adetine 3 gün varsa gebelik testinde çıkar canım silik bir çizgi halinde görürsün inşallahGebelikte ilk belirti göğüslerde şişkinlik ve belirleşen damarlardır. Göğüs üzerindeki damarlar gittikçe koyu mavi bir renk alırlar ve dışardan belli olurlar. Göğüslerde hassasiyet de olabilir.
Vajinadan ıslak bir akıntı gelmesi ve rahim ağzında yumuşama da ilk önemli belirtilerdendir.
Sebebi açıklanamayan ve hemen geçmeyen, bazen günlerce süren baş ağrısı ve halsizlik,Özellikle sabahları hissedilen mide bulantısı,Kasıklarda ağrı,Rahim içinde adet sancısına benzeyen kısa süreli kıramp ve sancılar,Sık idrara çıkma hissi ve idrarı yaparken duyulan sancıya benzer bir acı,
Ciltte, özellikle yüzde sivilcelenme, Değişken ruh hali, vb hissettiğimiz duygular bize hamile olduğumuzu anlatmaya çalışıyor olabilir
Birtek migde bulantısı dışında hepsi bende var.. gidip test alsam adetime 3 gün var cikarmi kizlar..cok heyecanlıyım. . Acaba psikolojik olaeakta belirtileri hissediyor olabilirmi yim
Gebelikte ilk belirti göğüslerde şişkinlik ve belirleşen damarlardır. Göğüs üzerindeki damarlar gittikçe koyu mavi bir renk alırlar ve dışardan belli olurlar. Göğüslerde hassasiyet de olabilir.
Vajinadan ıslak bir akıntı gelmesi ve rahim ağzında yumuşama da ilk önemli belirtilerdendir.
Sebebi açıklanamayan ve hemen geçmeyen, bazen günlerce süren baş ağrısı ve halsizlik,Özellikle sabahları hissedilen mide bulantısı,Kasıklarda ağrı,Rahim içinde adet sancısına benzeyen kısa süreli kıramp ve sancılar,Sık idrara çıkma hissi ve idrarı yaparken duyulan sancıya benzer bir acı,
Ciltte, özellikle yüzde sivilcelenme, Değişken ruh hali, vb hissettiğimiz duygular bize hamile olduğumuzu anlatmaya çalışıyor olabilir
Birtek migde bulantısı dışında hepsi bende var.. gidip test alsam adetime 3 gün var cikarmi kizlar..cok heyecanlıyım. . Acaba psikolojik olaeakta belirtileri hissediyor olabilirmi yim
Ben de 3 gün varken öğrendim canım.Gebelikte ilk belirti göğüslerde şişkinlik ve belirleşen damarlardır. Göğüs üzerindeki damarlar gittikçe koyu mavi bir renk alırlar ve dışardan belli olurlar. Göğüslerde hassasiyet de olabilir.
MRB LAR KIZLAR HORMON TESTLERİ SONUÇLARIM çıktı prolaktin(süt hormonu) değerim aşırı yüksek çıktı sanırım bu değer düşmeden çocğm olmayack sonçlrı göstermk için çrşmba zynep kamil hst.nin inferlite polklniğinden randevu aldm inşlh hakkmda hayrlısı olur. bu hstneyei bilen varmı arnzda?
Ayyy tebrik ederim canım ... test yapicam inşallah sabahBen de 3 gün varken öğrendim canım.
Bi test yap yarın sabah.
İnşallah pozitif çıkar:)
İnşallah tarçın bugün test almaya çalışıcam :)
canımm seni de tebrik ederim.
bize de dua et bizim de olsuuunnnnn
aşkgulu33 hayırlı uğurlu olsun inşallah.. çok sevindim... sağlıkla kucağına al inşallahhh
merhaba canım ALLAH ım yardımcın olsu şifa versiinn..benim hastane hakında bilgimm yookk geçmiş olsun hakkında hayırlısı canım benm..
kızlarr hafta sonu ilk fırsatta girdim çıktım geri fırsatım olmadı şimdi de ne kadar ilerlemiş sayfalar herkesin hakkında hayırlısı olsun..bende sık idrara çıkma bir de karnım şiş gii geliyor ya hayırlısı bakalım gecen ayki gibi psikolojik değildir inşALLAH...
aşkgüllü aRKADAŞIM ÇOK SEVİNDİM..HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH... VALLAHİ BÖYLE GÜZEL HABERLER İNSANI İYLEŞTİRİYOR..
TEBRİKLER ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM
Gebelikte ilk belirti göğüslerde şişkinlik ve belirleşen damarlardır. Göğüs üzerindeki damarlar gittikçe koyu mavi bir renk alırlar ve dışardan belli olurlar. Göğüslerde hassasiyet de olabilir.
merhaba arkadaşlar allah isteyen herkese nasip etsin ben şuanda 18 haftalık hamileyim ama hamile kalmadan sizin gibi acaba öylemi değilmi ne yapsam diye çok düşünürdüm onun için yazmak istedim ben tam kendi haline bıraktığımda hamile kaldım ne yumurtlama dönemi takip ettim ne ateş ölçtüm biliyorum söylemesi kolay diyeceksiniz bende öyle söyledim bana düşünmemeye çalış diyenlere ama inanın biraz da psikolojik deneyin en azından düşünmemeyi rabbim hepinize nasip etsin...
Evet canım bendede aynı belirtiler oluştu.İnşallah hamilesindir.
Tebrikler canım . Cok sevindim rabbim saglikla kucağına almani nasip etsin... idrar testini sabah mi yapıyım sence. Sen ne zaman nasıl öğrendin
merhaba arkadaşlar allah isteyen herkese nasip etsin ben şuanda 18 haftalık hamileyim ama hamile kalmadan sizin gibi acaba öylemi değilmi ne yapsam diye çok düşünürdüm onun için yazmak istedim ben tam kendi haline bıraktığımda hamile kaldım ne yumurtlama dönemi takip ettim ne ateş ölçtüm biliyorum söylemesi kolay diyeceksiniz bende öyle söyledim bana düşünmemeye çalış diyenlere ama inanın biraz da psikolojik deneyin en azından düşünmemeyi rabbim hepinize nasip etsin...
Canlar hamislerimiz cogaliyor masAllah
Listede tarih acisindan degisiklik yapmami isteyenler lütfen bildirebilir mi
Adeti gelenleri fakat yeni bat bildirmeyenleri kirmizlar geldi seklinde yazdim.
Isterseniz yeni bat ile isterseniz beklemede yazayim?
Bugünde güzel haberler alalim insaAllah
Canım birazdan cikicam. Ama hemen yapmak istiyorum ... eşime supriz yapmak istiyorum aksama. Ama negatif cikarsada üzülürüm diye istemiyorumcanım eczanelerde bazen test olmayabiliyor sipariş veriyorlar ertesi gün geliyor sen bi kaç eczaneye bakarsın şimdiden çık vakit kaybetme :)
Amin canım saolasın. Ben idrar testi yaptığımda çıkmadı.Kan tahlilinde çıktı benimki. Sabah yap bence daha iyi çıkıyormuş. Ayy inşallah hamilesindir.. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?