Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

günaydın canıımm..

günaydınlar herkese gününüz aydın olsun

kışın geldiğini ilk defa pazartesi dün ve bugün hissettim oh be üşümek ne kadar güzel
herkes yazı sever ben sonbaharı kışı :)

günümüz aydın olsun sana da günaydıınnnnn...bende hep orta halli olmasıı isterim ne soğuk ne sıcak dışarıdaki hava gibi:) bende bu havaları seviyorumm..

günaydın canım..canım benim bildiğim KURAN okurken ve dinlenirken baş kapalı ve abdestli olunur.yani abdestsiz okunmaz tehlikeye atma evde oku derim sanaa...hem işyerinde okurken ben kendi adıma diyeyim bligisayar başında o maneviyatı alamam ve hep tedirgin olursun biri görür diye riske atma bece..

Son düzenleme:

Allah sağlıklı uzun ömür versin beyaznane bebişine :) minik kalpli şey :) bünye olarak nasılsındır kilo boy vs.. mide bulantısı genelde 7. haftada başlar mide bulantın yoksa dayanıklı bir bünyen olmalı o yüzden soruyorum maaşallah diyorum hemen

Son düzenleme:
gunaydin kizlar.. bugun misafirlikteydim.. soba çıtırtılarıyla uyanmak cok guzeldi sizlar nasılsınızz

Soguk ve yagmurlu bir gune merhabaaa :)

Gece buyuk bir korku atlattik kizlar :26:

Saat 1-2 gibi mutfakta sandelye dusmesiyle firladik yataktan.. Her yeri kolacan ettik hic bisey yok.. Ama ben nasil zangir zangir titriyorum..

Meger ust kattakiler mutfaktaymis ses yapmislar Korkusu uyutmadi beni gece.. Rabbim korusun..

Benim markete ve pazara gitmem gerek.. Ugrarim yine insaAllah

Okulum canim bende senin gibi dusunuyorum.. Kur'an i okumak sunnet fakat dinlemek farzdir.. PC den dinlesek bile en uygun sekilde yapmaya calisalim insaAllah.. Abdestli olalim hatta kibleye yonelelim..

Fakat Rabbim hepimizin niyetini biliyor insaAllah her sekilde duamizi kabul eder.. Amiin..

bulantı olunca tuzlu yemek çok doğal canım. bulantıyı bir tek tuzlu şeyler kesiyor çünkü.
bende ilkinde çok fenaydım 3 ayım bitene kadar her sabah mide bulantısı ve ağrısı çektim ama işte 7. haftaya girdiğimde başlamıştı. o yüzden senin daha bat bile gelmemiş olunca erken gibi geldi.

yok gelen giden canım. ama işte garibime giden bir durum var. tüm hamileler akıntım var derken ben kuruyum hiç salgım gelmiyor? bu nasıl bişeydir? nasıl oluyor ki? bebek akıntı yapmaz mı? ilk bebişe hamile kaldığımda akıntım vardı bu dönemler.

Son düzenleme:

gece gece insna korkar tabi ki yaa..AMAN ALAH ım KORUSUN CEMİ CÜMLEMİZİ..efulim iyi alışverişlerr..bende öğleden sonra arkadaşıma gidecemm gezeyim birazcıkk :)..
bana katıldığın için de teşekkürler canım..bu arada battaniye örmüşsün ellerine sağlık çok güzel olmuşşş....

Son düzenleme:

hayır benim yok akıntım. belirtilerim:
göğüs agrısı yumurtlamadan beri
kramplar
bulantı
kasıkta iğnelenme
tatlıya isteksizlik ( benim gibi bir boğa burcu insanı için olanaksız)
kurulugu dert etme
sen hamilesin yaaaaaaaaaaaa
ilkinde kaç ay çalıştın bebe için?

efulim çok geçmiş olsun. ben olsam ben de korkardım. gerçi senelerce yalnız yasadım ama yine de korkutucu olurdu jhem de çok:26:

kızlar hangi şehirdensiniz?
ben adana

istanbul

ilkinde 2. de oldu canım. kızım yay burcu seninki.
saydıgın belirtilerin hiçbiri bende yok.

Son düzenleme:
iyi anlaşayım diye ayını hesaplamış mıydın doğru söyle :)

iyi anlaşıyor musunuz peki :)

inşallah canım hayırlısı inşallah

öğretmenim diye hesap yapmıstım :)
canım çok inatçı yaaa, ilerde ne olur bilmem
senin kız kasım doğumlu mu? 14 aylık falan o zaman?

kızlar bat a son 2 gun kaldı dun sankıu adet olackamısım gıbı agrıyordu kasıklarım bugun ıse ara ara oluyor bıde dun beyaz akıntı geldı normalde pek akıntım olmaz kesın bu adet olucam habercısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…