ben de herkese harika bir haftasonu diliyorum
bu sabah yaptın mı test canım
Selam canim nasilsin?
Evet masAllah sayfalar hizli akiyor bende takip etmekte zorlaniyorum artik
Rabbim hepimize o mucizeyi nasip eder insaAllah..
Senden de güzel haberler bekliyoruz canim..
teşekkür ederim canım sağol iyiyim, son hız devam ediyorum çalışmalara
sen nasılsın? senden de iyi haberler bekliyoruz
bir hafta çok sık giremeyeceğim buraya. kardeşim geldi Karabük'ten onunla ilgileneceğim. hepiniz çok iyi bakın kendinize. arada gelirim yine meraktan
Canim sen nasilsin hos geldin
Aramiza hos geldin pers kizi
Rabbim bagislasin prensesini insaAllah tez zamanda bir kardes gelir kizina
Canim nasilsin nasil gidiyor?
Cok sükür canim bende iyiyim.
Evet evet yumurtlama zamanim gecti.
Bat tarihime tam bir hafta kaldi.
Hic bir degisiklik hiss etmiyorum.
Hatta hic bir sey hiss etmiyorum ayni gecen ay gibi.
Sadece yine sivilcelerim cikti adet beliriti olarak
Hayirlisi bakalim ne olacak.
InsaAllah ikimizde güzel haberler verebilriz burada..
Selam canim nasilsin?
Evet masAllah sayfalar hizli akiyor bende takip etmekte zorlaniyorum artik
Rabbim hepimize o mucizeyi nasip eder insaAllah..
Senden de güzel haberler bekliyoruz canim..
CAnim nasilsin?
Hic korkma bebegin Rabbime emanet emin ellerde.
Sen yüregini ferah tut.
InsaAllah sorunsuz saglikli bir gebelik gecirirsin
Bende kendimi ümitlendirmemekteyim her gece rüyamda pozitif gebelik testi görüyorum okadar üzülüyorum ki sonra toparlanıyorum biliyoum bu ayda olmadı bu işCanim Allah razi olsun Allah kabul etsin insaAllah
Canim ümitsiz olmayalim ama cokta fazla kaptirmayalim kendimizi.
Rabbim ol desin yeter ki insaAllah olacak bu ay.
Olmadiysa da ne yapalim önümüzde ki maclara bakacagiz insaAllah
Canim benim hayirli ve güzel haberlerle gelirsin insaAllah dualarimiz seninle
O bende de var cok üsüyen bir tipimdir ama anemi oldugum icin yoksa gebelik belirtisi felan degil..
Calikusundan adam demisti ya sevdigi kiza 'yaz kis mütemadiyen üsüdügünü biliyorum..'
Benim icin gecerli bu sözler
Canim hos geldin..
Dualarin simdiden kabul olsun Allah razi olsun..
InsaAllah önümüzde ki ay olacak canim..
Ovulasyon testi kullanmayi düsündüm mü hic?
Ben bu ay olmadiysa kullanmayi düsünüyorum da..
Canim nasilsin hos geldin..
Hadi hayirlisi insaAllah bebisin belirtisidir bu kasik agrilari
Aynen bende de akıntı var, inşallah canım bebişim habercisidir, merakla bekliyorum 1 Şubat'ı
Keşke biraz sabırlı olabilsem merak öldürüyor beni
Canım bugun yaparsan çıkar. Istersen yarin sabah ilk idrarinla yap.hosbuldum efulim.. reglime 4 gun var.bacaklarim cok agriyo,gaz desen aldi basini gitti,kasiklarim patlicak sanki ..benim bu ay bikac gun gec yumrtlama oldu acaba diyorum 19 ocakta dollendiyse erken gebelik testinde ne zaman cikar?? bana bi akil verin kizlardan da yardim bekliyorum.kafam karisti. bnim cunku.
kızlar benıde yazın lısteye yas 25 adet tarıhım 12.01.2014 daha adeıme 10 gun kala sanlı adet olucakmısım gıbı hıssetmeye basladım ara ara sancı hıssetım sankı kırmızılar gelıcek gıbıydı ama gelmedı daha 7 gun var gelmesıne ıns hamısımdır cok merak edıyorum bu ayın sonu gelmez bana psıkolojım bozuldu sureklı dusunuyorum acaba hamılemıyım dıye ruyalarımıza gırıyo esımle benım off cok merak ıcerısındeyım ara ara sancı hıssetıyorum cok az rabbım fazla beklemeden hamile kalırız arkadaslar
Hayir tatlim. Ben de sendenim bu ay. Beklicem azcik. Sen yapabilirsin artik tarcincim. Hic yapmadin mi bu ay?
