inşallah canım benim
profildeki kzıınmı yoksa..
öğretmenim diye hesap yapmıstım :)
canım çok inatçı yaaa, ilerde ne olur bilmem
senin kız kasım doğumlu mu? 14 aylık falan o zaman?
yok berrem tanınmamak için koyamıyorum sana yollayım ama
Canım sağlıkla al kucağına battan önce test yaptın mı benim 5 günüm var yumurtam geçtiğimiz pazartesi çatladı sanırım son 3 gün kala yapılabilir
test yaptim kizlar..
negativ..
tebrik ederim, çok sevindim. Gözünaydın...
test yaptim kizlar..
negativ..
test yaptim kizlar..
negativ..
test yaptim kizlar..
negativ..
çok sevindim.. aramıza hoşgeldin.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah
bata 3 gün kala ciddi kasık ağrım oldu, bat gününden itibaren ise hafifledi.. umarım faydalı olur verdiğim bilgi..
bir sorun çıkmazsa hamilesin Allahın izniyle
ayyy süper bir haber buuu...çok sevindimm canımm...darısı başımızaaaa
5 üzeri hamişsinn demek...bence perşembe bir kan daha ver 2 ye katlarsa bir kutlama patlatırızzz
canımm yaa çok üzüldümm..Rabim inş hayırlısı ile tekrar nasip eder..ama önce bu düşüklerin sebebini araştır derim ben...
Kizlar gunaydin.
Her ay yumurtlama donemlerimde o elastik akintiyi yasiyorum ama bi sonuc alamadim
Bikac gundur yine ayni akintimdan oluyo ama azdi dun gece yatmadan baktigimda asiri bir akintim vardi ve nerdeyse 15 cm uzadi hic boyle yogun olmamisti ins yumurtlamisimdir tabi onu gorunce hemen calisma oldu :)
Ama hesaplarima gore ayin 31 inde yumurtlamam gerekiyodu 3 gun once geldi akintim boyle olan varmi kizlar?
Arastirdigimda o akinti yumurtladiktan sonrada olabiliyomus yada yumurtlamadan hemen öncede dedim yumurtladiysam kacirmiyalim :)) ins bekliyolardir askerleryarın mutlaka dene canım
yumurtlama o dediğin akıntıdan 2-3 gün sonra olur
ama şuan yollanan spermler 2-3 gün yaşayabileceğinden yumurtanın kapısında döllenmek üzere dikilecekler inşallah
Cnm senin durumun daha çok üzer seni çünkü hamile kalıp sonuç kötü olunca insan daha çok üzülür inş. yine en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın bu sefer herşey yolunda gider Rabbim yardımcın olsun tatlım
canım 5+5 teyken gittim en son doktora boş gebelik olabilir dedi ama kesin bir şey demedi 2 gün sonra çağırdı ama gitmedim doktor değişicem çünkü önce de dış gebelik demişti değilmiş.. Ne kadar kötü bir şey olduğunu biliyorum canım malesef inşallah Allahım sana da bir daha yaşatmaz sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
5+5 te vaginal mi baktı cnm karından mı?
evet bncede sen o dr u degiştir dış gebelik oyle emin olmadan pat diye solenebilcek bişey mi sanki hay allahımm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?