Arastirdigimda o akinti yumurtladiktan sonrada olabiliyomus yada yumurtlamadan hemen öncede dedim yumurtladiysam kacirmiyalim :)) ins bekliyolardir askerler
Allah sağlıklı uzun ömür versin beyaznane bebişine :) minik kalpli şey :) bünye olarak nasılsındır kilo boy vs.. mide bulantısı genelde 7. haftada başlar mide bulantın yoksa dayanıklı bir bünyen olmalı o yüzden soruyorum maaşallah diyorum hemen
canım yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi gelir en fazla 2-3 gün lekelenme şeklinde devam eder ve bir daha da gelmez. kırmızı şekilde geliyorsa yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum. pembe akıntı ya da kahverengi akıntı şeklinde akıntıya karışmış şekilde de gelebilir. battan 2-3 gün önce bat günleri ya da battan 2-3 gün sonra görülebilir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
inşallah hamilesindir az kalmış o kadar ki test yapsan çıkar bile :)
:)) daha önceki gebeliğimde BAT günümde yapmıstım o kadar silikti ki nerdeyse görünmüyordu o yuzden hiç bakmak istemiyorum.bu ay umudum yok ama en azından mutlu olmak için bi 4 günüm daha var:) şimdi test yaparsam moralim bozulur hehehe:)
beykoz oğlun kaç yaşında? sen kaç yaşındasın? inşallah hamilesindir.
canım psikolojik olabilir batına daha 2 gün var belirtilerin batla birlikte yavaş yavaş başlaması lazım. bulantı bhcg hormonuyla alakalı. bhcg hormonu vücutta arttıkça bulantı artıyor. belli bir süreden sonra bhcg inişe geçiyor ve bulantı kişide yok oluyor.
canım abdest almadan baş kapanmadan kuran-ı kerim okunmaz, baş kapanmadan kuranı kerim dinlenmez. evde abdest alıp başını kapayıp halis niyetlerle gönülden okumanı dilerim ve bildiğim kadarıyla her gün 1 tane olacak şekilde 41 gün boyunca 41 tane okumalısın ayrıca tilavet secdesi var internetten araştır onu da uygularsan çok iyi olur.
:)) daha önceki gebeliğimde BAT günümde yapmıstım o kadar silikti ki nerdeyse görünmüyordu o yuzden hiç bakmak istemiyorum.bu ay umudum yok ama en azından mutlu olmak için bi 4 günüm daha var:) şimdi test yaparsam moralim bozulur hehehe:)
kızlar merhaba,
ben çok takip edemiyorum ama daha önce söylemiştim benim adet tarihim 5 subat. Şu anda aşırı bas dönmesi yasıyorum. sanırım bu hamilelikle ilgili olamaz değil mi? bu kadar erken baş dönmesi olmaz sanırım. 3-4 gündür ara ara sallanıyorum. sanırım nörolojiye mi gitmem lazım. bir akıl verin nolur? bu kadar erken gebelik testi yapmak istemiyorum.
test yaptim kizlar..
negativ..
Allah sağlıklı uzun ömür versin beyaznane bebişine :) minik kalpli şey :) bünye olarak nasılsındır kilo boy vs.. mide bulantısı genelde 7. haftada başlar mide bulantın yoksa dayanıklı bir bünyen olmalı o yüzden soruyorum maaşallah diyorum hemen
aynı psikoloji şak diye şoklanmaktan korkuyor insan :) en azından adeti beklerken mutlu oluyorsun ümitle bekliyorsun :) ümitlerini bir anda kaybetmektense ümitle beklemek o heyecanı yaşamak daha iyi bencede :)
Tarçıncım benim oglum mayısın 2sinde 2yasında olacak inş
ben 24yasındayım
ve amin diyorum inş hamileyimdir
canım ben aslında oglum yanlız kaldıgından istiyorum bir tane daha cünkü bulundugum yerde eşimin teyzesinin oglu var ama sürekli kapılarına gitmek rahatsız etmeyi sevmiyorum
baska arkadası yok ablamın cocuklarına götürüyorum ama evdeki gibi olmazki en azından yasları yakın olursa oyun oynamaları bagları kuvvetlenir diye düşünüyorum
bende aynı şeyi düşünüyorum canım eger 1 bebiş sahibi olduysan 2. yi çok geciktirmiceksin ki yalnız kalmasın kardeşi arkadaşı herşeyi olsun.
yalnız ne kadar erken bebiş sahibi olmuşsun :)) çok iyi cesaret :) beklemek de senin elindeyken sen bebiş sahibi olmayı seçmişsin.. 21 yaşında hamilelik düşünsene..
