Bilinc altina yerlestirmisin canim o yuzden ruyalarina giriyor ama Allahtan dilegimiz ruyalarinin gercek olmasi insaAllah :)
Komsum polyana olmak zorundayiz bu konuda birazcik :) MasAllah canim toparlamisin kendini boyle devam insaAllah :)
Canim belirtiler hakkinda bi fikrim yok arastirmalarima gore bir kimsi zaten psikolojik acidan beyine giden sinyaller sonucu olusuyormus cunku ilk 4 hafza bebek kan dolasiminda bile olmadigi icin belirti olmasi pekte mumkun degilmis amma ve lakin insaAllah anlattiklarin bebegin isaretidir canim ornegin ben hic bir sey hiss etmiyorum :)
Canım bazen öyle de olabiliyor ama söle düşünüyorum bebek istemiyoken neden yoktu belirtiler bem hiç kasgıımn ağrıdığını bilmezdim mesela.bebek olmasa bile belliki içerde bişeyler oluyo cnm :44: Mesela kuzenim sık sık wcye gidiyodu göğüsleri acıodu hamileymiş.yani belirtiler hakikaten bebekten oluyo genelde..
bat ve yasini soylemen yeterli
Canim benimde haberim yok malesef :44:
Canim idrarda koku mu demek istedin anlamadim? Onu yazan baska bir arkadasti ben degil
Cok sukur canim gecmisi okudum ancak bitti
kizlar bu arada kamuran arkadasimiz ozel demisken sormak istedim..
ozelde kan tahlili yaptirmak ne kadar tutar?
benim tasindigim mahallenin saglik ocagi cok uzak bana bende yakinda olan ozele giderim belki dedim gerekirse ama acaba kaca yapiliyor hic bi fikrim yok
cok mu ucuk fiyatlar :44:
Bilinc altina yerlestirmisin canim o yuzden ruyalarina giriyor ama Allahtan dilegimiz ruyalarinin gercek olmasi insaAllah :)
Komsum polyana olmak zorundayiz bu konuda birazcik :) MasAllah canim toparlamisin kendini boyle devam insaAllah :)
Canim belirtiler hakkinda bi fikrim yok arastirmalarima gore bir kimsi zaten psikolojik acidan beyine giden sinyaller sonucu olusuyormus cunku ilk 4 hafza bebek kan dolasiminda bile olmadigi icin belirti olmasi pekte mumkun degilmis amma ve lakin insaAllah anlattiklarin bebegin isaretidir canim ornegin ben hic bir sey hiss etmiyorum :)
Canım bazen öyle de olabiliyor ama söle düşünüyorum bebek istemiyoken neden yoktu belirtiler bem hiç kasgıımn ağrıdığını bilmezdim mesela.bebek olmasa bile belliki içerde bişeyler oluyo cnm :44: Mesela kuzenim sık sık wcye gidiyodu göğüsleri acıodu hamileymiş.yani belirtiler hakikaten bebekten oluyo genelde..
Gecen ay benim de kasik agrim olmustu ama hamile degildimKisiden kisiye degisiyor demek canim
evet canım artık çoğaldık iyice sayfalar oku oku bitmiyor
ben 25e yaptırdım canım :44:
demek istiyorum ki bu belirtiler hamile olmasak bile içerde bişeyler oluyo anlamına gelmekte cnm tabili belirtiler kişiden kişiye değişir ve belirtimiz var diye kesin hamileyiz anlamına gelmez.hiç belirtiler olmadan da hamile klanlar var nitekim...Gecen ay benim de kasik agrim olmustu ama hamile degildimKisiden kisiye degisiyor demek canim
Oyle canimHmm o zaman i civarlardadir heralde :44:
Haftaya insaAllah yakin arkadaslarimla gorusecegiz okullar tatile onlarda kimisi kursta kimisi cocugunla simdi tatil olunca gorusebilicez insaAllah benim icinde bu haftanin hemen gecmesine yardimci olacak bu gorusmeler insaAllah
Canim güzel haberlerini bekliyoruz insaAllah dualarimiz seninle :)
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah..
Moralin nasil?
En azindan belkide test yapip negatif sonucu görmemen iyi olmustur öyle degil mi?
Allahim bekletmeden versin insaAllah..
Bu ay da denemedigin seyler denersin insaAllah olacak..
Listede güncelleyecegim seni canim..
sağol canım test yapıp negatifi görmüştüm zaten ama yine de bi umut vardı içimde artık kesinlikle yok şu belirti bu belirti demiyecem..moralim sabah bozuktu ama yıpratmadım kendimi bugün misafirliğe gitmiştik orası iyi geldi iyiyim çook şükür..ama bu ay adet bitsin dr gidecem muayene olacam kafam rahat olsun diye.....
bat ve yasini soylemen yeterli
bat 20 şubat yaş 26 canım
Canim güzel haberlerini bekliyoruz insaAllah dualarimiz seninle :)
Rabbim hayirlisini nasip etsin insaAllah..