Günaydın kızlar .. Bugün sebepsiz bi mutluluk var .. şükürler olsun rabbime .. karamsarligimi attim. Henüz adetim gelmedi ama mutsuz değilim. Cok şükür vucudum tepki veriyor..dun aksama test yaptim negatifti. Gelmemis kirmizidan umit kesilmez. sloganim bu bu ay olmazsa bile önümüzdeki aylara nasip. Polyana oldum resmen Rabbimin dilediği zaman olacağına iman ediyorum.
Canım yarın sabah test yap. Benim 3 kala çıkmıştı biliyorsun. Geç döllenme falan değilse mutlaka silik çıkacaktır. Hadi sen de gel artık hamiş hamiş:)hosbuldum efulim.. reglime 4 gun var.bacaklarim cok agriyo,gaz desen aldi basini gitti,kasiklarim patlicak sanki ..benim bu ay bikac gun gec yumrtlama oldu acaba diyorum 19 ocakta dollendiyse erken gebelik testinde ne zaman cikar?? bana bi akil verin kizlardan da yardim bekliyorum.kafam karisti. bnim cunku.
herkese merhaba arkadaslar,
ben de 2 düşükten sonra artık sağlıklı bir gebelik ve bebiş istiyorum
SAT 5 ocak ,BAT 2 şubat... daha 8 gün var nasıl sabredicem hiç bilmiyorum bian önce test yapmak istiyorummm...
Canım öncelikle Allahıma hep hayırlı ve sağlıklı bir bebeğim olsun diye dua ediyorum:) erkek çocuklarını çok seviyorum ama kızım olsa da seveceğim elbette. Erkek çocuğu hem ben rüyamda gördüm hem de annem gördü:) o yüzden hislerim hep bu yönde. Ama kızım olacağını öğrenirsem bana çok güzel bi sürpriz olacak:) kızlar çok bilmiş oluyor:) babasına bilmişliği yapar ben de tek kalmam :))))Canim hos geldin yogunsun bu aralar sende sanirim Allah kolaylik versin canim ben kendi adima iyiyim cok sükür bekliyorum iste insaAllah sende iyiysindirAllah kabul etsin Allah razi olsun dualarin icin..
Canim bir sey sormak istiyorumOglun olacagindan neden bu kadar eminsin rüya filan mi gördün yoksa :44: Saglikli hayirli evlat olsun insaAllah.
Canim benim Allahim razi olsun dualarin icin insaAllah bizlerde sizin tattiginiz o mutlulugu tadariz
Canim hcg 0in altinda cikmis okudugum kadariyla moralini yinede yüksek tut canim zaten pazartesi tekrar test yapacaksin sanirim degil mi? InsaAllah kizinin kardesi yoldadir
Canim Rabbim büyük insaAllah önümüzde ki ay nasip olacak
Biter canim biter sen strese sokma kendini rahat olmaya calis insaAllah bu ay olacak
Allah razi olsun canim Allah kabul etsin
Canim bende de iste iki gün oldu sadece suan hic bir degisiklik yok. Aksine yine sivilcelerim cikti adet belirtisi olarak gördügümHayirlisi Allahtan baklaim cok fazla ümitlenmemeye .
Geçmiş olsun canm.allah nidaha yasatmasın.sebebi bellimi araştırıldı mı yani.bende 1 kez küryaj oldum
Bu mutluluğun sonunda çok dah mutlu haber alırsın canım benim en iyisi senin gibi olmak bizde becerebilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?