Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım ben de surekli kusuyordum. doktorum bebek ilk 3 ay senden beslenmez ama zararlı şeylerden etkilenir dedi. vitamin verdi ilk 4 ay aç oldugum için. düzenli yemeye başlayınca vitamini kesti. vitamin de olsa ilaç karsıtı bir doktordu

aaa tatlımm hamilee misinn sennnn???
Cookk sevindimmm canımmmmmm
hayırlı uğurlu olsunn canıımmmmmm ...
Darısı basımızaaaaaaaaaaaaa

canım ya Allah dayanma gücü versin sabahları daha öncede dediğim gibi öğürtüyle kus mide özsuyunu o seni rahatlatır

Son düzenleme:

anladım canım.. gittiğimde ben de belirteceğim pek birşey yiyemediğimi.. belki bana da vitamin falan verir.. bebeğimin bu durumdan etkilenmeyeceğini öğrendiğime sevindim :) çok sağol

aaa tatlımm hamilee misinn sennnn???
Cookk sevindimmm canımmmmmm
hayırlı uğurlu olsunn canıımmmmmm ...
Darısı basımızaaaaaaaaaaaaa

evet hamileyim :)) çok sağol canım darısı hepinizin başına

canım ya Allah dayanma gücü versin sabahları daha öncede dediğim gibi öğürtüyle kus mide özsuyunu o seni rahatlatır

amin canım çok sağol.. kusamıyorum ki öyle kusabilsem bile geçer mi hiç emin değilim vallahi
bi de biryerde hamileliğin mide rahatsızlıklarını tetiklediğini okumuştum.. benim gastriritim var daha önce de demiştim.. düğünümden önce de böyleydim 1.5 ay hiçbirşey yiyemedim.. doğru dürüst beslenemiyordum 8-9 kilo verdim hatta o dönemde.. düşünüyorum bir de belki de yine o zamanki gibi gastritim tetiklenmiş olabilir.. :/

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla

amin amin çok sağol.. Allah hepinize nasip etsin.

tatlım sen normal yolla mı gebe kaldın?asılama ile mi?
Bize tavsiyelerin neler?fikirleerin önemli bnm iiçinnnn

evet malesef katlanıcam :) eşim de diyor zorlama kendini daha kötü olursun diye.. aslında çucuk kraker yesem sürekli o zaman bulanmıyor.. sabahtan akşama kadar her dk da kraker yenemz ki zencefil çayını da içmiycem tarcıncım :/ adet söktürücü etkisi olduğu için dozu çok önemliymiş düşük riski oluşturabiliyormuş ama ben yine de içmem, Allah korusun bebeğime birşey olur sonra bunun acısına vicdan azabına katlanamam, bulantıya katlanırım daha iyi :)

tatlım sen normal yolla mı gebe kaldın?asılama ile mi?
Bize tavsiyelerin neler?fikirleerin önemli bnm iiçinnnn

normal yoldan kaldım canım zaten 4.5 aylık evliyiz :)
hamile kalmadan önceki aylarda herşeyi denedim, ovülasyon testidir, eşime keçiboynuzu kürüdür, kendimi incirle cevizle beslemelerdir, bacak dikmeler şunlar bunlar herşeyi yaptım. ama tabi bunları yaparken kafamı çok takıyordum hamileliğe o yüzden olmadı malesef.. hamile kaldığım ayda ise adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiden başka birşeye özen göstermedim, sadece eşimle olmanın tadına vararak geçirdim zamanımı :)) sonra da geldi bebişimiz işte.. vakti gelmiş demek ki

tatlisimm benim bebegin hayırlı ugurlu olsun tekrar
insallah sağsalim kucağına alırsın

darısı bizlere,sen taze gelinmişsin ki hem yaw

benden bir tavsiye de yumurtlama haftasını takip etmek ve olacağına inanmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…