Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

günaydın kızlar, bat son 6 kaldı ama bu sabah baya yoğun koyu sarı akıntım oldu, acaba idrar yolları iltihabım falan mı var ya
ayrıca dayanamıycam sanırım pazartesi günü kan tahlili yaptırcam.
Canim hic bi fikrim yok gercekten Akinti konusunda zaten cok bilgisizim. Insaallah pazartesi guzel haberlerle gelirsin :)
günaydın kızlar güzel bir haftasonu olsun

cümleten günaydın :)

Günaydın hayırlı ve güzel bir haftasonu diliyorum herkese

ben de herkese harika bir haftasonu diliyorum

Tesekkurler arkadaslar
Iyisiniz insaAllah hepiniz?

InsaAllah canim bende bir hafta daha beklemek zorundayim bakalim sonuc ne olacak hayirlisi olsun :)
Olsun canim kardesinle hasret gider ne guzel ozlemisinizdir bir birinizi :)

Elbette canim o aciyi bir kez yasayan icin cok daha farkli dusuncelere kapiliyordur ama Allahin izniyle bu sefer bebegini kucagina alacaksin insaAllah :)

Bende kendimi ümitlendirmemekteyim her gece rüyamda pozitif gebelik testi görüyorum okadar üzülüyorum ki sonra toparlanıyorum biliyoum bu ayda olmadı bu iş

Ahh o sabırsızlık yokmuyu bende de hat hafhada

Bilinc altina yerlestirmisin canim o yuzden ruyalarina giriyor ama Allahtan dilegimiz ruyalarinin gercek olmasi insaAllah :)

Komsum polyana olmak zorundayiz bu konuda birazcik :) MasAllah canim toparlamisin kendini boyle devam insaAllah :)

Canim belirtiler hakkinda bi fikrim yok arastirmalarima gore bir kimsi zaten psikolojik acidan beyine giden sinyaller sonucu olusuyormus cunku ilk 4 hafza bebek kan dolasiminda bile olmadigi icin belirti olmasi pekte mumkun degilmis amma ve lakin insaAllah anlattiklarin bebegin isaretidir canim ornegin ben hic bir sey hiss etmiyorum :)

Canim suan telefondan yazdigim icin listeyi guncelleyecicem ama pcyi acinca eklerim tamam mi unutursam mutlaka hatirlat luten hos geldin aramiza

Canim batlarimiz yakin beklemek cok zor ama elden ne gelir.. Test yapmak icin henuz cok erken canim en azindan onumuzde ki hafta sonunu bekle derim sana.. InsaAllah guzel haberlerle gelirsin :)

kızlar erken gebelık belırtılerıyle ılgılı bı fıkrınız varmı bende son 7 gun kaldı bat cok merak edıyorum gecelerı ruyalarımıza gırer oldu esımle benım sankı kendımı siskn hissedıyorum bayadır adet olucakmısım gıbı gelıyor hamiş bayanlar fıkrı olan varmı

Hadi hayirlisi canim saglikli sihatli olsunda onemli olan o :) Bir haftam var bata canim :/
selam kızlar listeye benide ekler misiniz ?

Suan telden baglaniyorum Pcyi acinca listeyi guncelleyecegim
Benim idrarda tortular var koku var.karnımda hep bir ağrı var 2 gündür.
Canim insaAllah bebistendir diyelim :)
Listeye ekliycek ya efulim ondan sorayim dedim :) hosgeldin aramiza insallah hepimiz bebegimize kavusuruz sende fazla kafana takmamaya calis canim insallah bebisin seninledir
Canim sen nasilsin
listeye beni de eklerseniz sevinirim kızlarr:)

SAT:5 ocak
BAT:2 subat
PCyi acinca hemen ekliycem
Hadi bakalim insaAllah degerin yukselir guzel haberlerini bekliyoruz :)

tamam tatlımmm

yok ya bende merak ediyorum sensizaşk ı allahım inşallah kese görünmüştür
İnşallahhhh canım inşallahh

