Günaydınlar
günaydınlar herkese gününüz aydın olsun
kışın geldiğini ilk defa pazartesi dün ve bugün hissettim oh be üşümek ne kadar güzel
herkes yazı sever ben sonbaharı kışı :)
günaydınlar arkadaşlar bir şey sorucam şimdi Meryem suresini heğiniz duymuşsunuzdur yada okumuşsunuzdur sorum su ben okuyacağım ama iş yerindeyim sürekli abdest almam başımı kapatarak okumam mümkün değil internetten bakarak okuyacağım sizce bir sıkıntı olur mu 41 Meryem suresi okuyanın çocuğu olurmuş kimisi daha okumaya başladığında hamile kalmış cok okudum bu yazıları bilen var mı?
kızlaaaar hayırlı aksamlaaarrr
nete giremiyorum mlum yarı tatildeyiz kayınvalidemlerdeyiz net yok şuan başka yerden giriyorum bu tatilde pek giremeyeceğe benziyorum ama dualarımdasınızz
bugun bebişimin minik kalbinin atışını gördüm rabbime şükürler olsun...
Allahım size de nasip etsin kardesşerim....
Hayir cnm listeyi yapab arkadasimiz takipte zorlandigi icin kaldirdi ama bi duzenleme yapicaz insallah bakalim:)[/QUOT
İyi aksamlar kızlar..
yarın bat günüm benim.
bugün öğlen pembemsi akıntı geldi adet baslangıcı diye düşündüm ama suan kahverengimsi ve adet kanaması gibi değil. Su gibi ve cok cok az gelmiş peceteye silik silik ggeliyo.simdi yarın idrar testi yapsam cıkar mı?
yerelşme kanaması bu mu ?
Bu arada dun sabah test yaptıgımda negatifti ?::
canım yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi gelir en fazla 2-3 gün lekelenme şeklinde devam eder ve bir daha da gelmez. kırmızı şekilde geliyorsa yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum. pembe akıntı ya da kahverengi akıntı şeklinde akıntıya karışmış şekilde de gelebilir. battan 2-3 gün önce bat günleri ya da battan 2-3 gün sonra görülebilir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
Aynen cnm benim de 4 gun var ve gunler gecmiyor
inşallah hamilesindir az kalmış o kadar ki test yapsan çıkar bile :)
canım inş hamileyizdir
beykoz oğlun kaç yaşında? sen kaç yaşındasın? inşallah hamilesindir.
Günaydınlarrr. Adet gunu gelmeden midesi bulanan var mi ? Gerci benim 10 gundur ara ara yokluyordu da.bugunku feci
canım psikolojik olabilir batına daha 2 gün var belirtilerin batla birlikte yavaş yavaş başlaması lazım. bulantı bhcg hormonuyla alakalı. bhcg hormonu vücutta arttıkça bulantı artıyor. belli bir süreden sonra bhcg inişe geçiyor ve bulantı kişide yok oluyor.
günaydınlar arkadaşlar bir şey sorucam şimdi Meryem suresini heğiniz duymuşsunuzdur yada okumuşsunuzdur sorum su ben okuyacağım ama iş yerindeyim sürekli abdest almam başımı kapatarak okumam mümkün değil internetten bakarak okuyacağım sizce bir sıkıntı olur mu 41 Meryem suresi okuyanın çocuğu olurmuş kimisi daha okumaya başladığında hamile kalmış cok okudum bu yazıları bilen var mı?
canım abdest almadan baş kapanmadan kuran-ı kerim okunmaz, baş kapanmadan kuranı kerim dinlenmez. evde abdest alıp başını kapayıp halis niyetlerle gönülden okumanı dilerim ve bildiğim kadarıyla her gün 1 tane olacak şekilde 41 gün boyunca 41 tane okumalısın ayrıca tilavet secdesi var internetten araştır onu da uygularsan çok iyi olur.
