Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

kizlar bu arada kamuran arkadasimiz ozel demisken sormak istedim..

ozelde kan tahlili yaptirmak ne kadar tutar?

benim tasindigim mahallenin saglik ocagi cok uzak bana bende yakinda olan ozele giderim belki dedim gerekirse ama acaba kaca yapiliyor hic bi fikrim yok

cok mu ucuk fiyatlar :44:

bat ve yasini soylemen yeterli

Canim benimde haberim yok malesef :44:

Canim idrarda koku mu demek istedin anlamadim? Onu yazan baska bir arkadasti ben degil

Cok sukur canim gecmisi okudum ancak bitti

evet canım artık çoğaldık iyice sayfalar oku oku bitmiyor

ben 25e yaptırdım canım :44:

evet canım artık çoğaldık iyice sayfalar oku oku bitmiyor

ben 25e yaptırdım canım :44:

Oyle canim Hmm o zaman i civarlardadir heralde :44:

Haftaya insaAllah yakin arkadaslarimla gorusecegiz okullar tatile onlarda kimisi kursta kimisi cocugunla simdi tatil olunca gorusebilicez insaAllah benim icinde bu haftanin hemen gecmesine yardimci olacak bu gorusmeler insaAllah

inşallah canım sana da değişiklik olur ne güzel beni de görümcem kayınvalidem falan çağırıyorlar görümcem özledik gelsene diyor, kv gel buraya ben sana bakarım diyor ama ben eşimi bırakıp gidemiyorum

kan testı fıyatı okadar bahalı degıl ben 3 ay once yaptırmıstım ozelde 10 tlye bakmıslardı gebelık varmı dıye sızın ordada hemen hemen aynı fıyattır

Bi hafta sonu gidip gelsen de olur belki hem degisiklik olur sanada :) Ama herifimi birakamam diyosan o baska

canım gidersem 1 hafta 10 gün kalmam lazım taa 10 saatlik yol çünkü e adamı da işteyken bile özlüyorum 10 gün de çok fazla

iyi akşamlar herkese

bugünden cumanın dualarını okudum listedeki isimlerin hepsini tek tek okuyup gönül hayırlısıyla hamile olmanız ve muratlarınızın olması için dua ettim

Listeria canım ankarada mükemmel bi doktr var o da benm doktorum :-D çarşamba gideceğim inş. AHMET ERDEM

Evet canım inş sorun olmaz sağlıklı hamılelıkler geçiririz inşş

kızlar benim göğüslerim çok çok ağrıyor günlerdir. anne olanlar bilir sanki içi süt dolu da emecek bebek yok gibi
hamileyim falan demeye çalışmıyorum ama regl olmazsam kesinlikle doktora görünmem lazım. o derece. bu neyin belirtisi olabilir?yani hangi hastalığın? gerçi alakası var mı bilmiyorum ama geçen ay doktora gittim iyice bir kontrol etti beni, yolladı. bi de sık sık başım ağrıyor

Canım hani rüyamda pozitif di ya gerçektede olur diye :)))
50 tl canım burada istanbul yani
iyi akşamlar herkese

bugünden cumanın dualarını okudum listedeki isimlerin hepsini tek tek okuyup gönül hayırlısıyla hamile olmanız ve muratlarınızın olması için dua ettim
Allah razı olsun canım inşalah rabbim kabul eder
Canım sende sarı akıntı oluyor mu? Ben sürekli çamaşır değiştiriyorum. Sürekli sarı akıntı geliyor. Koku falan yok ama sarı akıntı hep var.

Benimde böyle parça parça koyu kıvamlı benim bata 8 gün var

Canım sende sarı akıntı oluyor mu? Ben sürekli çamaşır değiştiriyorum. Sürekli sarı akıntı geliyor. Koku falan yok ama sarı akıntı hep var.

Evet canım sürekli sarı akıntı var.Kokusuz. Kasıklarda hafif ağrı var.Şişkinlik oluyor birde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…