Ay canım çok teşekkür ederim. Darısı bekleyenlerin başına inşallah.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Canım birazdan cikicam. Ama hemen yapmak istiyorum ... eşime supriz yapmak istiyorum aksama. Ama negatif cikarsada üzülürüm diye istemiyorum
aaaa gördüm şimdi ipleri çok güzelmiş ben dün kıyafet bakacam alacam diye şişleri unuttum gitti :)
ben de battaniye başlarken bu ipten alacam yumuşacık oluyormuş
Eki Görüntüle 941298
Eki Görüntüle 941316
bunlardan istiyorum yaaaa ne tatlılar :)
Canım birazdan cikicam. Ama hemen yapmak istiyorum ... eşime supriz yapmak istiyorum aksama. Ama negatif cikarsada üzülürüm diye istemiyorum
ay inşallah canım hamile olurumKokmuyor hiç.
Amin canım saolasın. Ben idrar testi yaptığımda çıkmadı.Kan tahlilinde çıktı benimki. Sabah yap bence daha iyi çıkıyormuş. Ayy inşallah hamilesindir.. Amin
kızlar ben bu hamimlelik işine biraz düşünicem yaaa eşim bana öle bi laf ettiki kararsız kaldım korunmıcam gene ama cabalamıcamda hayırlısı
HAYIRDIR Canım yaa..Erkek milleti ağzından çıkanı bir tarafı duymaz yanii
ya öle bi laf ettiki ilk hamileliğimle ilgili isyan kolumu kanadımı kırdı böle sanki bide bütün kuzenlerm benim ya su anda hamile ya doğurdu herkez bzdende çocuk bekliyo ben onların istemeleri umrumda ble değil ama ya ilk hamileliğindeki gibi düşüncesizlik yaparsın dedi oysaki ben hiç bişey yapmamıştım o konuda ne kadar hassas oldumu bile bile bilerek canımı acıtmak için söyledi konuşmuyorum onunla kac kere özür diledi ama isyannn öle dediki cok canımı yaktı hala kızgınım ona
ya öle bi laf ettiki ilk hamileliğimle ilgili isyan kolumu kanadımı kırdı böle sanki bide bütün kuzenlerm benim ya su anda hamile ya doğurdu herkez bzdende çocuk bekliyo ben onların istemeleri umrumda ble değil ama ya ilk hamileliğindeki gibi düşüncesizlik yaparsın dedi oysaki ben hiç bişey yapmamıştım o konuda ne kadar hassas oldumu bile bile bilerek canımı acıtmak için söyledi konuşmuyorum onunla kac kere özür diledi ama isyannn öle dediki cok canımı yaktı hala kızgınım ona
sen napmışsınki böle birşey söleyebilir..hangi anne bebeğini kaybetmek ister..bunun senin en büyük acın olduğunuda pekala bilir..erkek milleti işte...
eşlerin birbirine kızgın oldukları zamanlar olabiliyor bu zamanlarda hiç konuşup muhatap olmamayı becerebiliyor musunuz?
canım hayırdır düşük yapma sebebinin sen mi oldugunu düşünüyor eşin?
hayır öle düşünmüyor normalde zaten bebeğin pataroloji testinde özürlü ortaya cıkmıstı yani düşük yapmamın nedeni bebeğin kendini geliştirememesiymiş doktorlar bunu ikimize açıklamıştı böle oda neden oldunu biliyo kavga anında en hassas yerimden vurdu canımı acıtmak için hala konuşmuyorum onunla bu lafını kabullenemiorum cünki aradan aylar geçti benim hala canımı acıdını bile bile sırf üzmek için söyledi öle düşündüğü için değil en çokta bu beni üzüyo a zaten konuşmuyorum zaten ben onla bin kere özür diledi ama kolay kolayda barısacamı zannetmiyorum
ya öle bi laf ettiki ilk hamileliğimle ilgili isyan kolumu kanadımı kırdı böle sanki bide bütün kuzenlerm benim ya su anda hamile ya doğurdu herkez bzdende çocuk bekliyo ben onların istemeleri umrumda ble değil ama ya ilk hamileliğindeki gibi düşüncesizlik yaparsın dedi oysaki ben hiç bişey yapmamıştım o konuda ne kadar hassas oldumu bile bile bilerek canımı acıtmak için söyledi konuşmuyorum onunla kac kere özür diledi ama isyannn öle dediki cok canımı yaktı hala kızgınım onadüşük yapmam benim sucummus gibi konuştu
hayır öle düşünmüyor normalde zaten bebeğin pataroloji testinde özürlü ortaya cıkmıstı yani düşük yapmamın nedeni bebeğin kendini geliştirememesiymiş doktorlar bunu ikimize açıklamıştı böle oda neden oldunu biliyo kavga anında en hassas yerimden vurdu canımı acıtmak için hala konuşmuyorum onunla bu lafını kabullenemiorum cünki aradan aylar geçti benim hala canımı acıdını bile bile sırf üzmek için söyledi öle düşündüğü için değil en çokta bu beni üzüyo a zaten konuşmuyorum zaten ben onla bin kere özür diledi ama kolay kolayda barısacamı zannetmiyorum
canım dut ipiymiş adı bana da buradan biri yazmıştı öyle görmüştüm örmeside çok kolaymışayyyy bu ipler çok güzelmiş lilicim ipin ismi ne????
bende istiyorum ikizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?