Allah sağlıklı uzun ömür versin beyaznane bünye olarak nasılsındır kilo boy vs.. mide bulantısı genelde 7. haftada başlar mide bulantın yoksa dayanıklı bir bünyen olmalı o yüzden soruyorum maaşallah diyorum hemen
canım yerleşme kanaması açık pembe ya da kahverengi gelir en fazla 2-3 gün lekelenme şeklinde devam eder ve bir daha da gelmez. kırmızı şekilde geliyorsa yerleşme kanaması olmaz diye biliyorum. pembe akıntı ya da kahverengi akıntı şeklinde akıntıya karışmış şekilde de gelebilir. battan 2-3 gün önce bat günleri ya da battan 2-3 gün sonra görülebilir kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
inşallah hamilesindir az kalmış o kadar ki test yapsan çıkar bile :)
beykoz oğlun kaç yaşında? sen kaç yaşıdnasın? inşallah hamilesindir.
canım psikolojik olabilir batına daha 2 gün var belirtilerin batla birlikte başlaması lazım. bhcg hormonu vücutta arttıkça bulantı artıyor. belli bir süreden sonra bhcg inişe geçiyor ve bulantı kişide yok oluyor.
canım abdest almadan baş kapanmadan kuran-ı kerim sureleri okunmaz, evde abdest alıp başını kapayım halis niyetlerle gönülden okumanı dilerim ve bildiğim kadarıyla her gün 1 tane olacak şekilde 41 gün boyunca 41 tane okumalısın ayrıca tilavet secdesi var internetten araştır onu da uygularsan çok iyi olur.
bilmiyorum canım. herkes sakinken ben diğerinde de öğürüyordum. bi de çikolata canım çekmiyor hiç. normalde dayananam. akşamları limonlu, tuzlu turp yiyorum
tarcınım sende gelen giden yok degil mi hala? çatlıcam meraktan
bilmiyorum canım. herkes sakinken ben diğerinde de öğürüyordum. bi de çikolata canım çekmiyor hiç. normalde dayananam. akşamları limonlu, tuzlu turp yiyorum
tarcınım sende gelen giden yok degil mi hala? çatlıcam meraktan
Soguk ve yagmurlu bir gune merhabaaa :)
Gece buyuk bir korku atlattik kizlar :26:
Saat 1-2 gibi mutfakta sandelye dusmesiyle firladik yataktan.. Her yeri kolacan ettik hic bisey yok.. Ama ben nasil zangir zangir titriyorum..
Meger ust kattakiler mutfaktaymis ses yapmislarKorkusu uyutmadi beni gece.. Rabbim korusun..
Benim markete ve pazara gitmem gerek.. Ugrarim yine insaAllah
Okulum canim bende senin gibi dusunuyorum.. Kur'an i okumak sunnet fakat dinlemek farzdir.. PC den dinlesek bile en uygun sekilde yapmaya calisalim insaAllah.. Abdestli olalim hatta kibleye yonelelim..
Fakat Rabbim hepimizin niyetini biliyor insaAllah her sekilde duamizi kabul eder.. Amiin..
bulantı olunca tuzlu yemek çok doğal canım. bulantıyı bir tek tuzlu şeyler kesiyor çünkü.
bende ilkinde çok fenaydım 3 ayım bitene kadar her sabah mide bulantısı ve ağrısı çektimama işte 7. haftaya girdiğimde başlamıştı. o yüzden senin daha bat bile gelmemiş olunca erken gibi geldi.
yok gelen giden canım. ama işte garibime giden bir durum var. tüm hamileler akıntım var derken ben kuruyum hiç salgım gelmiyor? bu nasıl bişeydir? nasıl oluyor ki? bebek akıntı yapmaz mı? ilk bebişe hamile kaldığımda akıntım vardı bu dönemler.
Vajinal muayene değil mi canım? Peki adetliykenmi gittin?
kızlar hangi şehirdensiniz?
ben adana
hayır benim yok akıntım. belirtilerim:
göğüs agrısı yumurtlamadan beri
kramplar
bulantı
kasıkta iğnelenme
tatlıya isteksizlik ( benim gibi bir boğa burcu insanı için olanaksız)
kurulugu dert etme
sen hamilesin yaaaaaaaaaaaa
ilkinde kaç ay çalıştın bebe için?
istanbul
ilkinde 2. de oldu canım. kızım yay burcu seninki.
saydıgın belirtilerin hiçbiri bende yok.
kızlar hangi şehirdensiniz?
ben adana
inatçı bir oğlakkk
bence sen hamilesin
Aynen benim de agridi o sekilde. Tutunacak beben sana. Cok inaniyorum
iyi anlaşayım diye ayını hesaplamış mıydın doğru söyle :)
iyi anlaşıyor musunuz peki :)
inşallah canım hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?