Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

Dogru canim insanlar nasil hamile kaliyo hemen... mesela annem bana ilk aydan hamile kalmis. Hatta adet olmus sonra hamile oldugunu ogrenmis ustune gormus yani. Ama tabi bu donemde gebe kalamamamiz cok normal yedigimiz nerdeyse hic bisey dogal degil suni yapay birer canli olduk bizde allah en kisa zamanda bebislerimizi versin bizlere insalllah

Son düzenleme:

Aynen ya esime anlattim ondan izinmi alicaktik o kimmis bidaha gitme o doktora dedi. Bakalim iyi bir bayan doktor bulabilirsem ona gidicem

aminnn cnm inşallah...
şu kazayla hamile kaldım diyenlere hayret ediyorum zaten.
biz ilaçlar kullanıoz,ayaklarımızı iki saat tepeye dikioz,kalkmıozz....demek ki rabbim vereceği zamanı beklio diorum.
napalım sabıııırrrrrr.......
aynen cnm eski sebze meyveler mi kaldı herşey hormon

Goruyorum canim. Tebrik ederim. Benim 1 saat sonra da 12 saat sonra da cikanlarim oldu. Hepsi de dogruymus. Zamana takilmiyorum ama ne kadar erken ciktiysa o kadar iyi tabi

canım benimde gecen ay 30dk içinde cıktı hemde net ama ertesi günü varla yok hayali cizgi cıktı aynı test
regl günüm yani ilk testi 2gün önce yapmıstım regl günümde hastalandım
buyuzden dkkayı sordum sende yasadıgından dolayı söylemişsin kısaca inş vardır keske benimkide gecen ay seninki gibi olsaydı

amin inşallah Rabbim sizlere de bu duyguları yaşamayı nasip etsin.. bu arada duyduğun herşeyi kullanma derim.. iyice bi araştır önce. Allah korusun bebek sahibi olacağım derken sağlığını kaybetme

ayyyy canım çok saol yaaa kızımda da 5 gün önce silik çıkmıştı onndan gaza geldim bakalım haırylısı yaparım tekrar haftasonu

hayırlı olsunnnnn

ayyyy canım çok saol yaaa kızımda da 5 gün önce silik çıkmıştı onndan gaza geldim bakalım haırylısı yaparım tekrar haftasonu

Galiba implantasyon zamani da genetik ve benzer. Ben de ikisinde de 6 gun once ogrendim. Hatta biri daha once ama iste saatler sonra cikti cizgi. Kizin kac yaşındaydı? Ne hissediyorsun?

Beykozcum kimyasal gebelik olabilir mi?:26: misal simdi ben adet olsam bu kimyasal gebelik olacak

Canım Allah Sabır versin sana İnşallah hani derler ya her şerde bi hayır vardır güzel olan şey sen hamile kalabiliyorsun yumurtluyor yumurtasn dolleniyor ve kese oluşuyor buraya kadar çok şükür sorun yokmuş ama bu adımlardan sonrası için ilaçlar ve tedavi yontemleri var hiç uzulme Canım Allah sana Sağlıklı bir bebek nasip edip kucakgında el bebek gul bebek buyuttursun İnşallah...

Merhaba canım Allah sanada sabır versin diyer arkadaşa dediğim gibi senınde gebelik oluşuyormuş çok şükür inan 4 senedir bir kere olmadı bende Sen şükret canım bunu yaşamışsın ve biliyorsun orayakadar sende ve eşinde hiç bir sorun yok..birgun sım sıkı tutunur İnşallah bebegin sana .. kromozon testi sanırım kanda pırtılaşma varmı ona bakıyorlar uste uste oluşan dusuklerde .. Üzülme İnşallah Rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı bir evlat buyutmeyi nasip eder ..

aminn cnm inşallahh Allahım seninde göbişini bian önce bebişlee doldurur:)

evet canım insan sabredemiyor inşallah hayırlısı olur
canım inşallah poziti olur bata daha var canım

Canım benim ne güzel söylemişsin ol der ve olur rabbim inşallah gönlüne gore versin
kutsal durumun ne?
canım ağrım yok bugun dün gece sarımsı katı akıntım oldu silince bide Sabah resmen kan ter içinde uyandım
kızlaaaar gören var mı çok hafif yaaa
bende gördüm canım ama geçen ay başıma geldi ve regl oldum inşallahhh senin bebişin tutunmuştur.

nesyawcım tebrik ederim :) 2. bebiş için 2. müjdeli annemiz de belli oldu :) gözün aydın :)

Doktorlar psikolojik acidan cok onemli moral verip pozitif etki yaratsa belki ona bile gerek kalmiycak dimi ama...
Sirf para icin asilama yapip senin umutlarini calmis düzenbaz bunlar doktor degil ya şarlatan

şu kürleri denemeden kendinizi doktorların eline teslim etmeyin en azından denemedim demezsiniz

soğan kürü incir kürü hayıt otu çayı keçiboynuzu kürü mutlaka süresine ve uygulamasına uygun olarak deneyin

kendinizi psikolojik olarak da iyi hissedeceksiniz

doktorlar sonraki iş

Allah inşallah kendi kendinize çözüm bulabilmenizi nasip etsin

Son düzenleme:
oooo hadi gözünaydın cnmmm hamilesinnn:)))
İnşallah canimmmm
gördüm canım hafif belirgin 4günmü vardı cok normal bukadar görülmesi
6 gün var daha canim yaa
Bende gordum bende :)))
:))))
İnsallahhh canim :) amin
Galiba implantasyon zamani da genetik ve benzer. Ben de ikisinde de 6 gun once ogrendim. Hatta biri daha once ama iste saatler sonra cikti cizgi. Kizin kac yaşındaydı? Ne hissediyorsun?

Kizim 3 yasinda canim. Walla heyecanliyim ama çok da kaptirmak istemiyorum netlestirmeden.bu ay çok kasik agrim oldu dun göğüs ve sirt agrusindan duramadim ama bugün biseyim yok :)

İnşallah benledr kuzu canim

Son düzenleme:
ben en son 2 aralıkta adet oldum o da 2 gün sürdü normal kanama deildi kahverengi akıntı gibi bi şeydi ondan beri de olmadım bu ayı bekledim ama hala olmadım test yaptım negatif çıktı doktora gidicem ama çalıştığım için bir türlü gidemedim kasıklarımda feci bir şekilde ağrı var bacaklarım ağrıyo ve karnım çok şişti göğüslerimde hassas sizce hamile miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…