ben en son 2 aralıkta adet oldum o da 2 gün sürdü normal kanama deildi kahverengi akıntı gibi bi şeydi ondan beri de olmadım bu ayı bekledim ama hala olmadım test yaptım negatif çıktı doktora gidicem ama çalıştığım için bir türlü gidemedim kasıklarımda feci bir şekilde ağrı var bacaklarım ağrıyo ve karnım çok şişti göğüslerimde hassas sizce hamile miyim?
bende gördüm canm hayırlı olsun darısı başımızaaa
senin durumu çözemedim ben o kahve akıntı neydi şimdi rengi açılmış yerleşme olabilir canım inşallah öyledir
kaç gün kaldı ne zaman test yapacaksın
peki daha önce adetlerin düzenli miydi cnm?
bende canım kendimi çözemedim bugun yapabilirim 6 adet gebelik tesim var :) idrarım biraz biriksin yapabilirim
inşallah akşam biraz ağladım regl ağrım çok oldu eşimde bu ay da olmadı bes belli git bir ağrı kesici iç dedi onada üzüüyorum kendime üzülüyorum 7 aydır çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyoruz
evet 5 6 aydır çok düzenliydi
o zaman yapmaa daha test 1 gün daha bekle yarın sabahtan yaparsın...hemen moral bozuyosun bakk kzııcam artıkkk sanaa hııııı
kızlaaaar gören var mı çok hafif yaaa
bata kadar bişeyim yok ama bu bat yaklaşınca benim musluklar açılıyor sürekli ağlıyorum
allah allah cok ilginc o zaman bi kan testi yaptırmanı tavsiye ederim en acilindennn
yaa ben biliyorum ki cok büyük ihtimal bu ay hamile diilim ama ona ragmenn heyecanla bekliyorum bak bişey yapmıyorum:) ayrıca baska bi arkadasa yazmıstım ben gecen hamileliğimde bat tan 1 gün önce yaptım negatifti bat günü yaptım pozitif cıktııı bu testlerin güvenilirliğinden emin olamayız sen o yüzden smdi yaparsan negatif cıkarsa eminim iice karalar baglayacaksınn o yüzdenn bugünn yapma bekle biraz
çok korkuyorum ya inş. bi sorun yoktur hamile olduğumdan şüpheleniyorum çünkü ilk hamileliğimde de buna benzer olmuştu ama malesef düşükle sonuçlandı
öylemi dersin bata kadar yapma diyorsun yani[/QUOTE
negatif cıktıgı takdirde moralini bozmayacagını bilsem yap dicem de sana güvenemiyorum ki:)
bence o lekelenme de yerleşme kanamasıydı ya neyse iştee içimden öyle geciyo :)
yani cevremde gördügüm insanlardan BAT a 4 gün kala pozitif cıkan cok az insan var ,o yüzden smdi test yapmak riskli ama bu asla pozitif cıkmaz anlamına da gelmez moralimi bozmıcam söz diyosan ee hadi yap bari:)
ayy belli belirsizda olsa bir çizgi var orada..hadii bakalımm güzel haberlerini bekliyoruz inşşş
[h=2]implantasyon kanaması kaç gün sürer ne zaman olur ve belirtileri[/h]
implantasyon kanaması daha çok gebeliği işaret eden erken bir belirtidir. Döllenmiş durumda olan yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sonucunda meydana gelir. Fakat bu bir süre sonra yani 6-12 gün arasındaki bir süreci kapsar. Kanama daha çok lekelenme şeklinde olup birkaç gün sürebilir.
Gerçekleşme zamanı hakkında tam bir tespit yoktur adet döneminin bir hafta öncesinde olduğu gibi adet döneminin başlangıç zamanında da olabilir. Bu sebeple birçok kadın adet kanaması ile implantasyon kanamasını karşıtırabiliyor. Bu iki durumu birbirinden ayıran en önemli şey kanamanın yoğunluğudur. Adet kanaması yerleşme(implistasyon) kanamasına göre daha uzun sürer ve akış miktarı daha fazladır.
Yerleşme kanaması ise daha çok lekelenmeşeklinde olup rengi açık pembe kahverengidir. Bu değişik tonlar bizi şüphelendiriyorsa biran önce doktora başvurmalıyız çünkü bu normalden farklı olan renk ve kanama süreci gebe olduğumuza işaret ediyor olabilir.
İmplatasyon kanaması Hamile kadınlarda ilk 3 ay hafif vaginal kanama veya lekelenme olarak ortaya çıkabilir. Lekelenme herhangi bir sorunun belirtisi olarak görülmez. İlk 3 ay hafif bir kanama yaşayan kadın,döllenen yumurtanın rahim duvarına implantasyondan dolayı bu süreci yaşar.
bende canım kendimi çözemedim bugun yapabilirim 6 adet gebelik tesim var :) idrarım biraz biriksin yapabilirim
inşallah akşam biraz ağladım regl ağrım çok oldu eşimde bu ay da olmadı bes belli git bir ağrı kesici iç dedi onada üzüüyorum kendime üzülüyorum 7 aydır çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyoruz
sen bi an önce fırsat bulup dr a git cnm daha önce düşügün varsa ihmale gelmez bak acele et
yardımcı olduğun için çok sağol canım yarın kesin gidicem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?