Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

sen de son durum ne cnm?

hamdolsun rabbime şükürler olsun binlerce kez test yapmak konusunda evet bende senin gibi düşünüyorum varsa vardır yoksa yoktur mantığı 7 aydır böyle yaptım hiç şüphe biriktirmedim

bilgi için teşekkürler canım ben kimin yerleşme kanamasını okusam genelde hep kırmızı ya yakınmış canım sen ne diyorsun

benimki eğer yerleşmeyse pembe akıntı şeklindeydi canım sonra da sütlü kahve.
kırmızı olursa sanki adet kanaması başlangıcı gibi düşünüyorum ama yani kesin bişi de diyemem öylesini yaşamadım.
yazılanlarda pembe ya da kahve diyor.

senin bat geçmişti sanki dimi canım

sen de son durum ne cnm?

yarın test alıcam canım cuma sabahı da yaparım henüz gelen giden yok.

hamdolsun rabbime şükürler olsun binlerce kez test yapmak konusunda evet bende senin gibi düşünüyorum varsa vardır yoksa yoktur mantığı 7 aydır böyle yaptım hiç şüphe biriktirmedim

canım ben 2. yi seviyorum yani bata kadar bir umut beklemek yani bir nevi kendini kandırmak ama o umutla yaşamayı sevmek :))))

sen ilkini seviyorsun :)) o zaman inceldiği yerden .... :)) diyoruz ve her sonucu düşünerekkkk gidip test yapıyorsunn :)) inşallah hayırlı haberlerle gel.

Son düzenleme:

first de kafama girdi yoksa vala yapacaktım canım

yaa gaza getirme şu kızı o sora bunalım yapacak biliyorum ben:)

ayy cok heyecanlandım yaa hamilesinn işte yaa:)

yaa gaza getirme şu kızı o sora bunalım yapacak biliyorum ben:)

:)) haksız mıyımm bunalım yapmıcam dersenn bencede git yap ama güvenemiyorum sana baksana aksam salya sümük:)

yok canım benim zaten umudum yok bide üstüne bnm bu kadar erken cıkmıyo o testlerde ben böyleee umutlaa beklerim 2 subata kadar:)

ya canım zaten benimde çıkmaz geçen hafta pazartesi dr gittim ya yumurtan çatlamış dedi üstünden daha 7 gün geçti benim döngüm de uzun 31 günn

çok şükür canım. inşallah en kısa zamanda hamiş haberini duyarız.
bende biraz önce aynı şeyi söyleyecektim. doktorlar 1 sene deneme süresi geçmeden tedavi kabul etmezler önermezler. 1 sene boyunca spermlerin ve yumoşların birbirine alışma süresidir yumurtlamayı tutturma süresidir vs... 1 seneden önce kaygılanmayın neden olmuyor diye kendinizde bir sorun aramayın. şu kürleri yapın bol bol dua edin ve Allaha tevekkel edin inşallah.

Son düzenleme:
ya canım zaten benimde çıkmaz geçen hafta pazartesi dr gittim ya yumurtan çatlamış dedi üstünden daha 7 gün geçti benim döngüm de uzun 31 günn

hee bak ne güzel sölüyosun ' YA CANIM ZATEN BENİMDE ÇIKMAZ' :) suan cıkmayacagını biliyosan bunalım yapmadan test yapabilirsin cıkarsa harika bi süpriz olurr cıkmazsa da bat günü bidaa yapcaz artıkk nasılsa yedekte bisürü test var:))

Son düzenleme:

hem hem zaten ben olmasada üzülmicem ki nasılsa tedaviye başladık belki doktorum ilaç verir de hızlandırır üzülmicem ki azıcık gözüme bişey kaçıcak yada soğan doğrayacam gözüm yaşlancak hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…