Belirti var mi hic? Beklicek misin gününe kadar?
Regl ağrım var akıntım var yumurtaöın çatlamasından 7 gün geçti çok erken daha
Haklisin canim ya hayirlisi olsun bakalim.
5 gün kala olmazdı bir gün önceden kahve leke gelirdi dün gelen regl biterken artık kahve rengi gelir ya öyle bilmiyorum ümitlenmek istemiyorum
Ahh canım lütfennnn allahım eşim de sen şom ağızlısın diyo kızıyor
Anladım canım çok saoll
Aynen canım regl 3. Günü gitcem ben doktora canım ben kötüsüne hazırlıyım da kendimi olursa süpriz olsun canımmİnşallah canım yerleşme kanamasıdır. Ama sen yine de çok kaptırma kendini, olmazsa da birlikte diğer ay çalışmalarına geçeriz. Ne de olsa batdaşız
En az 4 gün daha bekleyelim canım
Aynen canım regl 3. Günü gitcem ben doktora canım ben kötüsüne hazırlıyım da kendimi olursa süpriz olsun canımm
değerim 7,98 çıktı:26::26:
Bende salı günü gidicem. Regl 3. günü. Artık doktor kontrolünde devam edicez. Kontroller sonrası hızlandıralım biraz zaman kaybetmeyelim dedi. Bakıcaz artık ne hızda gelecek
Benim 5 gün yumurtlama günün geçti mi canım senin
Beraber ilerlemiş olucaz döngün kaç gün canım
inşallah ben hepinize dua ediyorum
gecti canım.geris allahıma kaldı...tevkküldeyım yanı....senın az kalmıs
canım yumurtlama günün ne zamandı benim ya dün ya da evelki gündü . gerisi Allahın izniyle olursa
bata 4 gün kala düşük değer çıkması normal sonradan artacaktır inşallah..
berremmmm tebrik ederim canımmmm. insallah yükselir degerin. o karnının şiştiğini görmeyi öyle çok istiyorum ki
bır hafta gectı canım,haklısın ya nasıp artık...elimizden geleni yaptık allah verirse olur
Aynen canım rabbim ol derse olur demezse yapcak bişey yok ilka bi gün nasip edecek die düşünüyorumgecti canım.geris allahıma kaldı...tevkküldeyım yanı....senın az kalmıs
28 gün canım senin?
Bir de ne zamandır korunmuyorsunuz?
31 gün döngüm canım
7. Denemem senin ?
Ben bu ay ilk yumurta takibimi yaptırdım sen ilk mi gidicen doktora
Ben 1 yıldır korunmuyorum.
Doktora 11. ay gittim. Kontrollerimi yaptı. Testlerimi yaptım gösterdim.
Bu ay gidecektim, gidemedim. Şubata kaldı işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?