canım o kadar yıllarca uğraşan insanlar var ki kendi halimize şükretmemiz lazım yumoşumuz spermoşlarla buluşamamıştır buluşacak inşallah sabır ve dua ile.
gönlünden ne geçiyor test yapmak konusunda? bu konuda 2 türlü düşünce var; bir an evvel gerçekle yüzleşmek ve yapıp rahatlamak olumlu ya da olumsuz ya da bata kadar bir umut beklemek yani bir nevi kendini kandırmak ama o umutla yaşamayı sevmek. kararını kendin ver...... tercih meselesi? hangisi seni daha çok mutlu edecek?
canım o kadar yıllarca uğraşan insanlar var ki kendi halimize şükretmemiz lazım yumoşumuz spermoşlarla buluşamamıştır buluşacak inşallah sabır ve dua ile.
gönlünden ne geçiyor test yapmak konusunda? bu konuda 2 türlü düşünce var; yapıp rahatlamak olumlu ya da olumsuz ya da bata kadar bir umut beklemek yani bir nevi kendini kandırmak ama o umutla yaşamayı sevmek. bir an evvel gerçekle yüzleşmek mi yoksa son dakikaya kadar umutla beklemeyi sevmek mi? kararını kendin ver...... tercih meselesi? hangisi seni daha çok mutlu edecek?
bilgi için teşekkürler canım ben kimin yerleşme kanamasını okusam genelde hep kırmızı ya yakınmış canım sen ne diyorsun
rica ederim bizi de haberdar et olur mu inşallah güzel haberlelrle gelirsin cnm:)
benimki eğer yerleşmeyse pembe akıntı şeklindeydi canım sonra da sütlü kahve.
kırmızı olursa sanki adet kanaması başlangıcı gibi düşünüyorum ama yani kesin bişi de diyemem öylesini yaşamadım.
yazılanlarda pembe ya da kahve diyor.
sen de son durum ne cnm?
hamdolsun rabbime şükürler olsun binlerce kez test yapmak konusunda evet bende senin gibi düşünüyorum varsa vardır yoksa yoktur mantığı 7 aydır böyle yaptım hiç şüphe biriktirmedim
yarın test alıcam canım cuma sabahı da yaparım henüz gelen dicen yok.
canım ben 2. yi seviyorum ne olursa olsun umutla beklemeyi :))
sen ilkini seviyorsun :)) o zaman inceldiği yerden .... :)) diyoruz ve her sonucu düşünerekkkk gidip test yapıyorsunn :)) inşallah hayırlı haberlerle gel.
yaaa evt yaa evtt yaa sölemiştimm hamilesin sen BAT da gecti hala bekliyosunnn koş git yap testi de müjdeyi ver artık:)
canım ben 2. yi seviyorum ne olursa olsun umutla beklemeyi :))
sen ilkini seviyorsun :)) o zaman inceldiği yerden .... :)) diyoruz ve her sonucu düşünerekkkk gidip test yapıyorsunn :)) inşallah hayırlı haberlerle gel.
yaa gaza getirme şu kızı o sora bunalım yapacak biliyorum ben:)
canım ben 2. yi seviyorum yani bata kadar bir umut beklemek yani bir nevi kendini kandırmak ama o umutla yaşamayı sevmek :))))
canım ben 2. yi seviyorum yani bata kadar bir umut beklemek yani bir nevi kendini kandırmak ama o umutla yaşamayı sevmek :))))
yaa gaza getirme şu kızı o sora bunalım yapacak biliyorum ben:)
senin bat geçmişti sanki dimi canım
ayy cok heyecanlandım yaa hamilesinn işte yaa:)
:)) haksız mıyımm bunalım yapmıcam dersenn bencede git yap ama güvenemiyorum sana baksana aksam salya sümük:)
bat+3 teyim yarın test alıyorum cuma sabahı önce test yapıcam sonucu yazıcam size olumlu olursa hemen kan testine gidicem Allah izin verirse
yapacam yalan yok
sen yaptın mı batdaşım
napalım inceldiği yerden kopsun mu
yok canım benim zaten umudum yok bide üstüne bnm bu kadar erken cıkmıyo o testlerde ben böyleee umutlaa beklerim 2 subata kadar:)
Merhaba kizlar.. Bugün hastaneye gittim muayene oldum. Bir sorunum yokmuş cok şükür.. Yumurtalıkların iyi çalışıyor filan dedi.. Smear testi filan yaptı. Birde folik asit verdi..Daha 5 aylık evlisin normal dedi olmaması. Eğer 1 seneye kadar olmazsa o zaman gelirsin bakarız eşinede sana da dedi. Bakalım bu ay hamile kalabilicek miyiz hayırlısıyla.. Insaallah hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz en kisa zamanda... Dualarınızı bekliyorum..
ya canım zaten benimde çıkmaz geçen hafta pazartesi dr gittim ya yumurtan çatlamış dedi üstünden daha 7 gün geçti benim döngüm de uzun 31 günn
yapacam yalan yok
sen yaptın mı batdaşım
napalım inceldiği yerden kopsun mu
first e katılıyorum kuzum ya bence sen allahın izniyle hamilesin ya
hee bak ne güzel sölüyosun ' YA CANIM ZATEN BENİMDE ÇIKMAZ' :) suan cıkmayacagını biliyosan bunalım yapmadan test yapabilirsin cıkarsa harika bi süpriz olurr cıkmazsa da bat günü bidaa yapcaz artıkk nasılsa yedekte bisürü test var:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?