- 14 Ocak 2013
- 183
- 7
- 33
Git canım bende bu ay gittim yumurta takibi yaptı pko çıktı sol yumurtalığımda 1 yumurtam gelişti bakalım bu ay olmazsa ne deneyecek
Aynen canım hakkımızda hayırlısıHayırlısı olsun canım hakkımıza..
Slm arkadaslar adetimi 5 gün gecti doktora gittim bu gün kan tahlilim 12, 5 cikti çok düşük cuma tekrar gidicem kan tahlili icin doktor beklicez dedi ama galiba kimyasal gebelik yasiyorum
Canım allahdan ümit kesilmez inşallahh yükselir değerin
Inşaallah canim
arkadaşım ne güzel yazmışsın doğruda yazmışsın ama ben 7 aydır bebek bekleyen biri olarak düşünmeden edemiyorum...eğer düşünmeyen varsa aklından silebilen varsa helal olsun gerçekten..
ama olmuyor kafamı dağıtamıyorum her bir tarafı orada..
bu şekilde olması zor onuda biliyorum ama elde değilll
canım benim ne güzel yazmışsın sonuna kadar katlıyrum sanaa..ALLAH IM HAYIRLISI NEYSE ONU NASİP ETSİN. bende bu ay 2 aydır yaptığımı yapmamaya karar verdim arkadaşlarımla konuştum onar da rahatlattı hemn olmaz öle benim de 3 . ayda 6. ayda oldu vs. kdiyenler oldu.. kötü bişe getirme sakın dediler..diyeceğim sana çoook katılıyorum bende de hiç adet öncesi blirti olmazdı bi kaç yüzümde sivilce çıkardı başka hiçbişey olmazdı 2 aydır adetten önce karın ağrısı baş ağrısı sık idrar bunlar olıyor sonradan adet oluyorum.dedim kendi kendime çok kre ghamilelik belirtisi okudum hep o yüzen böle oldu kafaya taktım çünki herhalde hamileyim dedim durduum sonunda üzülen ben oldum..şimdi bu ay daha rahat olacam nasl olsa kendimi parçalasam da RABBİM bu ay olmayacak diyecekse olmayacak bol bol duaa başka çare yookk...
c
Kızlar aranızda ankarada olupta aşılama yaptıracak olan var mı? Hangi hastane hangi doktora gidiyosunuz
Canın peki ne durumdasın kanamayla mı attın canım üzülme sakın hakkaten insan ona bak buna offf bunalıyo insan
Rabbim gönlümüzde ki muradı versin
Mesela bu ayda regl olucam o kadar iyi biliyorum ki ama halaaaa olabilir mi diye didikliyorum kendimi arkadaşlarım 2 şer tane bende yok nasip değilmiş çünkü kendimi yediğim için olmuyo
çok üzüldüm canımhepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Rabbim en kısa zamanda gönderecektir yine müjdeni ben buna inanıyorum..
inşallah cnm bende Rabbime güveniyorum doktorların ne dediği umrumda bile değil ve bu şekilde kendimi daha iyi hissediyorum:)
çok gecmiş olsun aynen söylediklerine katılıyorum
bende evlendigimde bebek bakmaktan korkuyordum doguramam diyordum
kendimi hazır hisedince diyordum şimdi 2 yıl oldu evledigim
oluruna biraktık ne zamn olursa diye inşllah allah verir ama şimdide olmazmı korkusu sardı
neden bilmiyom demek ki stress sarıyo okudukca araştırdıkca bunu anladım:18:
kızlar nasılsınız? bugun dısarda işlerim vardi. giremedim. var mı yeni hamişler? tarcından haber var mı?
Ah be canım kesin değilmiş ben ne kadar üzüldüm rabbimden umut kesilmez inşallah bebişin seninleYok cnm kesin teşhis konulmadı doktora da gitmiyorum Rabbime emanet ettim kendimi ve bebeğimi :))) Allaha şükür kanama falan yok inşallah da olmayacak..
Canım biliyorsun işte stresin ne denli etkili olduğunu elinden geldiği kadar umursamamaya çalış.. Farklı şeylere odaklan göreceksin tam amann hayırlsı diyebildiğin an olacak inşallah:)
selam hanımlar topik çok durgun nasılsınız inşallah güzel haberlerle şenlendirirsiniz
ben bugün tesbih çektim yine sizleri aklımdan geçirdim inşallah kabul eder Rabbim
batlarınızı göremiyorum yakın batlar hangileri durumlar nedir?
Iyi aksamlar arkadaslar. Biri yardimci olabilir mi ya da birkaciniz ? Ozel durumum biteli 4 gün oluyor yani 12. Gün bugun. Ve ilk defa gordum bu akintiyi. Yumurta aki gibi bayagi geldi parmagima taharetlenirken afedersiniz. Ve dün aksam sag kasigimdan duramadim. Adetim yeni bitmesine ragmen tutup meraktan baby time ile gebelik testi yaptim sirf o markayı elimden cıkarmak icin. Agri cok siddetliydi dun. Sonra uyudum tabi gece oldu. Az once akinti parmagima geldikten sonra yine basladi sag kasigimda agri. Simdi benim ne zaman calismada bulunmam lazim sadece bu bilgiyi baz alirsak. Bugün uygun gun mu ilk defa gordum boyle bu kadar parmagima gelecek kadar akintiyi. Hep camasirimda gorurdum bu kez boyle ele gelince sasirdim. Insallah guzel haberlerle burdan vririm sonucu 3-4 hafta sonra
Iyi aksamlar arkadaslar. Biri yardimci olabilir mi ya da birkaciniz ? Ozel durumum biteli 4 gün oluyor yani 12. Gün bugun. Ve ilk defa gordum bu akintiyi. Yumurta aki gibi bayagi geldi parmagima taharetlenirken afedersiniz. Ve dün aksam sag kasigimdan duramadim. Adetim yeni bitmesine ragmen tutup meraktan baby time ile gebelik testi yaptim sirf o markayı elimden cıkarmak icin. Agri cok siddetliydi dun. Sonra uyudum tabi gece oldu. Az once akinti parmagima geldikten sonra yine basladi sag kasigimda agri. Simdi benim ne zaman calismada bulunmam lazim sadece bu bilgiyi baz alirsak. Bugün uygun gun mu ilk defa gordum boyle bu kadar parmagima gelecek kadar akintiyi. Hep camasirimda gorurdum bu kez boyle ele gelince sasirdim. Insallah guzel haberlerle burdan vririm sonucu 3-4 hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?