Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

canım testin arkasında ne yazıyor eger 10dkkada cıktıysa kesin bebiş geliyorrrr
30dk sonra baktıysan yanlıs olabilir inş 10dkkada cıkmıstır

ayy hadi inşallahh ya:) bence ya kan testi yaptır ya da 1-2 güne tekrar et testi cnm 2. cizgi cıktıysa büyük ihtimal hamilesindirr:)

Canim tebrik ederim. Ben bu testlere daha cok güveniyorum. Hastanede bana negatif dediler bu pozitifken. Iyi bir labaratuara gideceksen hemen git yaptir derim. Ya da bir test daha yap. Sabah idrarimla benimki daha az belliydi. Bence sabahi beklemene gerek yok. Ayrica 6 gun onceden cikabilir. Normal.tekrar tebrik ederim

böyle bir ot adını bile ilk defa duydum :26:

Bende bu klupten duydum hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...dün gittim aldım aktardan ama tadı çok kötü....bu arada neredeyse 1 yıldır korunmuyoruz ama bebek yok.. Hamile olan arkadaşlar inşalllahhhh sağ salim çocuğunuzu kucağınıza alırsınız...umarım ben dahil isteyen herkes buraya bende hamileyim yazar...

Benden sonra hamile kalanları görünce zamanın ilerlediğini görüyorum:)))
Allahım herkese hayırlı evlatlar versin..

Doktorlar psikolojik acidan cok onemli moral verip pozitif etki yaratsa belki ona bile gerek kalmiycak dimi ama...
Sirf para icin asilama yapip senin umutlarini calmis düzenbaz bunlar doktor degil ya şarlatan

Amin canim insallah...
Hosgeldin buarada

Doktorlar psikolojik acidan cok onemli moral verip pozitif etki yaratsa belki ona bile gerek kalmiycak dimi ama...
Sirf para icin asilama yapip senin umutlarini calmis düzenbaz bunlar doktor degil ya şarlatan

aynen cnm.gitmesek de olmuyor elimiz mahkum.ben en azından şu kistlerim geçene kadar doktor kontrolünde olmak istiyorum.onlar geçsin gitmicem daha.çok yoruldum.yok yumurta büyüdü mü acaba,çatladı mı,birliktelik şu saatte olcak ödev gibi,sonrasında da tuttu mu.......böyle yani sorular ardı arkasını bırakmıyor ve sonuç her ay hüsran

kızlaaaar gören var mı çok hafif yaaa

Eklentiler

• $IMG_20140129_121855_2.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 27

ne otuymuş cnm bu adı ne?

hayırlı olsun.gözünaydın cnm.

saolun kızlarr resim ekledim ama pek belli değil resimde yaa

ona neymiş omu dogurcak direk bırak okadını özel hayata karısmaya hakkı yok
he saglık acısından sorun varsa gebe kalmamalıysan görevini yapıyor deriz
ama öle bişeyde yok ona ne kilo almandan zorlugundan iyi deseydin onada sen karar ver tövbe tövbe
sen canım istiyorsan saglıgın el verişliyse maddi manevi hazırsan kimseyi dinleme canım

Goruyorum canim. Tebrik ederim. Benim 1 saat sonra da 12 saat sonra da cikanlarim oldu. Hepsi de dogruymus. Zamana takilmiyorum ama ne kadar erken ciktiysa o kadar iyi tabi

ayyyy canım çok saol yaaa kızımda da 5 gün önce silik çıkmıştı onndan gaza geldim bakalım haırylısı yaparım tekrar haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…