İyi geceler kızlaar...
ayy bendee anne oluyorum şükürler olsunbun doktora gttim 4haftalık falan dedi kan degerim 4452 falan cokk heycanlıyım sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum 3hafta sonra
Tebrik ederim cnnmm hayirli ugurlu olsunn Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallahh:)
iyi geceler canım
maaşallah canım Allah tamamina erdirsin. bize de dua et bu mutlulugu yasamayi nasip etsin Rabbim
Amiiiiinnn insallahAllah'ım bizlerede hayırlısından bebekler nasip et ..
yarabbi bizleri bu sevgiden mahrum etmee ...
Allah'ım bizlerede hayırlısından bebekler nasip et ..
yarabbi bizleri bu sevgiden mahrum etmee ...
amiiiinnn canım Rabbim evlat hasretiyle imtihan etmesin hic kimseyi
Aynen cnm benim de 4 gun var ve gunler gecmiyor
ayy bendee anne oluyorum şükürler olsunbun doktora gttim 4haftalık falan dedi kan degerim 4452 falan cokk heycanlıyım sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum 3hafta sonra
canım inş hamileyizdir
İnsallahh cnm:)) gerci bnm bu ay pek umudum yok ama kirmizilari gorene kadar beklemek bile heyecanli:)
kızlar adetim 5 gün geçti en son pazartesi günü idrar testi yaptım negatifti regl olcakmışım gibi de gelmiyor moralim çok bozuk gidip kan testi yaptırsam onda da negatif çıkar diye korkuyorum
bebeğim gell artıkk annemmmmm
Allah bağışlasın sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirir sağlıla kucağına alırsın inşallah
Gelir annesi gelirr stres yapma :)
2 tane kurtajim var cnmyani kurtaj olmayip bekleseydim dusecekti ama kese buyuk oldugu icin zor olacagini soyledi dr bende korktum benimkiler bos gebelikti cnm yani kese var embriyo yok maalesef
cnm cevap vermek istemezsin anlarım boş gebelik teşhisi konduğunda kaç haftalıktı kese kaç mm di ve kan değerlerin nasıldı . benim de böyle bir ihtimal var ondan soruyorum hatırlıyosan paylaşırsan sevinirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?