Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İnşallah canım yerleşme kanamasıdır. Ama sen yine de çok kaptırma kendini, olmazsa da birlikte diğer ay çalışmalarına geçeriz. Ne de olsa batdaşız

İnşallah canım yerleşme kanamasıdır. Ama sen yine de çok kaptırma kendini, olmazsa da birlikte diğer ay çalışmalarına geçeriz. Ne de olsa batdaşız
Aynen canım regl 3. Günü gitcem ben doktora canım ben kötüsüne hazırlıyım da kendimi olursa süpriz olsun canımm

Aynen canım regl 3. Günü gitcem ben doktora canım ben kötüsüne hazırlıyım da kendimi olursa süpriz olsun canımm

Bende salı günü gidicem. Regl 3. günü. Artık doktor kontrolünde devam edicez. Kontroller sonrası hızlandıralım biraz zaman kaybetmeyelim dedi. Bakıcaz artık ne hızda gelecek

kızlar nasılsınız? bugun dısarda işlerim vardi. giremedim. var mı yeni hamişler? tarcından haber var mı?

gecti canım.geris allahıma kaldı...tevkküldeyım yanı....senın az kalmıs
Aynen canım rabbim ol derse olur demezse yapcak bişey yok ilka bi gün nasip edecek die düşünüyorum
28 gün canım senin?
Bir de ne zamandır korunmuyorsunuz?

31 gün döngüm canım
7. Denemem senin ?
Ben bu ay ilk yumurta takibimi yaptırdım sen ilk mi gidicen doktora

31 gün döngüm canım
7. Denemem senin ?
Ben bu ay ilk yumurta takibimi yaptırdım sen ilk mi gidicen doktora[/QUOTE]

Ben 1 yıldır korunmuyorum.
Doktora 11. ay gittim. Kontrollerimi yaptı. Testlerimi yaptım gösterdim.
Bu ay gidecektim, gidemedim. Şubata kaldı işte..

Git canım bende bu ay gittim yumurta takibi yaptı pko çıktı sol yumurtalığımda 1 yumurtam gelişti bakalım bu ay olmazsa ne deneyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…