Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Kızlar aranızda ankarada olupta aşılama yaptıracak olan var mı? Hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz

Slm arkadaslar adetimi 5 gün gecti doktora gittim bu gün kan tahlilim 12, 5 cikti çok düşük cuma tekrar gidicem kan tahlili icin doktor beklicez dedi ama galiba kimyasal gebelik yasiyorum

Hayırlısı olsun canım hakkımıza..
Aynen canım hakkımızda hayırlısı
Slm arkadaslar adetimi 5 gün gecti doktora gittim bu gün kan tahlilim 12, 5 cikti çok düşük cuma tekrar gidicem kan tahlili icin doktor beklicez dedi ama galiba kimyasal gebelik yasiyorum

Canım allahdan ümit kesilmez inşallahh yükselir değerin

Haklısın canım düşünmeden olmuyor ama düşününce de bir şey değişmeyecek ki.. Bir de bu yolu dene .. De ki bu ay beklemicem inşallah olacak canım 7 ay o kadar da uzun bir zaman değil ama kendini strese soktuğun için bir ömür gibi geliyor..

Aynen cnm bizim beklememezle gün saymamaızla olacak iş değil .. Allah onun doğacağı günü daha sen doğmadan yazdı .. Allaha sığınalım hayırlısını en güzelini versin bizlere...

Kızlar aranızda ankarada olupta aşılama yaptıracak olan var mı? Hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz

Ben biliyorummm.benm doktrumun kardeşi.ahmet erdem ve mehmet erdem hiiiç başka doktora gitme kesinlikle....ben ahmet erdeme gidiyorum hatta yarında gideceğim..bana dua ediceksin hep...git bence

Yok cnm kesin teşhis konulmadı doktora da gitmiyorum Rabbime emanet ettim kendimi ve bebeğimi :))) Allaha şükür kanama falan yok inşallah da olmayacak..

Canım biliyorsun işte stresin ne denli etkili olduğunu elinden geldiği kadar umursamamaya çalış.. Farklı şeylere odaklan göreceksin tam amann hayırlsı diyebildiğin an olacak inşallah:)

Korkma canım araştırma da fazla.. Ben ne araştırsam ertesi gün onu yaşadım .. haşa Allahın işine karışılır mı ne zamn hayırlıysa o zamn nasip edecek hepimize inşallah. çok bilmek iyi değil..Mesala doktor benimle birlikte bir bayana daha dedi dış gebelik olabilir diye ama kadın gayet mutluydu ne olduğunu bimiyordu çünkü :) E şimdi ikimizinki de değil dış gebelik .. Ama o kadın kontrol gününe kadar stressiz mutlu mesut yaşadı bense ağlamaktan şiştim :) Şimdi bilmek mi iyi bilmemek mi ?

kızlar nasılsınız? bugun dısarda işlerim vardi. giremedim. var mı yeni hamişler? tarcından haber var mı?

nerdesin canım yaa seni merak ettim tüm gün herşey yolunda değil mi gebelik testi yaptın mı tekrar ya da kan testine ne zaman gideceksin bir daha?

Son düzenleme:
selam hanımlar topik çok durgun nasılsınız inşallah güzel haberlerle şenlendirirsiniz

ben bugün tesbih çektim yine sizleri aklımdan geçirdim inşallah kabul eder Rabbim

batlarınızı göremiyorum yakın batlar hangileri durumlar nedir?

Son düzenleme:
Ah be canım kesin değilmiş ben ne kadar üzüldüm rabbimden umut kesilmez inşallah bebişin seninle

Canım allah kabul etsin bende hergün çekiyorum inşallah kabul olur dualarımız

Iyi aksamlar arkadaslar. Biri yardimci olabilir mi ya da birkaciniz ? Ozel durumum biteli 4 gün oluyor yani 12. Gün bugun. Ve ilk defa gordum bu akintiyi. Yumurta aki gibi bayagi geldi parmagima taharetlenirken afedersiniz. Ve dün aksam sag kasigimdan duramadim. Adetim yeni bitmesine ragmen tutup meraktan baby time ile gebelik testi yaptim sirf o markayı elimden cıkarmak icin. Agri cok siddetliydi dun. Sonra uyudum tabi gece oldu. Az once akinti parmagima geldikten sonra yine basladi sag kasigimda agri. Simdi benim ne zaman calismada bulunmam lazim sadece bu bilgiyi baz alirsak. Bugün uygun gun mu ilk defa gordum boyle bu kadar parmagima gelecek kadar akintiyi. Hep camasirimda gorurdum bu kez boyle ele gelince sasirdim. Insallah guzel haberlerle burdan vririm sonucu 3-4 hafta sonra

Bu akşamdan itibaren başla çalışmaya 2 günde bir sanırım yumurtlama günün olduğundan akıntı ve ağrı

bence bugün de dene 2 gün sonra da.. ben gün aşırı denemeyle hamile kaldım açıkcası..

Kutsal ask ve mrvdmrl arkadasim cook tesekkur ediyorum size .. umarım dogru gunde baslama yapiyorumdur.. en elverisli gun bugun mu yani ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…