Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Tarçıncım benim oglum mayısın 2sinde 2yasında olacak inş
ben 24yasındayım
ve amin diyorum inş hamileyimdir
canım ben aslında oglum yanlız kaldıgından istiyorum bir tane daha cünkü bulundugum yerde eşimin teyzesinin oglu var ama sürekli kapılarına gitmek rahatsız etmeyi sevmiyorum
baska arkadası yok ablamın cocuklarına götürüyorum ama evdeki gibi olmazki en azından yasları yakın olursa oyun oynamaları bagları kuvvetlenir diye düşünüyorum

bana bir akıl verecek yok mu?

batıma 2 gun kaldı ama bılıyorum hamıs degılım psıkolojım cok bozuk ya bır cok arkadsım var evlendıklerı gece hamıle kaldılar hıc beklemıyolardı ben okadar gunlerı takıp edıyorum ozen gosterıyorum rabbım nasıp etmeyın ce olmuyor kızlar hamıle arkadaslar sıze ozel den bısey sormak ıstıyorum musaıt olN VARMI araızda

Son düzenleme:
[

COLOR="#8B4513"]Merhaba canım sen o gunu iyiki degerlendirmişsin..

Sen 31 inde olacagını hesaplıyorsan 31in gecesi mutlaka yine bir calışma yap .. Bu yaptıgın calışmada şayet yumurtan catlamışsa boş gecmemiş olur bir yumurta en fazla 24 saat canlı kalıyormuş sperm se iki gun bile yaşaya biliyor boyle hesaplayınca sen yarın bile yumurtlamış olsan yine spermler var .. iki gun sonraya geliyor sana gore yumurtlaman bi gun calışma yapma tam hesapladıgın gun yap ki spermlerde canlı ve yogun olur ..

Rab'imiz dualarını kabul eylesin canım sağlıcakla kal ..

[/COLOR]

test yaptim kizlar..

negativ..

canım okuduklarıma göre BAT ına daha var...herkeste bu kadar erken pozitif vermiyo maalesef bu testler.Bak ben gecen hamilelğimde BAT dan 1 gün önce yaptım negatifti,BAT günü bidaha yaptım pozitif cıktı...

moralini bozma sakınn testii BAT tarihinde bidaha tekrarlarsın inşallah sonuc o zaman pozitif olur...

Hamilelik durumunda alt kisim tamamen kuru ve kapali olmasi gerek. Bende ise tam tersi islak. En erken bat tarihim yarin 27 inci gun en geci ise pazar 31 inci gun. Bu ay da nasip olmadi. Onumuzde ki ay ovulasyon testlerini kullanicam. Zatem esimde tam onemli gunlerimde 12 saat calisiyordu. Allahin taktiri. Guclu olmaya calisacagim. Insanlarin dedi kodusundan bikmis olsamda Allah buyuk insaAllah hepimizin yuzu guler. Hayirli gunler. Dualarda bulusalim insaAllah.

Son düzenleme:

bu ay hepinizdeee bi umutsuzluk bi karamsarlık varr durun bakalım yaa daha BAT tarihlerimiz bile gecmediii bi gecsinn önce kırmızıları görürseniz tamam o zaman diyin ki inşallah önümüzdeki aylaraa

Merhaba guzeller güzeli anne adayları ..

Benım yaşım 30 4 senedirde bebek istiyoruz Rab'imden ...

Klomen tedavisine başladık bu ay 5. gunu 5 gun olmak kaydıyla kullandım iki gun sonrasında catlama iğnesi vuruldum .. sat bat ne oluyor anlamıyorum arkadaşlar .. ama benım ilk adet ttarihim 4 ocak ve iki gundur sanki hastalanacakmışım aşırı bir kasık agrısı var hep ha oldum ha olucam diye kontrol ediyorum .. Hamiş kalan annelere sorsam bu bi belirti olabilirmi.. İnanın artık ayagım takılsa hafifi biyerim agrısa aa bu belirtimi der oldum kafayı yedim sanırım ((

Hamile olan Annelere Allah (c.c) hu evlatlarını sağlıklı kucaklarına almayı nasip edip huzurla buyutmeyide nasip eylesin inşallah ..

Bebek isteyen hanım arkadaşlarımada Allah (c.c) dualarını duyup kabuletmesi dilegiyle .. Kün' Fe Ye Kün ..

Amin...

bu ay hepinizdeee bi umutsuzluk bi karamsarlık varr durun bakalım yaa daha BAT tarihlerimiz bile gecmediii bi gecsinn önce kırmızıları görürseniz tamam o zaman diyin ki inşallah önümüzdeki aylaraa

ayrıcaa hamilelik belirtileri her zaman aynı olacak diye bişey yok tatlımm benim 2 gebeliğimde de altım hiç kuru diildii hep ıslak hep akıntılıydıı umutsuz olma lütfenn biraz daha sabırr

onun bunun lafına bakıp stres yapma herkez kendi işine baksın kardeşim ne dedikodu yapıp fitne fesatlık sokuyolar insanın arasına böle insanlara gıcık oluyorum ya yapacaksanız kendinze yapacaksınız bebek ona buna değil sabırlı ol tatlım biz senin yanındayız
günaydınn cnm:) ben iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?

iyi diyelim iyi olsun tatlım braz canım sıkkın iş konusunda madd yönden cok sıkıştık eşim dün resmen artık çocuk istedini belirtti net olarak bende istyorum ama ben hamile kalırsam kim dükkanla ilgilenecek bir yandan onu düşünüyorum bir yandanda offf ne bilim işte insanlardan kazık yemekten artık bunaldım taşı alıp başımamı vurayım yoksa kafamımı taşa vurayım çözemedim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…