Ah be canım kesin değilmiş ben ne kadar üzüldüm rabbimden umut kesilmez inşallah bebişin seninle
Canım allah kabul etsin bende hergün çekiyorum inşallah kabul olur dualarımız
Bence öyle hadi vakit kaybetme :) inşallah tutar canımKutsal ask ve mrvdmrl arkadasim cook tesekkur ediyorum size .. umarım dogru gunde baslama yapiyorumdur.. en elverisli gun bugun mu yani ?
canım seni üzdüğüm için özür dilerim aslında hani rahat olun gibilerinden yazmıştım çok stres yapmayın diye :) inşallah güzel haberler vericem size biraz zaman geçsin de :) şuraya bak benim sıkıntımda ben seni teselli ediyorum :)
Bence öyle hadi vakit kaybetme :) inşallah tutar canım
Ya yokken bile merak ettim direk yazınca yanlış algılamışım inşallah değerlerin de bebişinde iyi rabbimin izniyle canım benim sen beni düşünme =))
Benim bata 5 gün kaldı bi değişiklik yok beklemedeyiz canımAnladım canım sağolasın :) sende durumlar nedir?
Hamdolsun sen nasılsın canımslm kızlarr nasılsınızz..
Benim bata 5 gün kaldı bi değişiklik yok beklemedeyiz canım
Hamdolsun sen nasılsın canım
Yerleşme kanamasına benzer bir kanama oldu mu bu zamnlarda olabilir
bende yeni katıldım kadınlar kulubünnee uzun zamandırr ziyaretcii olarak okuordum artık bende üyeyimm.)) bende 2014 de Rabbimin izniyle bebek isteyenler kervanındayımm ins RABBİM ARATTIRMADAN HERKESE HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN İNS
Dün baya koyu kahve bi akıntım olmuş iç çamaşırımda gördüm bugun de regl ağrım vardı ama şuan geçti canım
bende yeni katıldım kadınlar kulubünnee uzun zamandırr ziyaretcii olarak okuordum artık bende üyeyimm.)) bende 2014 de Rabbimin izniyle bebek isteyenler kervanındayımm ins RABBİM ARATTIRMADAN HERKESE HAYIRLI ZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR NASİP EYLESİN İNS
Okumuştum dün bakarken teyit ediyim dedim :)Hadi hayırlısı ümitlendirmek gibi olmasın ama bende de olmuştu 3-4 gün öncesinden inşallah senin de yerleşme kanamasıdır
Selam canlar ancak pc'yi acabildim nasilsiniz?
Senin ki nasıl dı ardından regl ağrısı gibi oldumu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?