[Kizlar gunaydin.
Her ay yumurtlama donemlerimde o elastik akintiyi yasiyorum ama bi sonuc alamadim
Bikac gundur yine ayni akintimdan oluyo ama azdi dun gece yatmadan baktigimda asiri bir akintim vardi ve nerdeyse 15 cm uzadi hic boyle yogun olmamisti ins yumurtlamisimdir tabi onu gorunce hemen calisma oldu :)
Ama hesaplarima gore ayin 31 inde yumurtlamam gerekiyodu 3 gun once geldi akintim boyle olan varmi kizlar?
bana bir akıl verecek yok mu?
Canım kaç gün var ki bata?test yaptim kizlar..
negativ..
Iyiyim bnde canim yumurtlama donemimdeyim kasik agrm oluyo birazck okadar guzel haberle basladik gune hep boylr gider insallah
test yaptim kizlar..
negativ..
günaydın kızlar nasılsınız
aynı psikoloji şak diye şoklanmaktan korkuyor insan :) en azından adeti beklerken mutlu oluyorsun ümitle bekliyorsun :) ümitlerini bir anda kaybetmektense ümitle beklemek o heyecanı yaşamak daha iyi bencede :)
bende aynı şeyi düşünüyorum canım eger 1 bebiş sahibi olduysan 2. yi çok geciktirmiceksin ki yalnız kalmasın kardeşi arkadaşı herşeyi olsun.
yalnız ne kadar erken bebiş sahibi olmuşsun :)) çok iyi cesaret :) beklemek de senin elindeyken sen bebiş sahibi olmayı seçmişsin.. 21 yaşında hamilelik düşünsene..
Evet canım ben hep cocuk severdim eşimde istekliydi rabbim nasip etti 22yasımda anneligi yasadım
sen kac yasında anne oldun
Hamilelik durumunda alt kisim tamamen kuru ve kapali olmasi gerek. Bende ise tam tersi islak. En erken bat tarihim yarin 27 inci gun en geci ise pazar 31 inci gun. Bu ay da nasip olmadi. Onumuzde ki ay ovulasyon testlerini kullanicam. Zatem esimde tam onemli gunlerimde 12 saat calisiyordu. Allahin taktiri. Guclu olmaya calisacagim. Insanlarin dedi kodusundan bikmis olsamda Allah buyuk insaAllah hepimizin yuzu guler. Hayirli gunler. Dualarda bulusalim insaAllah.
bu ay hepinizdeee bi umutsuzluk bi karamsarlık varr durun bakalım yaa daha BAT tarihlerimiz bile gecmediii bi gecsinn önce kırmızıları görürseniz tamam o zaman diyin ki inşallah önümüzdeki aylaraa
Hamilelik durumunda alt kisim tamamen kuru ve kapali olmasi gerek. Bende ise tam tersi islak. En erken bat tarihim yarin 27 inci gun en geci ise pazar 31 inci gun. Bu ay da nasip olmadi. Onumuzde ki ay ovulasyon testlerini kullanicam. Zatem esimde tam onemli gunlerimde 12 saat calisiyordu. Allahin taktiri. Guclu olmaya calisacagim. Insanlarin dedi kodusundan bikmis olsamda Allah buyuk insaAllah hepimizin yuzu guler. Hayirli gunler. Dualarda bulusalim insaAllah.
onun bunun lafına bakıp stres yapma herkez kendi işine baksın kardeşim ne dedikodu yapıp fitne fesatlık sokuyolar insanın arasına böle insanlara gıcık oluyorum ya yapacaksanız kendinze yapacaksınız bebek ona buna değil sabırlı ol tatlım biz senin yanındayızHamilelik durumunda alt kisim tamamen kuru ve kapali olmasi gerek. Bende ise tam tersi islak. En erken bat tarihim yarin 27 inci gun en geci ise pazar 31 inci gun. Bu ay da nasip olmadi. Onumuzde ki ay ovulasyon testlerini kullanicam. Zatem esimde tam onemli gunlerimde 12 saat calisiyordu. Allahin taktiri. Guclu olmaya calisacagim. Insanlarin dedi kodusundan bikmis olsamda Allah buyuk insaAllah hepimizin yuzu guler. Hayirli gunler. Dualarda bulusalim insaAllah.
günaydınn cnm:) ben iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?