Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

İyi geceler kızlaar...

iyi geceler canım

ayy bendee anne oluyorum şükürler olsun bun doktora gttim 4haftalık falan dedi kan degerim 4452 falan cokk heycanlıyım sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum 3hafta sonra

maaşallah canım Allah tamamina erdirsin. bize de dua et bu mutlulugu yasamayi nasip etsin Rabbim

Allah'ım bizlerede hayırlısından bebekler nasip et ..
yarabbi bizleri bu sevgiden mahrum etmee ...

ayy bendee anne oluyorum şükürler olsun bun doktora gttim 4haftalık falan dedi kan degerim 4452 falan cokk heycanlıyım sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum 3hafta sonra

hayırlı olsun :) aramıza hoşgeldin

kızlar adetim 5 gün geçti en son pazartesi günü idrar testi yaptım negatifti regl olcakmışım gibi de gelmiyor moralim çok bozuk gidip kan testi yaptırsam onda da negatif çıkar diye korkuyorum

kızlar adetim 5 gün geçti en son pazartesi günü idrar testi yaptım negatifti regl olcakmışım gibi de gelmiyor moralim çok bozuk gidip kan testi yaptırsam onda da negatif çıkar diye korkuyorum

5 gün geciktiyse kanda çıkar büyük ihtimal

Allah bağışlasın sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirir sağlıla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…