hanımlar adet öncesi hamilelik belirtisi olan var mı bel ağrısı
hoşbuldum canım.. bir gelişme yok :/ kesemi görmüştüm şimdi de 4 ünde gideceğim kalp atımı için :) umarım hayırlı haberlerle gelirim yine.. nasıl olduğuma gelince pek de iyi sayılmam :/ pazardan beri bulantılar başladı fena halde.. hem de geçmiyor hiç sabah akşam sürekli bulanıyor. hele bugün 1 paket çubuk krakerle 1 ekşi elma yiyebildim bütün gün.. akşam da zar zor yemek yapıyorum kokulara dayanamıyorum. tarhana çorbası yaptım o biraz bastırdı midemi yiyebildim şükür ama şimdi yine devam bulantı.. ben bunları çekerim sorun değil ama umarım bebeğim etkilenmez.. bolca meyve depolattım eve bakalım yemek yiyemezsem onlarla beslenicem :/
sen nasılsın :)
şimdi hamile misiniz
evet canım karından ultrasonla gördüm 4+6 yada 5+0dı öyle bişey işte
Edebiyat öğrtmeniyim ben.sen?
hoşbuldum canım.. bir gelişme yok :/ kesemi görmüştüm şimdi de 4 ünde gideceğim kalp atımı için :) umarım hayırlı haberlerle gelirim yine.. nasıl olduğuma gelince pek de iyi sayılmam :/ pazardan beri bulantılar başladı fena halde.. hem de geçmiyor hiç sabah akşam sürekli bulanıyor. hele bugün 1 paket çubuk krakerle 1 ekşi elma yiyebildim bütün gün.. akşam da zar zor yemek yapıyorum kokulara dayanamıyorum. tarhana çorbası yaptım o biraz bastırdı midemi yiyebildim şükür ama şimdi yine devam bulantı.. ben bunları çekerim sorun değil ama umarım bebeğim etkilenmez.. bolca meyve depolattım eve bakalım yemek yiyemezsem onlarla beslenicem :/
canım ben de surekli kusuyordum. doktorum bebek ilk 3 ay senden beslenmez ama zararlı şeylerden etkilenir dedi. vitamin verdi ilk 4 ay aç oldugum için. düzenli yemeye başlayınca vitamini kesti. vitamin de olsa ilaç karsıtı bir doktordu
masallah canım. ben de ingilizce. bu arada iyi tatiller naneciğim
aaa tatlımm hamilee misinn sennnn???
Cookk sevindimmm canımmmmmm
hayırlı uğurlu olsunn canıımmmmmm ...
Darısı basımızaaaaaaaaaaaaa
canım ya Allah dayanma gücü versin sabahları daha öncede dediğim gibi öğürtüyle kus mide özsuyunu o seni rahatlatır
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
amin canım çok sağol.. kusamıyorum ki öylekusabilsem bile geçer mi hiç emin değilim vallahi
bi de biryerde hamileliğin mide rahatsızlıklarını tetiklediğini okumuştum.. benim gastriritim var daha önce de demiştim.. düğünümden önce de böyleydim 1.5 ay hiçbirşey yiyemedim.. doğru dürüst beslenemiyordum 8-9 kilo verdim hatta o dönemde.. düşünüyorum bir de belki de yine o zamanki gibi gastritim tetiklenmiş olabilir.. :/
3 aya kadar sürebilir mervecim yapacak bir şey yok malesef benimde ilk bebişte böyleydi. bebek için katlanacaksın neler yapabilirsin az az ve sık beslenmen mide bulantını nispeten azaltacaktır. güzel kokulu şeyler yanında bulundur zor durumda kaldıgında işe yarıyorlar. denemedim ama zencefil çayı bulantıya birebirmiş uzmanların görüşü. ah bi de unutulmazların unutulmaz leblebi. beyaz sarı her türlü. mide özsuyunu emerek mideni rahatlatacak. aslında mideyi boş bırakmadıgın sürece bulantı seni çok kasmiyor ama sorun şu ki yemek yiyemiyorsun herşey sana kokuyor ama bi şekilde kendini zorlayıp yediğinde bir bakıyorsun ki mide bulantın geçmiş. işin sırrı az az ve sık sık beslenmede ama uygulamak zor.
evet hamileyim :)) çok sağol canım darısı hepinizin başına
amin canım çok sağol.. kusamıyorum ki öylekusabilsem bile geçer mi hiç emin değilim vallahi
bi de biryerde hamileliğin mide rahatsızlıklarını tetiklediğini okumuştum.. benim gastriritim var daha önce de demiştim.. düğünümden önce de böyleydim 1.5 ay hiçbirşey yiyemedim.. doğru dürüst beslenemiyordum 8-9 kilo verdim hatta o dönemde.. düşünüyorum bir de belki de yine o zamanki gibi gastritim tetiklenmiş olabilir.. :/
amin amin çok sağol.. Allah hepinize nasip etsin.
3 aya kadar sürebilir mervecim yapacak bir şey yok malesef benimde ilk bebişte böyleydi. bebek için katlanacaksın neler yapabilirsin az az ve sık beslenmen mide bulantını nispeten azaltacaktır. güzel kokulu şeyler yanında bulundur zor durumda kaldıgında işe yarıyorlar. denemedim ama zencefil çayı bulantıya birebirmiş uzmanların görüşü. ah bi de unutulmazların unutulmaz leblebi. beyaz sarı her türlü. mide özsuyunu emerek mideni rahatlatacak. aslında mideyi boş bırakmadıgın sürece bulantı seni çok kasmiyor ama sorun şu ki yemek yiyemiyorsun herşey sana kokuyor ama bi şekilde kendini zorlayıp yediğinde bir bakıyorsun ki mide bulantın geçmiş. işin sırrı az az ve sık sık beslenmede ama uygulamak zor.
tatlım sen normal yolla mı gebe kaldın?asılama ile mi?
Bize tavsiyelerin neler?fikirleerin önemli bnm iiçinnnn
normal yoldan kaldım canım zaten 4.5 aylık evliyiz :)
hamile kalmadan önceki aylarda herşeyi denedim, ovülasyon testidir, eşime keçiboynuzu kürüdür, kendimi incirle cevizle beslemelerdir, bacak dikmeler şunlar bunlar herşeyi yaptım. ama tabi bunları yaparken kafamı çok takıyordum hamileliğe o yüzden olmadı malesef.. hamile kaldığım ayda ise adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiden başka birşeye özen göstermedim, sadece eşimle olmanın tadına vararak geçirdim zamanımı :)) sonra da geldi bebişimiz işte.. vakti gelmiş demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?