Moralin nasil?
En azindan belkide test yapip negatif sonucu görmemen iyi olmustur öyle degil mi?
Allahim bekletmeden versin insaAllah..
Bu ay da denemedigin seyler denersin insaAllah olacak..
Listede güncelleyecegim seni canim..
sağol canım test yapıp negatifi görmüştüm zaten ama yine de bi umut vardı içimde artık kesinlikle yok şu belirti bu belirti demiyecem..moralim sabah bozuktu ama yıpratmadım kendimi bugün misafirliğe gitmiştik orası iyi geldi iyiyim çook şükür..ama bu ay adet bitsin dr gidecem muayene olacam kafam rahat olsun diye.....
Git canim tabi kontrolden zarar gelmez dedigin gibi icin rahat olur en azindan bende bu ay olmazsa ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum hayirlisi insaAllah moralini yuksek tutmaya calis elbette uzuluyoruz ama kul olusumuz burada gosteriyor kendini cunku gercekten yapabilecegimiz hic bir sey yok sadece dua edip bekliyoruz iste..
inşallah canım sana da değişiklik olur ne güzelbeni de görümcem kayınvalidem falan çağırıyorlar görümcem özledik gelsene diyor, kv gel buraya ben sana bakarım diyor ama ben eşimi bırakıp gidemiyorum
Bi hafta sonu gidip gelsen de olur belki hem degisiklik olur sanada :) Ama herifimi birakamam diyosan o baska
demek istiyorum ki bu belirtiler hamile olmasak bile içerde bişeyler oluyo anlamına gelmekte cnm tabili belirtiler kişiden kişiye değişir ve belirtimiz var diye kesin hamileyiz anlamına gelmez.hiç belirtiler olmadan da hamile klanlar var nitekim...
Aynen oyle canim hakkimizda hayirlisi olsun insaAllah :)
kizlar bu arada kamuran arkadasimiz ozel demisken sormak istedim..
benim tasindigim mahallenin saglik ocagi cok uzak bana bende yakinda olan ozele giderim belki dedim gerekirse ama acaba kaca yapiliyor hic bi fikrim yok
Bi hafta sonu gidip gelsen de olur belki hem degisiklik olur sanada :) Ama herifimi birakamam diyosan o baska
Burada bi kadın doğum doktoru olsa ne iyi olurdu.. Cevap verirdi sorularımıza..
Geçen pazardan bugüne neredeyse bir hafta oluyor canım. Tabloya göre de normal gözüküyor..
Ben de bugün özelde değerime baktırıp baktırmamak arasında kaldım. Sonra da baktırmamaya karar verdim.
Baktırsaydım seninle kıyaslama yapardık çünkü hamileliğimiz aşağı yukarı aynı.. Ama bence artmasından korkma. Öyle abartı bi artış yok tabloya göre:)
iyi akşamlar herkese
bugünden cumanın dualarını okudum listedeki isimlerin hepsini tek tek okuyup gönül hayırlısıyla hamile olmanız ve muratlarınızın olması için dua ettim
Evet canım inş sorun olmaz sağlıklı hamılelıkler geçiririz inşş
Canım hani rüyamda pozitif di ya gerçektede olur diye :)))Canim test yapmisin ama erken oldugunu sende biliyosun o yzuden beklemeye devam
Canim nasilsin? Bence bunu detayli bir arastirin. Farkli bir islemde yapilabilir? Esine yardimci olmanda da bir sakinca gorecegini sanmiyorum doktorlarin
Hamd olsun canim.. Senin bebis nasil hersey yolundami? Tamam canim gondericem insaAllah.
Amiiin insaAllah :)
Amin canim insaAllah
Canim hoa geldin :) Mervemiz aciklamis sana benim bilgim yok zaten ama mervenin dediklerine gore gercekten endiselenmeni gerektiren bir durum yok insaAllah canim
50 tl canım burada istanbul yanikizlar bu arada kamuran arkadasimiz ozel demisken sormak istedim..
Allah razı olsun canım inşalah rabbim kabul ederiyi akşamlar herkese
bugünden cumanın dualarını okudum listedeki isimlerin hepsini tek tek okuyup gönül hayırlısıyla hamile olmanız ve muratlarınızın olması için dua ettim
Canım sende sarı akıntı oluyor mu? Ben sürekli çamaşır değiştiriyorum. Sürekli sarı akıntı geliyor. Koku falan yok ama sarı akıntı hep var.
Canım sende sarı akıntı oluyor mu? Ben sürekli çamaşır değiştiriyorum. Sürekli sarı akıntı geliyor. Koku falan yok ama sarı akıntı hep var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?