aynen cnm.gitmesek de olmuyor elimiz mahkum.ben en azından şu kistlerim geçene kadar doktor kontrolünde olmak istiyorum.onlar geçsin gitmicem daha.çok yoruldum.yok yumurta büyüdü mü acaba,çatladı mı,birliktelik şu saatte olcak ödev gibi,sonrasında da tuttu mu.......böyle yani sorular ardı arkasını bırakmıyor ve sonuç her ay hüsran
kızlaaaar gören var mı çok hafif yaaa
ona neymiş omu dogurcak direk bırak okadını özel hayata karısmaya hakkı yok
he saglık acısından sorun varsa gebe kalmamalıysan görevini yapıyor deriz
ama öle bişeyde yok ona ne kilo almandan zorlugundan iyi deseydin onada sen karar ver tövbe tövbe
sen canım istiyorsan saglıgın el verişliyse maddi manevi hazırsan kimseyi dinleme canım
Dogru canim insanlar nasil hamile kaliyo hemen... mesela annem bana ilk aydan hamile kalmis. Hatta adet olmus sonra hamile oldugunu ogrenmis ustune gormus yani. Ama tabi bu donemde gebe kalamamamiz cok normal yedigimiz nerdeyse hic bisey dogal degil suni yapay birer canli olduk bizdeallah en kisa zamanda bebislerimizi versin bizlere insalllah
Goruyorum canim. Tebrik ederim. Benim 1 saat sonra da 12 saat sonra da cikanlarim oldu. Hepsi de dogruymus. Zamana takilmiyorum ama ne kadar erken ciktiysa o kadar iyi tabi
Bende bu klupten duydum hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş...dün gittim aldım aktardan ama tadı çok kötü....bu arada neredeyse 1 yıldır korunmuyoruz ama bebek yok.. Hamile olan arkadaşlar inşalllahhhh sağ salim çocuğunuzu kucağınıza alırsınız...umarım ben dahil isteyen herkes buraya bende hamileyim yazar...
ayyyy canım çok saol yaaa kızımda da 5 gün önce silik çıkmıştı onndan gaza geldim bakalım haırylısı yaparım tekrar haftasonu
ayyyy canım çok saol yaaa kızımda da 5 gün önce silik çıkmıştı onndan gaza geldim bakalım haırylısı yaparım tekrar haftasonu
canım benimde gecen ay 30dk içinde cıktı hemde net ama ertesi günü varla yok hayali cizgi cıktı aynı test
regl günüm yani ilk testi 2gün önce yapmıstım regl günümde hastalandım
buyuzden dkkayı sordum sende yasadıgından dolayı söylemişsin kısaca inş vardır keske benimkide gecen ay seninki gibi olsaydı
ya ben bir düşük yaptım ya şimdi hamile kalırsam Alla yukarda bebeğime zarar gelmesin diye elimden gelen her şeyi yaparım o gün eşimle konuştuk dediki 2 aylıktı bebeği düşürdünde neye bu kadar üzüldün tekmesni bile hissetmedin diye ama anlamıyolar işte bende boşuna annelerin ayaklarının altı cennet değilmiş dedim şşimdi anladım acısı cok başkaa gerçekten Allah bir daha bana o acıları yaşatmasın aminnn o yüzden şimdi hamile kalırsam bütün işleri bir süreliğine boykot etmeyi bile düşünebilirim Allah versinde hayırlısını versin herkeze
canım bende 8 ayda 2 düşük yaptım ve aynı tepkileri bnm eşim de verdi ...o yüzden seni çok iyi anlıyorum ...ama şöyle düşün hamile kalsan işleri boykot edip bütün günü yatarak gecirsen bile bebek düşücekse onu biz tutamayızz alnımıza ne yazılmıssa o...hep dua et hayırlı zamanda hayırlı evlat sahibi olmak için...
Canım Allah Sabır versin sana İnşallah hani derler ya her şerde bi hayır vardır güzel olan şey sen hamile kalabiliyorsun yumurtluyor yumurtasn dolleniyor ve kese oluşuyor buraya kadar çok şükür sorun yokmuş ama bu adımlardan sonrası için ilaçlar ve tedavi yontemleri var hiç uzulme Canım Allah sana Sağlıklı bir bebek nasip edip kucakgında el bebek gul bebek buyuttursun İnşallah...
