Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Hoşbuldum canım teşekkür ediyorum, inşallahh gelir bakalım Allah büyüktür

Slogan bomba valla

İnşallahh yaa hepimizin gölüne göre versin Allahım

eşime akşam ''o bebiş bu göbişe gircek arkidişşşşşşş '' dedim güle güle öldü
hayırdır askım şevke mi geldin bebek aşkınaa dedi bana

kızlar ben beta hgc değerimi ölçtürdüm.Geçen hafta pazar günü 157 iken bugün öğlen 3227 çıktı.Aradan 6 gün geçti normalmidir bu ya çok endişeleniyorum :18:

kızlar ben beta hgc değerimi ölçtürdüm.Geçen hafta pazar günü 157 iken bugün öğlen 3227 çıktı.Aradan 6 gün geçti normalmidir bu ya çok endişeleniyorum :18:

aşk gülü takviminde ne yakışmış :)

değerine göre 5. haftadasın yani normal.

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim tatlım Evet tabloda normal gözüküyor ama 36 saatte 2 katına çıkması gerekiyor ben ona kafayı taktım
Zaten doktorada gıtmedım 6 haftalık olunca gıderim diye düşünüyordum.

Gecen ay 31. Günde oldum cnm.
İdrarım bazen koyu bazen acık.
Yumurtlama belirtilerini takip ettim 22. Günde catladı tahminim tabi..
Test cıkmaz daha alıp yaparsam moral bozukluğu olucak şimdi

Son düzenleme:
Anladım canım inş sorun yoktur ya :26: sencede çok artmışmı değerım

canım bu şekilde arttığı içn üzülmen gereken birşey yok ki,bildiğim kadarıyla az artış olması olumsuz yani kimisinin işte 20 30 50 gibi gibi falan artıyor onlar kimyasal gebelik oluyormuş.. bir de mol gebelik diye birşey var onlarda birden 10binlerde falan oluyormuş değer boş gebelik yani.. şuan neden üzülüyorsun ki? benim de 17den 131 e artı değerim 3 günde. ben o şekilde artmış diye hastane içinde göbek atacaktım nerdeyse

Canlarım adet düzensizliğine hayıt tohumu iyi gelir bütün hormonları düzenler cünkü.netten arsstrın ama bunu kullanırken bebek calışması yapmayın

Ay canım saolasın yüreğime su serptınn.İnş cumaya randevu aldım.6 haftayı doldurmus oluyor o zaman kalp atışlarını duyar gelırım ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…