Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Haydi inşallahh canım benimmm

Kizlar ne guzel her gun yeni arkadaslarimizda ekleniyo bize... ankarada oturuyorum ve doktorumdan memnun degilim ankarada doktor onerecek arkadaslarimiz var mi acaba

herkes düşügünü hastanede yapmıyo ki tatlım kayıtlara gecmemiş olması normal diil mi :) herseye verecek bi cevabım var yaa hastanede artist artist davranan genetikçilere gıcık oluyorum:)

Bi soru daha..... hangi bölüme gidicem ve adetli veya adetli değilkenmi gidiliyo bi alakası varmı onunla

bilmiyorum ki canim. Yabanci sitede ovulasyondan 7 gun sonraki hcg olcumu icin para ve labaratuar zamani israfi demisler. Ben cok heyecanliydim ama hepsi gecti. Bu ay icin hala umut oldugunu dusunuyorum ama hic merak etmiyorum artik. Ha bir de ekilme illa 7 degil 6 ila 12 gun arasinda oluyormus. Bugun olduysa dun 0 çıkması normal yani. Embriyoyu da transfer edip 12 gun sonra hcgye bakiyorlarmis.

Bi soru daha..... hangi bölüme gidicem ve adetli veya adetli değilkenmi gidiliyo bi alakası varmı onunla

walla canım ben önce ünv. hastanesinin kadın dogum dr undan randevu aldım ona da anlattım durumu o beni tıbbi genetige yönlendirdi ama bildigim kadarıyla direk tıbbi genetikten randevu alabilirsin garanti olsun dersen önce doktora görünmeni tavsiye ederim adetli olup olmamakla bi ilgisi yok sadece kan alıyolar zaten..

Canım benim geç döllenme oldu sanırım.adetten 10 gunönce döllenme olmuşsa geç döllenme mi sayılıyor?

Benim idrarda tortular var koku var.karnımda hep bir ağrı var 2 gündür.
Canım sen 30 günde bir oluyormuşsun. Onu bilmiyordum. Geç döllenme olduğunu nerden biliyorsun? O hiç belli olmaz canım.
senin yerinde olsam yarın sabah bi test yapardım..zaten kalmış 4 gün. Benim 3 gün kala çıkmıştı.
idrarda koyulaşma varmı renginde?

Son düzenleme:

Bende bu sabah ilk idrarla yaptım tabiki negatiff :)) olsub merakımı giderdim :)))

evet cnm aşılama oldum 2.günüm
ondan pek dısarı cıkmıyom bolbol yatıyom

Özelde mi yaptırdın canım ücreti ne kadar bide aşılamayı spekulumle mi yapıyor dr bu arada inşallahhh tutar canım benim bebişini sağlıcakla alırsın kucağına

Benimde olmayalı 7 ay olduğu için dr belki bizde de dener mi erken mi acaba

tatlım önce senin ve eşinin testleri yapılması gerek.
direk asılama yapmıyor doktor .
evet özele yaptırdım valla tamamen 1 milyara yakın para harcadık 2,3 aydır :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…