Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

tatlisimm benim bebegin hayırlı ugurlu olsun tekrar
insallah sağsalim kucağına alırsın

darısı bizlere,sen taze gelinmişsin ki hem yaw

sağol canım amin inşallah
taze gelinim tabi , uzatmalı ilişkimizi sonunda evlilikle sonuçlandırdık

Slm kizlar, sayfanin basinda ki bat tarihlerini gösteren kismi 2 gündür göremiyorum. Bu sorun benden mi kaynakli, yoksa benim gibi göremeyenler de var mi? Hergün oradaki hamile sayisini sayip, arttikca umutlaniyordum.

Slm kizlar, sayfanin basinda ki bat tarihlerini gösteren kismi 2 gündür göremiyorum. Bu sorun benden mi kaynakli, yoksa benim gibi göremeyenler de var mi? Hergün oradaki hamile sayisini sayip, arttikca umutlaniyordum.

Hayir cnm listeyi yapab arkadasimiz takipte zorlandigi icin kaldirdi ama bi duzenleme yapicaz insallah bakalim:)

Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere

canim cok uzuldum Allah sabirlar versin ama teslimiyet icinde oldugunu görüyorum Allah sabrinin mukafatini versin inşaallah

Merhaba hanımlar,nasılsınız?

Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı

maaşallah canım Allah tamamina erdirsin. bizlere de dua et olur mu

Kızlar isteyenler facebook dan arkadaş olalım :)
bence guzel olur. hatta kapali bir grup yapsak herkes oraya katilsa daha güzel olur gibi

oyy oy maaşallah yerim onun minicim kalbini saglikla kucagi a aldigin gunleri de duyariz inşaallah canimm

Uzuntulu haber vermek.iatemezdim ama hanimlar bebgimi kayip ettim insaAllah sizin bebialeriniz size tutunur ve isteyen herkeze sag saglim nasip etsin neyse gorusuruz aeo allahtan gelen herseye hamdi senalar olsun hepinizi cok sewiyorum gorusmek uzere

canım cok üzüldüm gercekten ne desek boş tek cümlem RABBİM HEPİMİZE SAGLIKLI VE HAYIRLI BEBEKLER NASİP EYLER İNŞ

Kızlar akıntım var
agrım var
basımda agrıyor migrenim tuttu gecen gün
bende üsüyorum
bata bugunu saymazsam 4gün var
benden haberler bukadar

Merhaba hanımlar,nasılsınız?

Müjdeeee ; bende hamişler kervanındayım artık
2 gün gecikti BATım ;dün kan verdim ve değer 90,83 çıktı

tebriklerrrr canım rabbim kucagına almayı nasip eylesin
baya gebişlerimiz arttı masallah masallah tütütüt

ayy bendee anne oluyorum şükürler olsun bun doktora gttim 4haftalık falan dedi kan degerim 4452 falan cokk heycanlıyım sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum 3hafta sonra

ayy bendee anne oluyorum şükürler olsun bun doktora gttim 4haftalık falan dedi kan degerim 4452 falan cokk heycanlıyım sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum 3hafta sonra

Tebrik ederim cnnmm hayirli ugurlu olsunn Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallahh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…