Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

öğretmenim diye hesap yapmıstım :)
canım çok inatçı yaaa, ilerde ne olur bilmem
senin kız kasım doğumlu mu? 14 aylık falan o zaman?

14 aylık evt :)

bu arada ben başak burcuyum :)

çok mu inatçı cidden mi yaa ??

hani boğa başak oğlak 3 lüsü iyi anlaşır ya o yüzden sordum sende de inat vardır sanırım :) ama o seni geçiyor demek :))

sen ilk denemede hamile kalmıştın di mi?

Son düzenleme:
test yaptim kizlar..

negativ..

Canım sağlıkla al kucağına battan önce test yaptın mı benim 5 günüm var yumurtam geçtiğimiz pazartesi çatladı sanırım son 3 gün kala yapılabilir

Teşekkür ederim,yaptım ama negatif çıktı... Seni çok iyi anlıyorum var ise öğrenmek istiyorsun ; bende öyleydim... Ama battan önce değer düşük oluyor,kendini boşuna üzme derim... Batın 1 gün geçsin kanda baktır. Ben pozitifi o zaman gördüm

Kizlar gunaydin.
Her ay yumurtlama donemlerimde o elastik akintiyi yasiyorum ama bi sonuc alamadim
Bikac gundur yine ayni akintimdan oluyo ama azdi dun gece yatmadan baktigimda asiri bir akintim vardi ve nerdeyse 15 cm uzadi hic boyle yogun olmamisti ins yumurtlamisimdir tabi onu gorunce hemen calisma oldu :)
Ama hesaplarima gore ayin 31 inde yumurtlamam gerekiyodu 3 gun once geldi akintim boyle olan varmi kizlar?

test yaptim kizlar..

negativ..

canım daha batına 4 gün var bak taze hamile olan sealion battan önce negatifi görmüş battan sonra pozitifi görmüş.
değişebilir.
bir de eğer geç döllenme olursa döllenmeden ancak 2-3 gün sonra kanda görülebiliyormuş, döllenmenin zamanına da bağlı.
inşallah senin için hayırlı sonuç alırsın.

Son düzenleme:

Teşekkürler canım :)

Çok teşekkürler canım,darısı tüm bekleyen,isteyen herkesin başına

yarın mutlaka dene canım
yumurtlama o dediğin akıntıdan 2-3 gün sonra olur
ama dün yollanan spermler 2-3 gün yaşayabileceğinden yumurtanın kapısında döllenmek üzere dikilecekler inşallah

Son düzenleme:
yarın mutlaka dene canım
yumurtlama o dediğin akıntıdan 2-3 gün sonra olur
ama şuan yollanan spermler 2-3 gün yaşayabileceğinden yumurtanın kapısında döllenmek üzere dikilecekler inşallah
Arastirdigimda o akinti yumurtladiktan sonrada olabiliyomus yada yumurtlamadan hemen öncede dedim yumurtladiysam kacirmiyalim :)) ins bekliyolardir askerler

Merhaba
bende istanbul arkadaşlar.

Son zamanlarda hamile olan varmı 1 haftadır girmiyorum.

Efuliciğim yazını okudum yine benim gbi hüsran olmuşsun.. Ne olacak bizim halimiz böyle..

kızlar merhaba,

ben çok takip edemiyorum ama daha önce söylemiştim benim adet tarihim 5 subat. Şu anda aşırı bas dönmesi yasıyorum. sanırım bu hamilelikle ilgili olamaz değil mi? bu kadar erken baş dönmesi olmaz sanırım. 3-4 gündür ara ara sallanıyorum. sanırım nörolojiye mi gitmem lazım. bir akıl verin nolur? bu kadar erken gebelik testi yapmak istemiyorum.

napalım arkadasım Allahım nasip etmemiş demekki...insallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalıp bebişlerimizi kucagımıza alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…