Canim hic bi fikrim yok gercektengünaydın kızlar, bat son 6 kaldı ama bu sabah baya yoğun koyu sarı akıntım oldu, acaba idrar yolları iltihabım falan mı var ya
ayrıca dayanamıycam sanırım pazartesi günü kan tahlili yaptırcam.
günaydın kızlargüzel bir haftasonu olsun
cümleten günaydın :)
Günaydın hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum herkese
ben de herkese harika bir haftasonu diliyorum
teşekkür ederim canım sağol iyiyim, son hız devam ediyorum çalışmalara
sen nasılsın? senden de iyi haberler bekliyoruz
bir hafta çok sık giremeyeceğim buraya. kardeşim geldi Karabük'ten onunla ilgileneceğim. hepiniz çok iyi bakın kendinize. arada gelirim yine meraktan
çok sağol canımm iyiyim şükür sen nasılsın. İnşallah cnım. ilk gebeliğim hüsranla sonuçlandığı için çok korkuyorum. Rabbime emanet başka kime güveneyim. darısı tez zamanda sizlere inşallah
Sensizaşk dan haberi olan varmı kızlar bugun kontrolü vardı
Bende kendimi ümitlendirmemekteyim her gece rüyamda pozitif gebelik testi görüyorum okadar üzülüyorum ki sonra toparlanıyorum biliyoum bu ayda olmadı bu iş
Ahh o sabırsızlık yokmuyu bende de hat hafhada
Günaydın kızlar .. Bugün sebepsiz bi mutluluk var .. şükürler olsun rabbime .. karamsarligimi attim. Henüz adetim gelmedi ama mutsuz değilim. Cok şükür vucudum tepki veriyor..dun aksama test yaptim negatifti. Gelmemis kirmizidan umit kesilmez. sloganim bu bu ay olmazsa bile önümüzdeki aylara nasip. Polyana oldum resmen Rabbimin dilediği zaman olacağına iman ediyorum.
hosbuldum efulim.. reglime 4 gun var.bacaklarim cok agriyo,gaz desen aldi basini gitti,kasiklarim patlicak sanki ..benim bu ay bikac gun gec yumrtlama oldu acaba diyorum 19 ocakta dollendiyse erken gebelik testinde ne zaman cikar?? bana bi akil verin kizlardan da yardim bekliyorum.kafam karisti. bnim cunku.
kızlar benıde yazın lısteye yas 25 adet tarıhım 12.01.2014 daha adeıme 10 gun kala sanlı adet olucakmısım gıbı hıssetmeye basladım ara ara sancı hıssetım sankı kırmızılar gelıcek gıbıydı ama gelmedı daha 7 gun var gelmesıne ıns hamısımdır cok merak edıyorum bu ayın sonu gelmez bana psıkolojım bozuldu sureklı dusunuyorum acaba hamılemıyım dıye ruyalarımıza gırıyo esımle benım off cok merak ıcerısındeyım ara ara sancı hıssetıyorum cok az rabbım fazla beklemeden hamile kalırız arkadaslar
herkese merhaba arkadaslar,
ben de 2 düşükten sonra artık sağlıklı bir gebelik ve bebiş istiyorum
SAT 5 ocak ,BAT 2 şubat... daha 8 gün var nasıl sabredicem hiç bilmiyorum bian önce test yapmak istiyorummm...
Canım öncelikle Allahıma hep hayırlı ve sağlıklı bir bebeğim olsun diye dua ediyorum:) erkek çocuklarını çok seviyorum ama kızım olsa da seveceğim elbette. Erkek çocuğu hem ben rüyamda gördüm hem de annem gördü:) o yüzden hislerim hep bu yönde. Ama kızım olacağını öğrenirsem bana çok güzel bi sürpriz olacak:) kızlar çok bilmiş oluyor:) babasına bilmişliği yapar ben de tek kalmam :))))
Efulim bende de hiçbir belirti yoktu canım. Hatta sivilcelerim çıkmıştı. Adet olucam diyordum ama olmadım:) belirti desen daha yeni baş dönmeleri başladı. Bide ağrılar başladı aynı adet olacakmış gibi. Yani belirtilerim yeni başladı . Senin bat ne zamandı?
selam kızlar listeye benide ekler misiniz ?
Canim insaAllah bebistendir diyelim :)Benim idrarda tortular var koku var.karnımda hep bir ağrı var 2 gündür.
Canim sen nasilsinListeye ekliycek ya efulim ondan sorayim dedim :) hosgeldin aramiza insallah hepimiz bebegimize kavusuruz sende fazla kafana takmamaya calis canim insallah bebisin seninledir
PCyi acinca hemen ekliycemlisteye beni de eklerseniz sevinirim kızlarr:)
SAT:5 ocak
BAT:2 subat
Hadi bakalim insaAllah degerin yukselir guzel haberlerini bekliyoruz :)Merhaba hanımlar nasılsınız?
Benim BAT'ım yarın... 22 sinde yani BAT ıma 4 gün kala dayanamayıp kan verdimdeğer 3,21 çıkmıştı...
