Hoşbuldum canım teşekkür ediyorum, inşallahh gelir bakalım Allah büyüktür
Slogan bomba valla
İnşallahh yaa hepimizin gölüne göre versin Allahım
eşime akşam ''o bebiş bu göbişe gircek arkidişşşşşşş '' dedim güle güle öldü
hayırdır askım şevke mi geldin bebek aşkınaa dedi bana
hahahah güzel demişsin ama
kızlar ben beta hgc değerimi ölçtürdüm.Geçen hafta pazar günü 157 iken bugün öğlen 3227 çıktı.Aradan 6 gün geçti normalmidir bu ya çok endişeleniyorum :18:
Gayet normal canım stres yapma :)
kızlar ben beta hgc değerimi ölçtürdüm.Geçen hafta pazar günü 157 iken bugün öğlen 3227 çıktı.Aradan 6 gün geçti normalmidir bu ya çok endişeleniyorum :18:
Ama canım sanki iki katından fazla artmış gibi:26:
aşk gülü takviminde ne yakışmış :)
değerine göre 5. haftadasın yani normal.
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000
ikiz olmasın yoksa
Kız tabş artacak daha fazla da artabilirdi gayet normal artması daha güzel
Merve yaa senin kaç çıkmıştı kese göründüğünde
canım kese göründüğü gün kan tahlili yapmadı doktor.. hesaplara göre 8000lerde falandı tabiki eğer 2 katı şeklinde arttıysa
Gecen ay 31. Günde oldum cnm.Canım sen 30 günde bir oluyormuşsun. Onu bilmiyordum. Geç döllenme olduğunu nerden biliyorsun? O hiç belli olmaz canım.
senin yerinde olsam yarın sabah bi test yapardım..zaten kalmış 4 gün. Benim 3 gün kala çıkmıştı.
idrarda koyulaşma varmı renginde?
Anladım canım inş sorun yoktur ya :26: sencede çok artmışmı değerım
Canlarım adet düzensizliğine hayıt tohumu iyi gelir bütün hormonları düzenler cünkü.netten arsstrın ama bunu kullanırken bebek calışması yapmayınBeklentiyi fazla yuksek tutmazsak hayal kirikligimizda cok fazla olmaz..
Ama yine de ufakta olsa bi umit tasimaliyiz icimizde..
İnsaAllah bu ay tutmustur canim..
Adet duzensizligine ney iyi gelir bilmiyorum malesef.
Ama insaAllah insaAllah bu ay bebegin sana tutunmustur..
canım bu şekilde arttığı içn üzülmen gereken birşey yok ki,bildiğim kadarıyla az artış olması olumsuz yani kimisinin işte 20 30 50 gibi gibi falan artıyor onlar kimyasal gebelik oluyormuş.. bir de mol gebelik diye birşey var onlarda birden 10binlerde falan oluyormuş değer boş gebelik yani.. şuan neden üzülüyorsun ki? benim de 17den 131 e artı değerim 3 günde. ben o şekilde artmış diye hastane içinde göbek atacaktım nerdeyse
Konyadayim tatlim ve tip fakültesinde calisiyorum canim..sen hangi sehirdesin
Ay canım saolasın yüreğime su serptınn.İnş cumaya randevu aldım.6 haftayı doldurmus oluyor o zaman kalp atışlarını duyar gelırım ınşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?