Öyle mi dersin cnm:26:Geçen ay cok test yaptım artık boşu boşuna test yapma istemiyorum.ben 31 günde bir regl oluyorum.tahminim 17-19 ocak arası yumurtam catladı.o günlerde beki de iki gün sonrasında döllenme olmus olablir.en az 10 gun diye okudum biyerlerde test için karar veremiyorum cnımCanım bugun yaparsan çıkar. Istersen yarin sabah ilk idrarinla yap.
Merhaba canim hosgeldin. Son adet tarihin 12.01 mi?? Oyleyse adetine 1 hafta nasil kaliyo??? 20 gunde bir mi oluyosun kafam karisti :)
Canım benim geç döllenme oldu sanırım.adetten 10 gunönce döllenme olmuşsa geç döllenme mi sayılıyor?Canım yarın sabah test yap. Benim 3 kala çıkmıştı biliyorsun. Geç döllenme falan değilse mutlaka silik çıkacaktır. Hadi sen de gel artık hamiş hamiş:)
arkadaşlar sensizaşk arkadaşımızdan haber var mı?
Benim idrarda tortular var koku var.karnımda hep bir ağrı var 2 gündür.Efulim bende de hiçbir belirti yoktu canım. Hatta sivilcelerim çıkmıştı. Adet olucam diyordum ama olmadım:) belirti desen daha yeni baş dönmeleri başladı. Bide ağrılar başladı aynı adet olacakmış gibi. Yani belirtilerim yeni başladı . Senin bat ne zamandı?
yanlıs yazmısım son adet tarıhım 31.12.2013gelecek adet tarıhımı yazmısım okadar odaklamısımkı kusurabakma cnm
selam kızlar listeye benide ekler misiniz ?
cok tesekkür ederim cnm sanada gecmiş olsunevet belli 2 si de bos gebelikti kürtajla sonlandırıldı.sonra testlerimiz yapıldı genetikte sorun yok ancak bnde kan pıhtılasması cıktı.şimdi coraspin ve folic plus kullanıyorum hamile kaldıgım zamanda iğneye baslıcaz umarım bu defa bu tedaviyle saglıklı bir hamilelik gecirebilirm
İnş canm benim doktrum genetik teste gerek yok dedi bir kere oldu diye bidaha olacak anlama gelmez dedi kalbi durmuştu.....ama pıhtılaşma tahlilini yaptırmak istiyorum ...dewlette mi yaptırdın
Hosgeldin canim
Son Adet Tarihini
Beklenen Adet Tarihini
Yasini yazarsan efulim senide ekler listemize
Listeye ekliycek ya efulim ondan sorayim dedim :) hosgeldin aramiza insallah hepimiz bebegimize kavusuruz sende fazla kafana takmamaya calis canim insallah bebisin seninledir
evet üniversite hastanesnde yaptırmıstım cnm doktorum tahlillerin yapılması için bi istek kagıdı yazdı oyle yaptılarbencede yaptır çünkü doktorlar ilk düşüğü çok önemsemiyolar ama 2 defa üstüste aynı seyi yasamak cok zor
Birde ablana üzülünmez mi ah canım benim inşallah rabbim ablanın da senin de mucizeni gönderir ikiniz birden en kısa zamanda gebe kal inşallah ablanada dua edelim canınAmin canım rabbime şükürler olsun. Benim ablamin 2 senedir olmuyor. O dediki benim vücudum hic bir zaman boyke bir tepki vermedi. Sen bu ay hamile bile kalamasan birdahaki aular kalırsın. Ona cok üzülüyorum. Hic bir sebep yokken kalamiyor. Ve hic bir ay bir belirti yasamadi. Neleri var daha. Ona cok dua ediyorum. Ama Rabbime de iman etmemiz lazım. Yumurta ve spermi aşılama yoluyla yan yana kiyuyor doktorlar. Ama oda tutmuyor neden cunki ilahi bir gücün dokunmasi gerekiyor. Buna iman edince herşey yolunda gidiyor.uzulsek bile Allah tan geldiğini biliyoruz.
Ewt çok bir kez daha aynı şeyi yaşamak istemiyorum.benm 37 gün oldu hala lekelenmelerim kesilmedi.
biraz toparla kendini cnm daha sonra ünv hastanesinin tıbbi genetik bölümünde testlerini yaptırabilirsin ama tek düşük oldugunu söylersen yapmayabilirler o yüzden pembe bi yalana basvurmak zorunda kalabilrsn 2 düşük yaptım gibi mesela....
Ayy çok tatlısın.ewt olabilir iiyiliğim için minicik bi yalancık
yapacak bişey yok cnm mecbur bırakıyolar:) neymiş efendim bu testler cok pahalıymıs 2 düşükten önce yapılmazmıs walla öyle de bi yapılır ki:)
Dewlet mi ödüyo parasını da öyle diyolar.yoksa hasta mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?