tatlisimm benim bebegin hayırlı ugurlu olsun tekrar
insallah sağsalim kucağına alırsın
darısı bizlere,sen taze gelinmişsin ki hem yaw
Kan pihtilasmasi problemi evet bnde var cnm ama maalesef henuz bebeim yok
ins bizede nasip edecek güzel mevlam.. birsey sormak istiorumm düsügün oldumu hic bu sebebden? benm iki düsügüm var
sağol canım amin inşallah
taze gelinim tabi , uzatmalı ilişkimizi sonunda evlilikle sonuçlandırdık
Allah uzun soluklu,huzurlu,musmutlu ömür versin cnm bebişinizlee
İyi geceler kızlaar...
Kan pihtilasmasi problemi evet bnde var cnm ama maalesef henuz bebeim yok
ins bizede nasip edecek güzel mevlam.. birsey sormak istiorumm düsügün oldumu hic bu sebebden? benm iki düsügüm var
2 tane kurtajim var cnmyani kurtaj olmayip bekleseydim dusecekti ama kese buyuk oldugu icin zor olacagini soyledi dr bende korktum benimkiler bos gebelikti cnm yani kese var embriyo yok maalesef
Slm kizlar, sayfanin basinda ki bat tarihlerini gösteren kismi 2 gündür göremiyorum. Bu sorun benden mi kaynakli, yoksa benim gibi göremeyenler de var mi? Hergün oradaki hamile sayisini sayip, arttikca umutlaniyordum.
Hayir cnm listeyi yapab arkadasimiz takipte zorlandigi icin kaldirdi ama bi duzenleme yapicaz insallah bakalim:)
Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere
Merhaba hanımlar,nasılsınız?
Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı
bence guzel olur. hatta kapali bir grup yapsak herkes oraya katilsa daha güzel olur gibiKızlar isteyenler facebook dan arkadaş olalım :)
kızlaaaar hayırlı aksamlaaarrr
nete giremiyorum mlum yarı tatildeyiz kayınvalidemlerdeyiz net yok şuan başka yerden giriyorum bu tatilde pek giremeyeceğe benziyorum ama dualarımdasınızz
bugun bebişimin minik kalbinin atışını gördüm rabbime şükürler olsun...
Allahım size de nasip etsin kardesşerim....
Hayir cnm listeyi yapab arkadasimiz takipte zorlandigi icin kaldirdi ama bi duzenleme yapicaz insallah bakalim:)[/QUOT
İyi aksamlar kızlar..
yarın bat günüm benim.
bugün öğlen pembemsi akıntı geldi adet baslangıcı diye düşündüm ama suan kahverengimsi ve adet kanaması gibi değil. Su gibi ve cok cok az gelmiş peceteye silik silik ggeliyo.simdi yarın idrar testi yapsam cıkar mı?
yerelşme kanaması bu mu ?
Bu arada dun sabah test yaptıgımda negatifti ?::
Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere
Merhaba hanımlar,nasılsınız?
Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı
iyi geceler canımavatarındaki bebeğe bayıldım çok tatlııı
Kızlar akıntım var
agrım var
basımda agrıyor migrenim tuttu gecen gün
bende üsüyorum
bata bugunu saymazsam 4gün var
benden haberler bukadar
Bende cok sevdimmmm allah bizlere boyle bi bidik nasip etsin insallah
ayy bendee anne oluyorum şükürler olsunbun doktora gttim 4haftalık falan dedi kan degerim 4452 falan cokk heycanlıyım sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum 3hafta sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?