Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

haftasonuna yapcak o kadar çok ev işi birikiyor kiiiiii :)) her haftasonu aynı nane :)

Son düzenleme:

çok sağol canımm iyiyim şükür sen nasılsın. İnşallah cnım. ilk gebeliğim hüsranla sonuçlandığı için çok korkuyorum. Rabbime emanet başka kime güveneyim. darısı tez zamanda sizlere inşallah

Bende kendimi ümitlendirmemekteyim her gece rüyamda pozitif gebelik testi görüyorum okadar üzülüyorum ki sonra toparlanıyorum biliyoum bu ayda olmadı bu iş
Aynen bende de akıntı var, inşallah canım bebişim habercisidir, merakla bekliyorum 1 Şubat'ı
Keşke biraz sabırlı olabilsem merak öldürüyor beni

Ahh o sabırsızlık yokmuyu bende de hat hafhada

Günaydın kızlar .. Bugün sebepsiz bi mutluluk var .. şükürler olsun rabbime .. karamsarligimi attim. Henüz adetim gelmedi ama mutsuz değilim. Cok şükür vucudum tepki veriyor.. dun aksama test yaptim negatifti. Gelmemis kirmizidan umit kesilmez. sloganim bu bu ay olmazsa bile önümüzdeki aylara nasip. Polyana oldum resmen Rabbimin dilediği zaman olacağına iman ediyorum.

hosbuldum efulim.. reglime 4 gun var.bacaklarim cok agriyo,gaz desen aldi basini gitti,kasiklarim patlicak sanki ..benim bu ay bikac gun gec yumrtlama oldu acaba diyorum 19 ocakta dollendiyse erken gebelik testinde ne zaman cikar?? bana bi akil verin kizlardan da yardim bekliyorum.kafam karisti. bnim cunku.

kızlar benıde yazın lısteye yas 25 adet tarıhım 12.01.2014 daha adeıme 10 gun kala sanlı adet olucakmısım gıbı hıssetmeye basladım ara ara sancı hıssetım sankı kırmızılar gelıcek gıbıydı ama gelmedı daha 7 gun var gelmesıne ıns hamısımdır cok merak edıyorum bu ayın sonu gelmez bana psıkolojım bozuldu sureklı dusunuyorum acaba hamılemıyım dıye ruyalarımıza gırıyo esımle benım off cok merak ıcerısındeyım ara ara sancı hıssetıyorum cok az rabbım fazla beklemeden hamile kalırız arkadaslar

Canım bugun yaparsan çıkar. Istersen yarin sabah ilk idrarinla yap.

Merhaba canim hosgeldin. Son adet tarihin 12.01 mi?? Oyleyse adetine 1 hafta nasil kaliyo??? 20 gunde bir mi oluyosun kafam karisti :)

Hayir tatlim. Ben de sendenim bu ay. Beklicem azcik. Sen yapabilirsin artik tarcincim. Hic yapmadin mi bu ay?

yapmadım henüz canım. hiç adet olacakmışım gibi bir his de yok içimde. aslında benim adetlerim düzenlidir şaşmaz ama ya stres yaptım gecikecek ya hamileyim gibi. hakkımızda hayırlısı inşallah. biraz önce kızımı kaldırdım o da tüm ağırlıgını verdi bir an ve kasıgıma iğne saplandı, bu bir işaret olabilir mi bilmiyorum. sabırla bekliyorum işte. eşimde test yapma diyor. o yapma deyince bende yapmıyorum hepsi bu. kızımda da aceleci olmamıştık Allah hayırlısını nasip etsin dedik akışına bıraktık. nadiren iğne saplanmaları dışında ne kasık ağrısı ne göğüs gerginliği ne meme ucu acısı hiç bişi yok bu arada.

seni merak ediyorum şimdi ben acaba çok erken diye mi çıkmadı kan testinde

Son düzenleme:

Bu mutluluğun sonunda çok dah mutlu haber alırsın canım benim en iyisi senin gibi olmak bizde becerebilsek

herkese merhaba arkadaslar,

ben de 2 düşükten sonra artık sağlıklı bir gebelik ve bebiş istiyorum
SAT 5 ocak ,BAT 2 şubat... daha 8 gün var nasıl sabredicem hiç bilmiyorum bian önce test yapmak istiyorummm...

Canım yarın sabah test yap. Benim 3 kala çıkmıştı biliyorsun. Geç döllenme falan değilse mutlaka silik çıkacaktır. Hadi sen de gel artık hamiş hamiş:)

arkadaşlar sensizaşk arkadaşımızdan haber var mı?

Geçmiş olsun canm.allah nidaha yasatmasın.sebebi bellimi araştırıldı mı yani.bende 1 kez küryaj oldum

Canım öncelikle Allahıma hep hayırlı ve sağlıklı bir bebeğim olsun diye dua ediyorum:) erkek çocuklarını çok seviyorum ama kızım olsa da seveceğim elbette. Erkek çocuğu hem ben rüyamda gördüm hem de annem gördü:) o yüzden hislerim hep bu yönde. Ama kızım olacağını öğrenirsem bana çok güzel bi sürpriz olacak:) kızlar çok bilmiş oluyor:) babasına bilmişliği yapar ben de tek kalmam :))))

Efulim bende de hiçbir belirti yoktu canım. Hatta sivilcelerim çıkmıştı. Adet olucam diyordum ama olmadım:) belirti desen daha yeni baş dönmeleri başladı. Bide ağrılar başladı aynı adet olacakmış gibi. Yani belirtilerim yeni başladı . Senin bat ne zamandı?

Geçmiş olsun canm.allah nidaha yasatmasın.sebebi bellimi araştırıldı mı yani.bende 1 kez küryaj oldum

cok tesekkür ederim cnm sanada gecmiş olsun evet belli 2 si de bos gebelikti kürtajla sonlandırıldı.sonra testlerimiz yapıldı genetikte sorun yok ancak bnde kan pıhtılasması cıktı.şimdi coraspin ve folic plus kullanıyorum hamile kaldıgım zamanda iğneye baslıcaz umarım bu defa bu tedaviyle saglıklı bir hamilelik gecirebilirm

Bu mutluluğun sonunda çok dah mutlu haber alırsın canım benim en iyisi senin gibi olmak bizde becerebilsek

Amin canım rabbime şükürler olsun. Benim ablamin 2 senedir olmuyor. O dediki benim vücudum hic bir zaman boyke bir tepki vermedi. Sen bu ay hamile bile kalamasan birdahaki aular kalırsın. Ona cok üzülüyorum. Hic bir sebep yokken kalamiyor. Ve hic bir ay bir belirti yasamadi. Neleri var daha. Ona cok dua ediyorum. Ama Rabbime de iman etmemiz lazım. Yumurta ve spermi aşılama yoluyla yan yana kiyuyor doktorlar. Ama oda tutmuyor neden cunki ilahi bir gücün dokunmasi gerekiyor. Buna iman edince herşey yolunda gidiyor.uzulsek bile Allah tan geldiğini biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…