düşünüyor eşin?

hayır öle düşünmüyor normalde zaten bebeğin pataroloji testinde özürlü ortaya cıkmıstı yani düşük yapmamın nedeni bebeğin kendini geliştirememesiymiş doktorlar bunu ikimize açıklamıştı böle oda neden oldunu biliyo kavga anında en hassas yerimden vurdu canımı acıtmak için hala konuşmuyorum onunla bu lafını kabullenemiorum cünki aradan aylar geçti benim hala canımı acıdını bile bile sırf üzmek için söyledi öle düşündüğü için değil en çokta bu beni üzüyo a zaten konuşmuyorum zaten ben onla bin kere özür diledi ama kolay kolayda barısacamı zannetmiyorum

bu erkekler neden düşüncesiz

ben de ilk hamileliğimde hiç istemiyordum oturup ağlamıştım nerden çıktı bu diye daha 1 aylık evliydim evimi daha döşememiştim , hiç bilmediğim bir şehirde herşey benim elime bakarken ben hamile kalmıştım eşime kızmıştım hemen hamile kaldım diye. sonra düştü tabi buseferde düştüğüne üzüldüm 1 yılı geçti halen olmuyor. eşimde arada bana demişti sen istememiştin oyüzden düştü bi dahada olmuyor diye. ama eminim erkekler öyle söyler ama canımızı acıtmak için demiyorlar öyle düşünmeden konuşuyorlar üzme kendini yaaa

canım biraz sakinleş bence.. inan ki erkekler lafların nereye gittiğini farkında bile değil haklısın her ne söylediyse çok ağırına gitmiş olabilir ama bak birşeyi farketmişsin beni üzmek için söyledi canımı acıtmak için söyledi demişsin işte anahtar cümle bu yani içinden geldiği için değil seni üzmek canını acıtmak için söylemiş. emin ol sonradan pişman da olmuştur. sen bence kendi içinde bu mevzuyu uzatmamaya çalış. adım at demiyorum ama onun adım atmasına telafi etmesine izin ver. affetmek büyüklüktür erdemdir. ve şu bir gerçek ki biz kadınlar idare eden taraf olmak zorundayız çünkü beyinleri gerçekten ufak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…