Yükselsin diye umutla bekliyorum.... Yarın inşallah regl olmam bana dua edin
Hadi hayirlisi canim saglikli sihatli olsunda onemli olan o :) Bir haftam var bata canim :/
Suan telden baglaniyorum Pcyi acinca listeyi guncelleyecegim
Canim insaAllah bebistendir diyelim :)
Canim sen nasilsin
PCyi acinca hemen ekliycem
Hadi bakalim insaAllah degerin yukselir guzel haberlerini bekliyoruz :)
benim doktorum kalp atışlarını 3 aylıkken dinletmişti her doktor farklı uygulama mı yapıyor bilemiyorum
İnşallahhhh canım inşallahhyok ya bende merak ediyorum sensizaşk ı allahım inşallah kese görünmüştür
Bilinc altina yerlestirmisin canim o yuzden ruyalarina giriyor ama Allahtan dilegimiz ruyalarinin gercek olmasi insaAllah :)
Komsum polyana olmak zorundayiz bu konuda birazcik :) MasAllah canim toparlamisin kendini boyle devam insaAllah :)
Canim belirtiler hakkinda bi fikrim yok arastirmalarima gore bir kimsi zaten psikolojik acidan beyine giden sinyaller sonucu olusuyormus cunku ilk 4 hafza bebek kan dolasiminda bile olmadigi icin belirti olmasi pekte mumkun degilmis amma ve lakin insaAllah anlattiklarin bebegin isaretidir canim ornegin ben hic bir sey hiss etmiyorum :)
Canim suan telefondan yazdigim icin listeyi guncelleyecicem ama pcyi acinca eklerim tamam mi unutursam mutlaka hatirlat luten hos geldin aramiza
Canim batlarimiz yakin beklemek cok zor ama elden ne gelir.. Test yapmak icin henuz cok erken canim en azindan onumuzde ki hafta sonunu bekle derim sana.. InsaAllah guzel haberlerle gelirsin :)
Canim insaAllah iyi bir doktor bulursun neden memnun degilsinKizlar ne guzel her gun yeni arkadaslarimizda ekleniyo bize... ankarada oturuyorum ve doktorumdan memnun degilim ankarada doktor onerecek arkadaslarimiz var mi acaba
selam herkese
evet cnm aşılama oldum 2.günüm
ondan pek dısarı cıkmıyom bolbol yatıyom
Hadi hayirlisi canim saglikli sihatli olsunda onemli olan o :) Bir haftam var bata canim :/
Suan telden baglaniyorum Pcyi acinca listeyi guncelleyecegim
Canim insaAllah bebistendir diyelim :)
Canim sen nasilsin
PCyi acinca hemen ekliycem
Hadi bakalim insaAllah degerin yukselir guzel haberlerini bekliyoruz :)
Canim insaAllah iyi bir doktor bulursun neden memnun degilsinAnkarada olmadigim icin yardimci olamiycam
Selam canim nasilsin
InsaAllah bebegin tutunmustur sana :)
Ay canım saolasın yüreğime su serptınn.İnş cumaya randevu aldım.6 haftayı doldurmus oluyor o zaman kalp atışlarını duyar gelırım ınşallah
Canim hic bi fikrim yok gercektenAkinti konusunda zaten cok bilgisizim. Insaallah pazartesi guzel haberlerle gelirsin :)
Tesekkurler arkadaslar
Iyisiniz insaAllah hepiniz?
InsaAllah canim bende bir hafta daha beklemek zorundayim bakalim sonuc ne olacak hayirlisi olsun :)
Olsun canim kardesinle hasret gider ne guzel ozlemisinizdir bir birinizi :)
Elbette canim o aciyi bir kez yasayan icin cok daha farkli dusuncelere kapiliyordur ama Allahin izniyle bu sefer bebegini kucagina alacaksin insaAllah :)
8 gün var canım
İnşallah canım rabbim ol der ve olurrrr
oooo hayatta kabul etmez benim kocammm
Hamd olsun canim.. Senin bebis nasil hersey yolundami? Tamam canim gondericem insaAllah.İyim cnm sen nasilsin iyimisin olur cnm banada yollarsin insaAllah bende dua ederim
Amiiin insaAllah :)9 gun var reglıme ıns bu ay sevınçlı bır heberde bız alırız:)isteyen herkese ayıpsız agmansız versın rabbım:)
Amin canim insaAllahHoşbuldum canım teşekkür ediyorum, inşallahh gelir bakalım Allah büyüktür
Slogan bomba valla
İnşallahh yaa hepimizin gölüne göre versin Allahım
kızlar ben beta hgc değerimi ölçtürdüm.Geçen hafta pazar günü 157 iken bugün öğlen 3227 çıktı.Aradan 6 gün geçti normalmidir bu ya çok endişeleniyorum :18:
bat ve yasini soylemen yeterlio listeye gırmek ıstıoruummm :)
Canim benimde haberim yok malesef :44:Sensizaşk dan haberi olan varmı kızlar bugun kontrolü vardı
Canim idrarda koku mu demek istedin anlamadim? Onu yazan baska bir arkadasti ben degilefuli idrar da tortu derken neyı kastettın yada nasıl anladıgını sorabılırmıyım
inşallah canım :)
iyiyiz çok şükürsen nasılsın
bat ve yasini soylemen yeterli
Canim benimde haberim yok malesef :44:
Canim idrarda koku mu demek istedin anlamadim? Onu yazan baska bir arkadasti ben degil
Cok sukur canim gecmisi okudum ancak bitti
kızlar ben beta hgc değerimi ölçtürdüm.Geçen hafta pazar günü 157 iken bugün öğlen 3227 çıktı.Aradan 6 gün geçti normalmidir bu ya çok endişeleniyorum :18:
bat ve yasini soylemen yeterli
Canim benimde haberim yok malesef :44:
Canim idrarda koku mu demek istedin anlamadim? Onu yazan baska bir arkadasti ben degil
İdrarda tortu yazan benim kızlar idrarında beyaz küçük tanecikler oluyo arkadaşlar bilir kuzenimde görümcemde idrar testi yaparken kabtaki idrarın içinde farketmişti ikisi de hamile şuan
sımdı tekrar baktım evt baskası yazmıs offf bu beklemek umuıtlenmek ne kadar zormus rabbım kolaylık versın bızlere
Hadi hayirlisi canim insaAllah seninde bebegin tutunmustur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?