İnşallah canımm gün azaldıkça geriliyo insan

Kizlar ne guzel her gun yeni arkadaslarimizda ekleniyo bize... ankarada oturuyorum ve doktorumdan memnun degilim ankarada doktor onerecek arkadaslarimiz var mi acaba
Canim insaAllah iyi bir doktor bulursun neden memnun degilsin Ankarada olmadigim icin yardimci olamiycam

Selam canim nasilsin
evet cnm aşılama oldum 2.günüm
ondan pek dısarı cıkmıyom bolbol yatıyom

InsaAllah bebegin tutunmustur sana :)

efuli idrar da tortu derken neyı kastettın yada nasıl anladıgını sorabılırmıyım

Ay canım saolasın yüreğime su serptınn.İnş cumaya randevu aldım.6 haftayı doldurmus oluyor o zaman kalp atışlarını duyar gelırım ınşallah

inşallah canım :)

iyiyiz çok şükür sen nasılsın

8 gün var canım

İnşallah canım rabbim ol der ve olurrrr

Canim test yapmisin ama erken oldugunu sende biliyosun o yzuden beklemeye devam

oooo hayatta kabul etmez benim kocammm

Canim nasilsin? Bence bunu detayli bir arastirin. Farkli bir islemde yapilabilir? Esine yardimci olmanda da bir sakinca gorecegini sanmiyorum doktorlarin
İyim cnm sen nasilsin iyimisin olur cnm banada yollarsin insaAllah bende dua ederim
Hamd olsun canim.. Senin bebis nasil hersey yolundami? Tamam canim gondericem insaAllah.
9 gun var reglıme ıns bu ay sevınçlı bır heberde bız alırız:)isteyen herkese ayıpsız agmansız versın rabbım:)
Amiiin insaAllah :)
Hoşbuldum canım teşekkür ediyorum, inşallahh gelir bakalım Allah büyüktür

Slogan bomba valla

İnşallahh yaa hepimizin gölüne göre versin Allahım
Amin canim insaAllah
kızlar ben beta hgc değerimi ölçtürdüm.Geçen hafta pazar günü 157 iken bugün öğlen 3227 çıktı.Aradan 6 gün geçti normalmidir bu ya çok endişeleniyorum :18:

Canim hoa geldin :) Mervemiz aciklamis sana benim bilgim yok zaten ama mervenin dediklerine gore gercekten endiselenmeni gerektiren bir durum yok insaAllah canim

o listeye gırmek ıstıoruummm :)
bat ve yasini soylemen yeterli
Sensizaşk dan haberi olan varmı kızlar bugun kontrolü vardı
Canim benimde haberim yok malesef :44:
efuli idrar da tortu derken neyı kastettın yada nasıl anladıgını sorabılırmıyım
Canim idrarda koku mu demek istedin anlamadim? Onu yazan baska bir arkadasti ben degil
inşallah canım :)

iyiyiz çok şükür sen nasılsın

Cok sukur canim gecmisi okudum ancak bitti

bat ve yasini soylemen yeterli

Canim benimde haberim yok malesef :44:

Canim idrarda koku mu demek istedin anlamadim? Onu yazan baska bir arkadasti ben degil

Cok sukur canim gecmisi okudum ancak bitti

sımdı tekrar baktım evt baskası yazmıs offf bu beklemek umuıtlenmek ne kadar zormus rabbım kolaylık versın bızlere

kızlar ben beta hgc değerimi ölçtürdüm.Geçen hafta pazar günü 157 iken bugün öğlen 3227 çıktı.Aradan 6 gün geçti normalmidir bu ya çok endişeleniyorum :18:

Burada bi kadın doğum doktoru olsa ne iyi olurdu.. Cevap verirdi sorularımıza..
Geçen pazardan bugüne neredeyse bir hafta oluyor canım. Tabloya göre de normal gözüküyor..
Ben de bugün özelde değerime baktırıp baktırmamak arasında kaldım. Sonra da baktırmamaya karar verdim.
Baktırsaydım seninle kıyaslama yapardık çünkü hamileliğimiz aşağı yukarı aynı.. Ama bence artmasından korkma. Öyle abartı bi artış yok tabloya göre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…