Ocak & Subat 2014'de hamile kalmak isteyenler : )

peki daha önce adetlerin düzenli miydi cnm?

senin durumu çözemedim ben o kahve akıntı neydi şimdi rengi açılmış yerleşme olabilir canım inşallah öyledir

kaç gün kaldı ne zaman test yapacaksın

bende canım kendimi çözemedim bugun yapabilirim 6 adet gebelik tesim var :) idrarım biraz biriksin yapabilirim

inşallah akşam biraz ağladım regl ağrım çok oldu eşimde bu ay da olmadı bes belli git bir ağrı kesici iç dedi onada üzüüyorum kendime üzülüyorum 7 aydır çocuk hasretiyle yanıp tutuşuyoruz

o zaman yapmaa daha test 1 gün daha bekle yarın sabahtan yaparsın...hemen moral bozuyosun bakk kzııcam artıkkk sanaa hııııı

bata kadar bişeyim yok ama bu bat yaklaşınca benim musluklar açılıyor sürekli ağlıyorum

yaa ben biliyorum ki cok büyük ihtimal bu ay hamile diilim ama ona ragmenn heyecanla bekliyorum bak bişey yapmıyorum:) ayrıca baska bi arkadasa yazmıstım ben gecen hamileliğimde bat tan 1 gün önce yaptım negatifti bat günü yaptım pozitif cıktııı bu testlerin güvenilirliğinden emin olamayız sen o yüzden smdi yaparsan negatif cıkarsa eminim iice karalar baglayacaksınn o yüzdenn bugünn yapma bekle biraz

[h=2]implantasyon kanaması kaç gün sürer ne zaman olur ve belirtileri[/h]

implantasyon kanaması daha çok gebeliği işaret eden erken bir belirtidir. Döllenmiş durumda olan yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sonucunda meydana gelir. Fakat bu bir süre sonra yani 6-12 gün arasındaki bir süreci kapsar. Kanama daha çok lekelenme şeklinde olup birkaç gün sürebilir.
Gerçekleşme zamanı hakkında tam bir tespit yoktur adet döneminin bir hafta öncesinde olduğu gibi adet döneminin başlangıç zamanında da olabilir. Bu sebeple birçok kadın adet kanaması ile implantasyon kanamasını karşıtırabiliyor. Bu iki durumu birbirinden ayıran en önemli şey kanamanın yoğunluğudur. Adet kanaması yerleşme(implistasyon) kanamasına göre daha uzun sürer ve akış miktarı daha fazladır.

Yerleşme kanaması ise daha çok lekelenmeşeklinde olup rengi açık pembe kahverengidir. Bu değişik tonlar bizi şüphelendiriyorsa biran önce doktora başvurmalıyız çünkü bu normalden farklı olan renk ve kanama süreci gebe olduğumuza işaret ediyor olabilir.
İmplatasyon kanaması Hamile kadınlarda ilk 3 ay hafif vaginal kanama veya lekelenme olarak ortaya çıkabilir. Lekelenme herhangi bir sorunun belirtisi olarak görülmez. İlk 3 ay hafif bir kanama yaşayan kadın,döllenen yumurtanın rahim duvarına implantasyondan dolayı bu süreci yaşar.

Son düzenleme:

öylemi dersin bata kadar yapma diyorsun yani

çok korkuyorum ya inş. bi sorun yoktur hamile olduğumdan şüpheleniyorum çünkü ilk hamileliğimde de buna benzer olmuştu ama malesef düşükle sonuçlandı

sen bi an önce fırsat bulup dr a git cnm daha önce düşügün varsa ihmale gelmez bak acele et

bilgi için teşekkürler canım ben kimin yerleşme kanamasını okusam genelde hep kırmızı ya yakınmış canım sen ne diyorsun

canım o kadar yıllarca uğraşan insanlar var ki kendi halimize şükretmemiz lazım yumoşumuz spermoşlarla buluşamamıştır buluşacak inşallah sabır ve dua ile.

gönlünden ne geçiyor test yapmak konusunda? bu konuda 2 türlü düşünce var; bir an evvel gerçekle yüzleşmek ve yapıp rahatlamak olumlu ya da olumsuz ya da bata kadar bir umut beklemek yani bir nevi kendini kandırmak ama o umutla yaşamayı sevmek. kararını kendin ver...... tercih meselesi? hangisi seni daha çok mutlu edecek?

Son düzenleme:
Merhaba kizlar.. Bugün hastaneye gittim muayene oldum. Bir sorunum yokmuş cok şükür.. Yumurtalıkların iyi çalışıyor filan dedi.. Smear testi filan yaptı. Birde folik asit verdi..Daha 5 aylık evlisin normal dedi olmaması. Eğer 1 seneye kadar olmazsa o zaman gelirsin bakarız eşinede sana da dedi. Bakalım bu ay hamile kalabilicek miyiz hayırlısıyla.. Insaallah hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz en kisa zamanda... Dualarınızı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…