Tarcincim bu akinti yjmurtladigimin kanitidir degilmi pkoluyum ben ve doktorum pkolularda yumurtlama olmiyabilir diye korkutmustu beni
canım ben ilk gebeliğimde ıslaktım
şimdi ise tam tersi (gerçi şuan belli değil ama)
ben doğumdan sonra doğru dürüst akıntı olayı yaşamadım zaten. bence içindekilerin temizlenmesiyle alakalı bir durum bu akıntı olayı. cidden.
hatta çoğu hamile akıntılıyım der hiç dikkat etmedin mi? olmadıgında tereddüte düşüyorsun aksine..
ve seninde ilk gebeliğin.. umutsuzluk yok.. inşallah hayırlı sonuç alırsın.
bak şimdi ne yap biliyo musun hafif müzik aç radyoda sevdiğin bişiler ve eşlik et bir yandan da evini düzenle temizle mutlu ol çok işe yaricak :)
duaları bırakmayalım
aynen canım öncesi sonrası cok farklı amin rabbim onları korusun canım :)
cocuk işi sabır işi ama askları bambaska rabbim herkeze nasip etsin inş kollarını bos bırakmasın bizede tabi :)
Amin canım inşallah
sağol canım inşallah bakalım bekliycez..
Kızlar hepinize merhaba,
Bende akşam dayanamadım test yaptım. Negatif çıktı.
Ama benim testim erken gebelik testiydi. Bidahaki aylara bakıcaz artık...
Benim her ay yumurtlama donemimde boyle iki parmagimin arasinda uzayan yumurta aki kivaminda ama berrak akintim oluyo bu ay daha yogun oldu. Benim adetlerim duzenli genelde ama pko genetik bizde halalarimda var hatta 17 yasinda kiz kardesim var ondada var. Ama halalarimin her birinin 2ser cocugu var rabbim isterse yoktan var eder umudumuzu kesmemek lazimilaçları kullanana kadar adetlerim düzenliydi.bende de akıntı oluyor ara ara mat beyaz kremsi afedersin.
klomen kullanıorum ben ama 3 tane kist yaptı bu ilaç bende.
Benim her ay yumurtlama donemimde boyle iki parmagimin arasinda uzayan yumurta aki kivaminda ama berrak akintim oluyo bu ay daha yogun oldu. Benim adetlerim duzenli genelde ama pko genetik bizde halalarimda var hatta 17 yasinda kiz kardesim var ondada var. Ama halalarimin her birinin 2ser cocugu var rabbim isterse yoktan var eder umudumuzu kesmemek lazim
Zeyy 9 gun onceden cikmaz.ben 7 gun kala idrar testi uaptim. Pozitifti . Kan verdim negatifti. Iki gun sonra 18 cikti. . Hastanelere laboratuarina guvenme. Bagimsiz laboratuarlar daha iyi.
Benim her ay yumurtlama donemimde boyle iki parmagimin arasinda uzayan yumurta aki kivaminda ama berrak akintim oluyo bu ay daha yogun oldu. Benim adetlerim duzenli genelde ama pko genetik bizde halalarimda var hatta 17 yasinda kiz kardesim var ondada var. Ama halalarimin her birinin 2ser cocugu var rabbim isterse yoktan var eder umudumuzu kesmemek lazim
ya evet yumurtlama zamanı benimde hep sağ tarafım sancıyor acaba hep sağdan mı yumurtluyorumki
canım seninki yumurtlama olabilir cünkü 15gün yada 13günün kalmıs inş gerek kalmadan hamile haberini alırız
Benim de yumurtladigimdan beri bulantim var. Kimseyi inandiramasam dainşallah canım ya bir iki gün daha bekleyip tekrar yapıcam test..unutmaya çalışıyorum ama mide bulantısıyla kendini hatırlatıyo tekrar..kaldı ki ben rahat 10 senedir hiç mide bulantısı kusma yaşamamışımdır..
Kizlaaaaaar az önce markete gittim dayanamayıp test aldim eczaneden yaptim eve gelince ilk bi kaç dakika testte bise cikmadi az önce vaktim ikinci çizgi çok hafif belli oluyor! Ama bat 4 şubat daha var ayyy acaba bebeğim geldi mi ne dersinizzz?
Kizlaaaaaar az önce markete gittim dayanamayıp test aldim eczaneden yaptim eve gelince ilk bi kaç dakika testte bise cikmadi az önce vaktim ikinci çizgi çok hafif belli oluyor! Ama bat 4 şubat daha var ayyy acaba bebeğim geldi mi ne dersinizzz?
tabiiki cnm Allahtan ümit kesilmez.senin akıntın yumurtladığını gösteriyor bence.
doktora yumurta takibine gidiyor musun?
ablamda ve bende de pko var. ablamın 2 çocuğu var. ilki dr kontrolünde oldu 2. si kendiliğinden şimdi bende de var dr bana da gebe kalmana engel bir durum yok ymurtluyosun dedi 5-6 ay beklicez bakalım olmassa o zaman çaresine bakıcaz. bizimde daha bu ay ilk ayımız
inşallah canım hayırlı olsun sen yinede emin olmak için kanda da baktırKizlaaaaaar az önce markete gittim dayanamayıp test aldim eczaneden yaptim eve gelince ilk bi kaç dakika testte bise cikmadi az önce vaktim ikinci çizgi çok hafif belli oluyor! Ama bat 4 şubat daha var ayyy acaba bebeğim geldi mi ne dersinizzz?
neden olmasın bekle bakalım yarın bir daha yap derim sabah idrarıyla
ayy hadi inşallahh ya:) bence ya kan testi yaptır ya da 1-2 güne tekrar et testi cnm 2. cizgi cıktıysa büyük ihtimal hamilesindirr:)
inşallah canım hayırlı olsun sen yinede emin olmak için kanda da baktır
Kizlar doktor cok onemli pkoda. Doktoruma bekarliktan beri giderim dkh kullandim bi sknti yok falan derdi bana hersey iyiydi. Evlendikten 3 ay sonra korunmiycam artik bebek istiyorum dedim demez olaydim hamilelik cok zor cok kilo alirsin hem daha erken yeni evlisin falan beni resmen vazgecirmeye calisti kadin hamile olupta basina bela olmiyim diye heralde ultrasonda bakiyo hic bisey demiyo bana kistlerim ne durumda dedim iyi dedi sadece hormon testi istedim hersey normal cikti yumurtlayip yumurtlamadigimi ogrenmek istiyorum dedim onuda boguntuya getirdi bi baktim hastaneden cikmisim. Ki burasi ozel ve baya iyi bir hastane hormon testine 200 lira alan bi hastane dusunun artik.
Doktor konusundan cok sanssizim da uzunca icimi dokiyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?