Merhaba hanımlar nasılsınız?
Benim BAT'ım yarın... 22 sinde yani BAT ıma 4 gün kala dayanamayıp kan verdimdeğer 3,21 çıkmıştı...
Yükselsin diye umutla bekliyorum.... Yarın inşallah regl olmam bana dua edin
yok cnm sen hiçbişey ödemiyosun zaten o yüzden kaprisleri:)
İnternettn bakıpta beni yalancı durumuna düşürmesinlerde
herkes düşügünü hastanede yapmıyo ki tatlım kayıtlara gecmemiş olması normal diil mi :) herseye verecek bi cevabım var yaa hastanede artist artist davranan genetikçilere gıcık oluyorum:)
yapmadım henüz canım. hiç adet olacakmışım gibi bir his de yok içimde. aslında benim adetlerim düzenlidir şaşmaz ama ya stres yaptım gecikecek ya hamileyim gibi. hakkımızda hayırlısı inşallah. biraz önce kızımı kaldırdım o da tüm ağırlıgını verdi bir an ve kasıgıma iğne saplandı, bu bir işaret olabilir mi bilmiyorum. sabırla bekliyorum işte. eşimde test yapma diyor. o yapma deyince bende yapmıyorum hepsi bu. kızımda da aceleci olmamıştık Allah hayırlısını nasip etsin dedik akışına bıraktık. nadiren iğne saplanmaları dışında ne kasık ağrısı ne göğüs gerginliği ne meme ucu acısı hiç bişi yok bu arada.
seni merak ediyorum şimdi ben acaba çok erken diye mi çıkmadı kan testinde
selam herkese
selam merhabalar kızlarrr
nasılsınız ne var ne yok ?
iyilik cnm evde kocama bakiyorum bugun grip oldu cok kotu. sizden naber nasi geciyo h.sonu?
Bi soru daha..... hangi bölüme gidicem ve adetli veya adetli değilkenmi gidiliyo bi alakası varmı onunla
Canım benim geç döllenme oldu sanırım.adetten 10 gunönce döllenme olmuşsa geç döllenme mi sayılıyor?
Canım sen 30 günde bir oluyormuşsun. Onu bilmiyordum. Geç döllenme olduğunu nerden biliyorsun? O hiç belli olmaz canım.Benim idrarda tortular var koku var.karnımda hep bir ağrı var 2 gündür.
gecmis olsun canım bol limonlu corbaa icir kocisine iyi bak
bende evimde tek takılıyorum bugün tatlımmm
bilmiyorum ki canim. Yabanci sitede ovulasyondan 7 gun sonraki hcg olcumu icin para ve labaratuar zamani israfi demisler. Ben cok heyecanliydim ama hepsi gecti. Bu ay icin hala umut oldugunu dusunuyorum ama hic merak etmiyorum artik. Ha bir de ekilme illa 7 degil 6 ila 12 gun arasinda oluyormus. Bugun olduysa dun 0 çıkması normal yani. Embriyoyu da transfer edip 12 gun sonra hcgye bakiyorlarmis.
evet bakmam mi :) ihlamur meyve corba ilac hepsi var
sen de kafa dinliosun demek ohh keyfini cikar canim
evet cnm aşılama oldum 2.günüm
ondan pek dısarı cıkmıyom bolbol yatıyom
Özelde mi yaptırdın canım ücreti ne kadar bide aşılamayı spekulumle mi yapıyor dr bu arada inşallahhh tutar canım benim bebişini sağlıcakla alırsın kucağına
Benimde olmayalı 7 ay olduğu için dr belki bizde de dener mi erken mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?