Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Ah be canım kesin değilmiş ben ne kadar üzüldüm rabbimden umut kesilmez inşallah bebişin seninle

Canım allah kabul etsin bende hergün çekiyorum inşallah kabul olur dualarımız

canım seni üzdüğüm için özür dilerim aslında hani rahat olun gibilerinden yazmıştım çok stres yapmayın diye :) inşallah güzel haberler vericem size biraz zaman geçsin de :) şuraya bak benim sıkıntımda ben seni teselli ediyorum :)

Kutsal ask ve mrvdmrl arkadasim cook tesekkur ediyorum size .. umarım dogru gunde baslama yapiyorumdur.. en elverisli gun bugun mu yani ?
Bence öyle hadi vakit kaybetme :) inşallah tutar canım

Ya yokken bile merak ettim direk yazınca yanlış algılamışım inşallah değerlerin de bebişinde iyi rabbimin izniyle canım benim sen beni düşünme =))

Anladım canım sağolasın :) sende durumlar nedir?

bende yeni katıldım kadınlar kulubünnee uzun zamandırr ziyaretcii olarak okuordum artık bende üyeyimm.)) bende 2014 de Rabbimin izniyle bebek isteyenler kervanındayımm ins RABBİM ARATTIRMADAN HERKESE HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN İNS

aranızda kan pıltılasması problemi yasayan varmı ve bole olup bebegini kucagına alan?

Hoşgeldin inşallah. Rabbim dualarını kabul etsin mucizeni göndersin

Dün baya koyu kahve bi akıntım olmuş iç çamaşırımda gördüm bugun de regl ağrım vardı ama şuan geçti canım

Okumuştum dün bakarken teyit ediyim dedim :)Hadi hayırlısı ümitlendirmek gibi olmasın ama bende de olmuştu 3-4 gün öncesinden inşallah senin de yerleşme kanamasıdır

hoşgeldin dularına içten bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

Selam canlar ancak pc'yi acabildim nasilsiniz?

Allah razı olsunn cumlemizz icinn AMİNNNNNNN İNS
memleketler neresi buarada

Senin ki nasıl dı ardından regl ağrısı gibi oldumu canım

canım ilk vc de senin dediğin gibi kahve ama sadece peçeteye geldi o zaman anlamadım ben ne olduğunu .. sonra 1 -2 saat sonra da yine peçeteye kan geldi temiz kan 1 damla bile değildir . Ağrım olmadı benim ağrım reglle birlikte başlar .. AMA regl öncesi belirtilerin hepsini yaşadım. yerleşme kanamasını görmeseydim aklıma bile gelmezdi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…