Merhaba canım Allah sanada sabır versin diyer arkadaşa dediğim gibi senınde gebelik oluşuyormuş çok şükür inan 4 senedir bir kere olmadı bende Sen şükret canım bunu yaşamışsın ve biliyorsun orayakadar sende ve eşinde hiç bir sorun yok..birgun sım sıkı tutunur İnşallah bebegin sana .. kromozon testi sanırım kanda pırtılaşma varmı ona bakıyorlar uste uste oluşan dusuklerde .. Üzülme İnşallah Rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat buyutmeyi nasip eder ..
evet canım insan sabredemiyor inşallah hayırlısı olurTeşekkür ederim,yaptım ama negatif çıktı... Seni çok iyi anlıyorum var ise öğrenmek istiyorsun ; bende öyleydim... Ama battan önce değer düşük oluyor,kendini boşuna üzme derim... Batın 1 gün geçsin kanda baktır. Ben pozitifi o zaman gördüm
canım inşallah poziti olur bata daha var canımHamilelik durumunda alt kisim tamamen kuru ve kapali olmasi gerek. Bende ise tam tersi islak. En erken bat tarihim yarin 27 inci gun en geci ise pazar 31 inci gun. Bu ay da nasip olmadi. Onumuzde ki ay ovulasyon testlerini kullanicam. Zatem esimde tam onemli gunlerimde 12 saat calisiyordu. Allahin taktiri. Guclu olmaya calisacagim. Insanlarin dedi kodusundan bikmis olsamda Allah buyuk insaAllah hepimizin yuzu guler. Hayirli gunler. Dualarda bulusalim insaAllah.
Merhaba guzeller güzeli anne adayları ..
Benım yaşım 30 4 senedirde bebek istiyoruz Rab'imden ...
Klomen tedavisine başladık bu ay 5. gunu 5 gun olmak kaydıyla kullandım iki gun sonrasında catlama iğnesi vuruldum .. sat bat ne oluyor anlamıyorum arkadaşlar .. ama benım ilk adet ttarihim 4 ocak ve iki gundur sanki hastalanacakmışım aşırı bir kasık agrısı var hep ha oldum ha olucam diye kontrol ediyorum .. Hamiş kalan annelere sorsam bu bi belirti olabilirmi.. İnanın artık ayagım takılsa hafifi biyerim agrısa aa bu belirtimi der oldum kafayı yedim sanırım((
Hamile olan Annelere Allah (c.c) hu evlatlarını sağlıklı kucaklarına almayı nasip edip huzurla buyutmeyide nasip eylesin inşallah ..
Bebek isteyen hanım arkadaşlarımada Allah (c.c) dualarını duyup kabuletmesi dilegiyle .. Kün' Fe Ye Kün ..
Amin...
canım ağrım yok bugun dün gece sarımsı katı akıntım oldu silince bide Sabah resmen kan ter içinde uyandımkutsal durumun ne?
bende gördüm canım ama geçen ay başıma geldi ve regl oldum inşallahhh senin bebişin tutunmuştur.kızlaaaar gören var mı çok hafif yaaa
Kizlaaaaaar az önce markete gittim dayanamayıp test aldim eczaneden yaptim eve gelince ilk bi kaç dakika testte bise cikmadi az önce vaktim ikinci çizgi çok hafif belli oluyor! Ama bat 4 şubat daha var ayyy acaba bebeğim geldi mi ne dersinizzz?
Doktorlar psikolojik acidan cok onemli moral verip pozitif etki yaratsa belki ona bile gerek kalmiycak dimi ama...
Sirf para icin asilama yapip senin umutlarini calmis düzenbaz bunlar doktor degil ya şarlatan
İnşallah canimmmmoooo hadi gözünaydın cnmmm hamilesinnn:)))
6 gün var daha canim yaagördüm canım hafif belirgin 4günmü vardı cok normal bukadar görülmesi
:))))Bende gordum bende :)))
İnsallahhh canim :) aminamin inşallah Rabbim sizlere de bu duyguları yaşamayı nasip etsin.. bu arada duyduğun herşeyi kullanma derim.. iyice bi araştır önce. Allah korusun bebek sahibi olacağım derken sağlığını kaybetme
hayırlı olsunnnnn
Galiba implantasyon zamani da genetik ve benzer. Ben de ikisinde de 6 gun once ogrendim. Hatta biri daha once ama iste saatler sonra cikti cizgi. Kizin kac yaşındaydı? Ne hissediyorsun?
evet canım insan sabredemiyor inşallah hayırlısı olur
canım inşallah poziti olur bata daha var canım
Canım benim ne güzel söylemişsin ol der ve olur rabbim inşallah gönlüne gore versin
canım ağrım yok bugun dün gece sarımsı katı akıntım oldu silince bide Sabah resmen kan ter içinde uyandım
bende gördüm canım ama geçen ay başıma geldi ve regl oldum inşallahhh senin bebişin tutunmuştur.
canım ağrım yok bugun dün gece sarımsı katı akıntım oldu silince bide Sabah resmen kan ter içinde uyandım [QUOTE)
senin durumu çözemedim ben o kahve akıntı neydi şimdi rengi açılmış yerleşme olabilir canım inşallah öyledir
kaç gün kaldı ne zaman test yapacaksın
İnşallah canim insallahhh :)))nesyawcım tebrik ederim :) 2. bebiş için 2. müjdeli annemiz de belli oldu :) gözün aydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?