Kizlaaaaaar az önce markete gittim dayanamayıp test aldim eczaneden yaptim eve gelince ilk bi kaç dakika testte bise cikmadi az önce vaktim ikinci çizgi çok hafif belli oluyor! Ama bat 4 şubat daha var ayyy acaba bebeğim geldi mi ne dersinizzz?
Saol :))Tebriklerrrrr...
Fotografini koysana bizde bakalim :)
Bi kacgun daha beklicem inşallah canim
ayy hadi inşallahh ya:) bence ya kan testi yaptır ya da 1-2 güne tekrar et testi cnm 2. cizgi cıktıysa büyük ihtimal hamilesindirr:)
böyle bir ot adını bile ilk defa duydum :26:
canım testin arkasında ne yazıyor eger 10dkkada cıktıysa kesin bebiş geliyorrrr
30dk sonra baktıysan yanlıs olabilir inş 10dkkada cıkmıstır
doktorlarda paraya doymuşlar artık bacım ilgilenmiyorlar özelede gitsen.
benimde bu 4.doktorum ve aslında ilk doktorumdu ona geri döndüm :)
benim 2.doktorum çatlatma iğnesinden sonra yumurtam çatlamış mı bakmadan bana aşılama yaptı ve ben adet olduktan sonra yeni doktorumdan öğrendim o yumurtanın çatlamadığını ve aşılamanın boşa yapıldığını.
Bende bu klupten duydum hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...dün gittim aldım aktardan ama tadı çok kötü....bu arada neredeyse 1 yıldır korunmuyoruz ama bebek yok.. Hamile olan arkadaşlar inşalllahhhh sağ salim çocuğunuzu kucağınıza alırsınız...umarım ben dahil isteyen herkes buraya bende hamileyim yazar...
Doktorlar psikolojik acidan cok onemli moral verip pozitif etki yaratsa belki ona bile gerek kalmiycak dimi ama...
Sirf para icin asilama yapip senin umutlarini calmis düzenbaz bunlar doktor degil ya şarlatan
Bende bu klupten duydum hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...dün gittim aldım aktardan ama tadı çok kötü....bu arada neredeyse 1 yıldır korunmuyoruz ama bebek yok.. Hamile olan arkadaşlar inşalllahhhh sağ salim çocuğunuzu kucağınıza alırsınız...umarım ben dahil isteyen herkes buraya bende hamileyim yazar...
hayırlı olsun.gözünaydın cnm.
Canim tebrik ederim. Ben bu testlere daha cok güveniyorum. Hastanede bana negatif dediler bu pozitifken. Iyi bir labaratuara gideceksen hemen git yaptir derim. Ya da bir test daha yap. Sabah idrarimla benimki daha az belliydi. Bence sabahi beklemene gerek yok. Ayrica 6 gun onceden cikabilir. Normal.tekrar tebrik ederim
Kizlar doktor cok onemli pkoda. Doktoruma bekarliktan beri giderim dkh kullandim bi sknti yok falan derdi bana hersey iyiydi. Evlendikten 3 ay sonra korunmiycam artik bebek istiyorum dedim demez olaydim hamilelik cok zor cok kilo alirsin hem daha erken yeni evlisin falan beni resmen vazgecirmeye calisti kadin hamile olupta basina bela olmiyim diye heralde ultrasonda bakiyo hic bisey demiyo bana kistlerim ne durumda dedim iyi dedi sadece hormon testi istedim hersey normal cikti yumurtlayip yumurtlamadigimi ogrenmek istiyorum dedim onuda boguntuya getirdi bi baktim hastaneden cikmisim. Ki burasi ozel ve baya iyi bir hastane hormon testine 200 lira alan bi hastane dusunun artik.
Doktor konusundan cok sanssizim da uzunca icimi dokiyim dedim
kızlaaaar gören var mı çok hafif yaaa
ayyyyyy gördün müüüüüüevet cnm belli belirsiz ikinci çizgi var.hadi hayırlısı,gözünaydın iki gün sonra tekrarlarsın testi ya da kanda baktırırsın...
ayyy ne güzellll çok sevindim.
5 dkda ciktiiuiiiii :))))) insallahhhhh
Goruyorum canim. Tebrik ederim. Benim 1 saat sonra da 12 saat sonra da cikanlarim oldu. Hepsi de dogruymus. Zamana takilmiyorum ama ne kadar erken ciktiysa o kadar iyi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?